Kendimi onunla karsilastiriyorum..

Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürüm

Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürüm

Acını da çek tabi canım benim.Ama şükret hep olur mu?acı çok geçmeyecek ama alışacaksin yavaş yavaş.Unutma herkes bir gün ölecek onlar da sonsuza kadar öyle mutlu mesut yasamayacaklar.bunu düşün rahatlasın için.nasilsa hesaplasacagız karsilasacagız ölünce diye düşün.

Ama allah biliyor ya bunuda soylemek hic istemiyoru hakkimi helal etmiyorm

Yasadıklarınıza bakınca, sizin canınızı yakan haksızlıga ugramıslık hissi. Ben de benzer durumu yasadıgım için bunun nasıl bir his oldugunu iyi bilirim. İnsanın aslında gidenden cok, kendine acıdıgı için canı yanar. Bu tur durumlarda insan kendini ister istemez, tercih edilen kişiyle kıyaslar ki gecerli bir mazeret bulsun. Ama bulamaz, cunku giden sadece gitmiştir. Bazen, olan olaylar sizden kaynaklı değildir ve karsıdaki kisinin karakteriyle ilgilidir. Siz hatayı kendinizde arayıp, bende bir eksik var ve o yuzden baskasını secti diye düşünüyorsunuz. Peki, sizinle 5 yılını geciren, buna ragmen sadakat bile göstermeyip anında baska biriyle evlenen bir adamın karaktersiz olacagını hiç düsündünüz mü? Size tavsiyem bu insanı buyuk bir kayıp olarak düsünmeyin; aksine onun gercek yüzünü evlenmeden gördüğünüz için sevinin. Şimdi onun mutlu oldugunu söylüyorsunuz; peki sizce böyle bir adam evlendiği kişiye sadık kalabilir mi? Ben ilahi adalete cok inanırım; emin olun bir gün bir yerde bu insan bunun cezasını cekecek. Size tavsiyem de, bu adama ve bunun gibi diğerlerine üzülüp aglamak yerine, var gücünüzle kendi hayatınızı kurmaya ve ayaklarınız üzerinde durmaya calısın. Bırakın, onlar neyi kaybettiğini görsün. Sizin vereceginiz en iyi cevap bu. Güçlü olun.

Allah razi olsun guzel yorumunuz icin .. ben de bir an once toparlanmak istiyorum. Bana guc verdinIz

Iste biz buna kismet diyoruz.kim bilir sizin kismetiniz kim.kiyaslamamaya calisin.kendinizi sevin siz degerlisiniz

hahahhh baxim dert edecek baska bise kalmadi onumu dert ediyosun seni istemeyeni birakani birak uzulmeyi uzulmem bile hayat kisa kendi kaybetmis uzulmeye deymezz

Haa sen uzulumce gerimi donuyo sana senlemi evlenjyo hicc bise fark etmiyoo sen uzuldugunle kaliyosun
Salla bacim uzuldugune degmezzz

Ruhum o kadar daralıyordu ki demek ki tek değilim. Bende cok yakın zaman önce 6 senelik ilişkimi bitirdim ve sanirim ben varken birden fazla kızla konuşuyormuş ve gecenin bir yarısı yabanci bir numara beni aradi ve o adi ile iliskisi oldugunu soyleyen bir kiz bana mesaj attigini gorunce o pisligin gercegi ogrenmek icin beni aradığını soyledi :s başımdan kaynar sular döküldü. Sen daha cok gencsin bak ben 26 yaşındayım cok az kaldi 27 olcam.
Simdi düşünüyorum nasil bir daha guvencem nasil sil bastan baslicam.

Seni cok iyi anliyorum ancak bak benden daha gencsin bol bol dua et hobi edin. Sonra dersine odanlan. O hayatini yoluna koyarken onu kafani takip sen hayatindan vazgecme..

Umarim hersey cooo.k guzel olur bizde iyiki ile baslayan cümleler kurariz.

Beni anlayan birilerinin oldugunu bilmek cok guzell.. umarin yeniden severiz yeniden guveniriz. Mutluluk seninle olsun

Ben zaten adama iyi demedim. Diyorum ya hak hukuk meselesi değil. Sizi aldattı diye perişan olmayacak belki. Boşverin, siz kendi yolunuza bakın.

Bir insana verdiğiniz değerin onun gerçekten değerli olmasıyla ya da bunu hak edip etmemesiyle hiç ilgisi yoktur.Değer vereceğimiz insanları kendimiz seçeriz ve bunu yaparken çoğu zaman ne durumda olduklarına aldırmayız.Bunun adı tam olarak değer yüklemesidir.Yani ona verdiğiniz değerin kaynağı siz olduğunuz için asıl değerli olan karşınızdaki değil sizsinizdir.En azından bir süre öyledir.Ama şunu da göz ardı etmemek gerekir birine gereğinden fazla değer verirseniz eğer artık sürekli kendinizden verdiğiniz için siz değer kaybetmeye başlarsınız ve onun gözünde ona verdiğiniz değer ölçüsünde değersizleşirsiniz. Bence değerli olan sizsiniz sınavlarınızı aksatmayın bugünler de geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…