- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Benden kimseye zarar gelmez. Ben en buyuk kötülüğü kendime yapiyorum.Sen hala sevdiğin için bu karşılaştırmaları yapıyosun
Ama ben daha çok sevdim ben hakettim diye bişey yok demek ki sadece senin onu sevmen yetmiyomuş.
İkisi birbirini sevmiş evlenmiş.
Sende ilgilenmeyi bırak, seninde karşına seni hakedecek biri çıkacaktır.
Ders calisip hayatimi kurtarmam meslek sahibi olmam lazim ama onu bile yapamıyorum. Kafamin ici cok dolu. Atamiyorum kafamdan haksizligi5 yıl dış görünüşünüz farklı mıydı da sizinle birlikte oldu? Rahat batmış ona.
Kendinizi kimseyle kıyaslamayın. Güzellik kime göre neye göre yani? Bence çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ki bu asla terk edilmeniz için bir neden değil. O herif böyle istemiş. Başka uğraşlar bulun kendinize.
En cok zoruna giden o mutlu ve ben burda mutsuzum. Iyi gununde kotu gununde yanindaydim. Nankorluk degil mi bu. Bu haksizligi nasil unutacam pekiEşlerin arasındaki durumu dışardan görüyoruz ama içerden nasıl asla bilemeyiz.
Belki çok sevdi o kızı ve evlendi, belki gerçekten sevmiyor ama aile yapısına uygun ya da farklı bir menfaati var. Bunu bilemiyoruz ama artık evlilik olmuş bitmiş.. Sizi yüzüstü bırakan biri ne halde olursa olsun önemsememeye bakın, velev ki mutlu ya da mutsuz..
Yok yanlış anlama zarar verirsin diye demedim sen üzülme diye dedim. Çünkü bu karşılaştırmalarla sen kendini saçma bi şekilde basitleştirirsin gittikçe.Benden kimseye zarar gelmez. Ben en buyuk kötülüğü kendime yapiyorum.
Yaa ne guze yazmissiniz icim ferahladi. Allah razi olsunDış görünüşle alakası yok. Güzel bir kızdan ayrılan bir erkek bir bakıyorsun hiç güzel görünmeyen bakımsız bir kızla oluyor. Denk gelmişler kısmet olmuş biraz da kaderci bakmak lazım. Sizin ilişkinizde bir şeyler tükenmiş yıllar sonra onun karşısına biri çıkmış şansına, sizin henüz çıkmamış sadece bu. Tabiki de onların arasında da sorunlar olacak belki oluyor da kimse çok mutlu değil. Siz kendinize bakın o kızı ve eski sevgilinizi asla takip etmeyin. Evlendi bitti deyip o sayfayı kapatın bence. O bir yol çizmiş siz neden çizmeyip geçmişte kalasınız ? Kendinize haksızlık ediyorsunuz
Ne anlamda sansliBacım o kız senden şanslıymış bilmen gereken tek şey bu
Nereden belli şanslı olduğu?Bacım o kız senden şanslıymış bilmen gereken tek şey bu
Aynen kendime saygimi yitirdimYok yanlış anlama zarar verirsin diye demedim sen üzülme diye dedim. Çünkü bu karşılaştırmalarla sen kendini saçma bi şekilde basitleştirirsin gittikçe.
Herkes farklı farklı.
Baksana kahrını çekmişsin bi bakıma beraber büyümüşsünüz ama kız kapmış .o anlamda yaniNe anlamda sansli
Bir süre sonra bu üzüntüler o kadar boş gelecek ki. Neden kendime yatırım yapmamışım diye üzüleceksin. Zaman kaybetme.Ders calisip hayatimi kurtarmam meslek sahibi olmam lazim ama onu bile yapamıyorum. Kafamin ici cok dolu. Atamiyorum kafamdan haksizligi
Aynen oyle sen adam edersin baskasina nasip olurBaksana kahrını çekmişsin bi bakıma beraber büyümüşsünüz ama kız kapmış .o anlamda yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?