Kendimi onunla karsilastiriyorum..

Bir süre sonra bu üzüntüler o kadar boş gelecek ki. Neden kendime yatırım yapmamışım diye üzüleceksin. Zaman kaybetme.
Daha once aramizdaki sorunlar yuzunden kac onemli sinavima calismayip kendi hayatimi mahvettim. Bu benim son sansim oyle olsun istemiyorum. Kafamdan atmak istiyorum her seyi. Dua ediyorum bunun icin

En cok zoruna giden o mutlu ve ben burda mutsuzum. Iyi gununde kotu gununde yanindaydim. Nankorluk degil mi bu. Bu haksizligi nasil unutacam peki

Belki daha iyisini hak ediyorsundur? Evet yaşanmışlıkları atmak zor ama terk edip giden, hemen başkasıyla adamı hak edecek kadar kötü biri olduğunu düşünüyor musun?

Belki daha iyisini hak ediyorsundur? Evet yaşanmışlıkları atmak zor ama terk edip giden, hemen başkasıyla adamı hak edecek kadar kötü biri olduğunu düşünüyor musun?
Beni hak etmedigini biliyorum buna inaniyorum. Ama iste ben bu duruma dusecek kiz miydim diye uzuluyorum. Ben mutlu olmayi hak ettim. Kendi halinde bi insanim kimsenin canini yakmadim. Sevdigim adamla mutlu olmak istedim. O beni evlilige layik gormemis demekki

Kendinizi asla kıyaslamamalısınız. Yaşadığınız psikolojiyi anlıyorum.. Sanırım bende, kimi bana tercih etmiş diye merak edip bir bakardım.. Ama hepsi bu. Size gerçeği söyleyeyim, konu asla güzellik boy pos meselesi değil. Eski sevgiliniz asla sevgiye değer bir insan değil. Onu bu kadar sevdiğiniz ve değer verdiğiniz için söylemiyorum bunu. O iyi niyette bir insan değilmiş.

Çünkü evlilik büyük mesele. Yerinizde olsam o resme baktığımda "Acaba hangi kızı kandırıp yalandan sevgicikler veriyor" diye düşünürdüm. 5 yılını bir kıza verip, pat diye başkasıyla evlenebiliyorsa bu onun genel anlamda ne kadar samimiyetsiz ve ikiyüzlü bir insan olduğunu gösterir. Evlilik düşünmüyorsa niye oyaladı ki sizi? Belki sizinle görüşürken onunla da görüşüyordu? Kandırıyordu ikinizide.. Kim boyle bir şahsiyetin karısı olmak ister ki? Asla düşünmeyin bile. 5 yıl olmuşsa olmuş. Sadık olmayan bir adamla ömürlük hataya düşeceğinize 5 yılda kurtulmuşsunuz..

Ne guze yazmissiniz. Haklisiniz..

İyi de adam gitmiş başkasıyla evlenmiş siz de oturup uzulun derslerinizi gelecegınızı bile etkileyin, hemen silkelenin kendinize gelin. Belki de birkac sene sonra iyi ki gitmiş de o kozla evlenmiş diyeceksınız karsınıza ruh esınız cıkınca

En cok zoruna giden o mutlu ve ben burda mutsuzum. Iyi gununde kotu gununde yanindaydim. Nankorluk degil mi bu. Bu haksizligi nasil unutacam peki
Sizi sevmek zorunda mı siz ona destek oldunuz diye? Kız güzel veya çirkin ne farkeder? Demek ki mutlu ve seviyor da evlenmiş. Bu işler hak hukuk meselesi değil malesef. Bakış açınızı değiştirmedikçe daha çok onların hayatını izleyip kahrolursunuz. Siz kendi önünüze bakın. 10 yıl sonra hayatınızın nasıl olmasını istiyorsunuz?

Kader diye bir şey var. Bir eksikliğinizin olması gerekmez.
Ben karşı tarafın da şanslı olduğunu filan düşünmüyorum. Evlilik işte.
Şans bunun neresinde bu herif padişahın oğlu mu?
Alelade bir erkek işte.

Benimleyken diger kizla konusan insan sizce iyi olabilir mi. Bence olamaz ve o mutlu. Benim kimseye zararim yok hayatimda sadece mutlu olmak istedim. Onunla bi yuva kurmak istedim. Ilk askimdi ondan baskasina donup bakmadim bile. Ben bunu hak etmedim diye düşünüyorum

bazı erkekler çiğ süt emmiştir. kıza seviyorum der yanaşır sonra bana niye yanaştın senden eş olmaz der bırakır. öyle biriyse hiiiç kendini üzme. sorun dış güzellik değil. onun içindeki çirkinliktir.

Aynı durumları yaşadım canım harcanan emek harcanan yıl ve sonrası seninkiyle tipatip aynı.ben de çok ağladım çok üzüldüm neden diye çok sordum çok araştırdım soruşturdum o kızı da.bi süre sonra kader dedim napayim Allah ne kısmet ettiyse onu yasayacağım isyan etmeyeceğim.pes ettim.sonra öyle biri çıktı ki karşıma Allah'ım dedim sen beni bu kadar çok mu seviyorsun? Şimdi bebeğimizi bekliyoruz.

Kısmet kader Allah'ın nasibi.Bi süre sonra artık bırak lütfen birak bakalım Allah nasıl bir yol çizmiş sana.Her gün şükrederek uyuyacağın bi hayatın olacak inşallah.

Ay cok kotu birsey bnde hep onun eskileriyle kndimi karsilastiriorum kafayi yicek gibi oluorum bazen

Su an aci cekiyorum uzuluyorum. Arada hayirlisi buymus diyorum sonra neden diyorum ben de iyi insandim mutlulugu hak ettim. Sizin adiniza cok sevindim. Umarim bende mutlu gunler görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…