- 13 Kasım 2014
- 508
- 112
- 43
- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
şu an kadınım evlenmeden önce kızdım, babamı dövdüğü hakaret ettiği çalışırken ille de para vereceksin dediği ve birgün sucuğun büyük bir bölümünü yediğimde, geri kalanını yere fırlatıp attığı için, benim malım benim evim dediği için sevmiyorum sevmeyeceğim!!!!
Çalışacaksın bana muhtaç olmayacaksin dediği için görmek bile istemiyorsunuz...kız çocuğu dediğiniz de sizsiniz herhalde. Evlenip barklandiginiza göre koca bir kadinsiniz yani. Neyse fazla yorum yapmayacağım ama çok şaşırtıcı bir bakis açısı.
Çalışmayı secseydiniz kendinize guvenirdiniz en azından.
iş güç sahibi olamadım diye, memur olduktan sonra da evinde istemedi, bu gelirse işten istifa eder başıma kalır diye
şu an kadınım evlenmeden önce kızdım, babamı dövdüğü hakaret ettiği çalışırken ille de para vereceksin dediği ve birgün sucuğun büyük bir bölümünü yediğimde, geri kalanını yere fırlatıp attığı için, benim malım benim evim dediği için sevmiyorum sevmeyeceğim
iş güç sahibi olamadım diye, memur olduktan sonra da evinde istemedi, bu gelirse işten istifa eder başıma kalır diye
Bak bu ayrıntıları yazmamissin...Sadece çalış dediği icin böyle hissettigin anlasiliyor konunda.şu an kadınım evlenmeden önce kızdım, babamı dövdüğü hakaret ettiği çalışırken ille de para vereceksin dediği ve birgün sucuğun büyük bir bölümünü yediğimde, geri kalanını yere fırlatıp attığı için, benim malım benim evim dediği için sevmiyorum sevmeyeceğim
şu an kadınım evlenmeden önce kızdım, babamı dövdüğü hakaret ettiği çalışırken ille de para vereceksin dediği ve birgün sucuğun büyük bir bölümünü yediğimde, geri kalanını yere fırlatıp attığı için, benim malım benim evim dediği için sevmiyorum sevmeyeceğim
babam kocama diyor ki
bunu evde otutturma, çalıştır, o kadar okuttum ettim...oysa doğum iznindeyim....ve çalışmak da istemiyorum
Benim konudan anladigim bana ya babam bakacak ya kocam.babam çalış dedi bakmam dedi o yüzden nefret ediyorum.kocamda dövdü sövdü ama olsun calismayayim da baksın ekmek getirsin barındırsin yeter.Bunlar farklı şeyler tabiki de haklısınız... Biz sadece iş durumu için yorum yaptık..
Eeee arkadaşım sen üstüne bastıra bastıra çalışmak istemiyorum diyorsun.. Eşin dövüyormuş, hakaret ediyormuş.. Baban çalışmanı istemekte haklı değil mi??? O kadar çalışman için uğraşan ben olsam, ben de kızarım size... Hem evlilikte sıkıntılar var, hem çalışmak istemiyor, hemde babaya kızıyorsun...
Benim konudan anladigim bana ya babam bakacak ya kocam.babam çalış dedi bakmam dedi o yüzden nefret ediyorum.kocamda dövdü sövdü ama olsun calismayayim da baksın ekmek getirsin barındırsin yeter.
Ben bunu anladim.
bir sosyal fobik olarak insan görmek ölüm gibi hele iş hayatı
bi işe yaramadı maalesefZaten genel olarak psikoloğa gitmen kanısındayım...
bi işe yaramadı maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?