- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 27
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürümAynı durumları yaşadım canım harcanan emek harcanan yıl ve sonrası seninkiyle tipatip aynı.ben de çok ağladım çok üzüldüm neden diye çok sordum çok araştırdım soruşturdum o kızı da.bi süre sonra kader dedim napayim Allah ne kısmet ettiyse onu yasayacağım isyan etmeyeceğim.pes ettim.sonra öyle biri çıktı ki karşıma Allah'ım dedim sen beni bu kadar çok mu seviyorsun? Şimdi bebeğimizi bekliyoruz.
Kısmet kader Allah'ın nasibi.Bi süre sonra artık bırak lütfen birak bakalım Allah nasıl bir yol çizmiş sana.Her gün şükrederek uyuyacağın bi hayatın olacak inşallah.
Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürümAynı durumları yaşadım canım harcanan emek harcanan yıl ve sonrası seninkiyle tipatip aynı.ben de çok ağladım çok üzüldüm neden diye çok sordum çok araştırdım soruşturdum o kızı da.bi süre sonra kader dedim napayim Allah ne kısmet ettiyse onu yasayacağım isyan etmeyeceğim.pes ettim.sonra öyle biri çıktı ki karşıma Allah'ım dedim sen beni bu kadar çok mu seviyorsun? Şimdi bebeğimizi bekliyoruz.
Kısmet kader Allah'ın nasibi.Bi süre sonra artık bırak lütfen birak bakalım Allah nasıl bir yol çizmiş sana.Her gün şükrederek uyuyacağın bi hayatın olacak inşallah.
Acını da çek tabi canım benim.Ama şükret hep olur mu?acı çok geçmeyecek ama alışacaksin yavaş yavaş.Unutma herkes bir gün ölecek onlar da sonsuza kadar öyle mutlu mesut yasamayacaklar.bunu düşün rahatlasın için.nasilsa hesaplasacagız karsilasacagız ölünce diye düşün.Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürüm
Ama allah biliyor ya bunuda soylemek hic istemiyoru hakkimi helal etmiyormAcını da çek tabi canım benim.Ama şükret hep olur mu?acı çok geçmeyecek ama alışacaksin yavaş yavaş.Unutma herkes bir gün ölecek onlar da sonsuza kadar öyle mutlu mesut yasamayacaklar.bunu düşün rahatlasın için.nasilsa hesaplasacagız karsilasacagız ölünce diye düşün.
Etme zaten, Allah bile kul hakkını helal etmeyi kişinin kendisine bırakmış.Hic merak etme kimsenin hakkı da kimsede kalmazAma allah biliyor ya bunuda soylemek hic istemiyoru hakkimi helal etmiyorm
AmiinnEtme zaten, Allah bile kul hakkını helal etmeyi kişinin kendisine bırakmış.Hic merak etme kimsenin hakkı da kimse de kalmaz
Allah razi olsun guzel yorumunuz icin .. ben de bir an once toparlanmak istiyorum. Bana guc verdinIzYasadıklarınıza bakınca, sizin canınızı yakan haksızlıga ugramıslık hissi. Ben de benzer durumu yasadıgım için bunun nasıl bir his oldugunu iyi bilirim. İnsanın aslında gidenden cok, kendine acıdıgı için canı yanar. Bu tur durumlarda insan kendini ister istemez, tercih edilen kişiyle kıyaslar ki gecerli bir mazeret bulsun. Ama bulamaz, cunku giden sadece gitmiştir. Bazen, olan olaylar sizden kaynaklı değildir ve karsıdaki kisinin karakteriyle ilgilidir. Siz hatayı kendinizde arayıp, bende bir eksik var ve o yuzden baskasını secti diye düşünüyorsunuz. Peki, sizinle 5 yılını geciren, buna ragmen sadakat bile göstermeyip anında baska biriyle evlenen bir adamın karaktersiz olacagını hiç düsündünüz mü? Size tavsiyem bu insanı buyuk bir kayıp olarak düsünmeyin; aksine onun gercek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için sevinin. Şimdi onun mutlu oldugunu söylüyorsunuz; peki sizce böyle bir adam evlendiği kişiye sadık kalabilir mi? Ben ilahi adalete cok inanırım; emin olun bir gün bir yerde bu insan bunun cezasını cekecek. Size tavsiyem de, bu adama ve bunun gibi diğerlerine üzülüp aglamak yerine, var gücünüzle kendi hayatınızı kurmaya ve ayaklarınız üzerinde durmaya calısın. Bırakın, onlar neyi kaybettiğini görsün. Sizin vereceginiz en iyi cevap bu. Güçlü olun.
HaklisinizDis gorunusle ne alakasi var nasip denen bisey var canim nasibinde yokmus
O zaman hiç üzülme canım tabiki geçen yıllara üzülürsün ama kazanan sensin zamanla her yara kabuk bağlar senin karşına seni her anlamda anlayacak biri çıkar inşallahBenimleyken onunla konusuyormus sanirim. Hemen evlendi
hahahhh baxim dert edecek baska bise kalmadi onumu dert ediyosun seni istemeyeni birakani birak uzulmeyi uzulmem bile hayat kisa kendi kaybetmis uzulmeye deymezz23 yasindayim eski sevgilim benden ayrilip baskasiyla evlendi. Surekli kendimi o kizla karsilastiriyorum. O kiz benden daha mi guzel , o benden uzun mu vs. Falan kafayi yiyorum düşünmekten. Ben emek verdim, ben hak ettim, ben 5 yilimi feda ettim, kahrini cektim onla evlendi diyorum. Sevmek ise ben cok seviyordum, deger vermek ise cok deger verdim, ondan baskasina dönüp bakmadim bile, geriye bir tek dis gorunus kaliyor..Kendimi o kizla karsilastiriyorum ve kendime saygimi kaybettim ne yapmaliyim.
23 yasindayim eski sevgilim benden ayrilip baskasiyla evlendi. Surekli kendimi o kizla karsilastiriyorum. O kiz benden daha mi guzel , o benden uzun mu vs. Falan kafayi yiyorum düşünmekten. Ben emek verdim, ben hak ettim, ben 5 yilimi feda ettim, kahrini cektim onla evlendi diyorum. Sevmek ise ben cok seviyordum, deger vermek ise cok deger verdim, ondan baskasina dönüp bakmadim bile, geriye bir tek dis gorunus kaliyor..Kendimi o kizla karsilastiriyorum ve kendime saygimi kaybettim
bu onun karaktersiz olduğunu gösteriyor zaten..Benimleyken onunla konusuyormus sanirim. Hemen evlendi
Beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek cok guzell.. umarin yeniden severiz yeniden guveniriz. Mutluluk seninle olsunRuhum o kadar daralıyordu ki demek ki tek değilim. Bende cok yakın zaman önce 6 senelik ilişkimi bitirdim ve sanirim ben varken birden fazla kızla konuşuyormuş ve gecenin bir yarısı yabanci bir numara beni aradi ve o adi ile iliskisi oldugunu soyleyen bir kiz bana mesaj attigini gorunce o pisligin gercegi ogrenmek icin beni aradığını soyledi :s başımdan kaynar sular döküldü. Sen daha cok gencsin bak ben 26 yaşındayım cok az kaldi 27 olcam.
Simdi düşünüyorum nasil bir daha guvencem nasil sil bastan baslicam.
Seni cok iyi anliyorum ancak bak benden daha gencsin bol bol dua et hobi edin. Sonra dersine odanlan. O hayatini yoluna koyarken onu kafani takip sen hayatindan vazgecme..
Umarim hersey cooo.k guzel olur bizde iyiki ile baslayan cümleler kurariz.
Ben zaten adama iyi demedim. Diyorum ya hak hukuk meselesi değil. Sizi aldattı diye perişan olmayacak belki. Boşverin, siz kendi yolunuza bakın.Benimleyken diger kizla konusan insan sizce iyi olabilir mi. Bence olamaz ve o mutlu. Benim kimseye zararim yok hayatimda sadece mutlu olmak istedim. Onunla bi yuva kurmak istedim. Ilk askimdi ondan baskasina donup bakmadim bile. Ben bunu hak etmedim diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?