kendimi öyle yalnız ve güvensiz hissediyorum ki

şu an kadınım evlenmeden önce kızdım, babamı dövdüğü hakaret ettiği çalışırken ille de para vereceksin dediği ve birgün sucuğun büyük bir bölümünü yediğimde, geri kalanını yere fırlatıp attığı için, benim malım benim evim dediği için sevmiyorum sevmeyeceğim

iş güç sahibi olamadım diye, memur olduktan sonra da evinde istemedi, bu gelirse işten istifa eder başıma kalır diye

nede böyle bir düşünce var babanızda.sanki siz gerçekten öyle gibisiniz alınmayın ama.ayrıca böyle düşünen bir baba aslında sizi iyi tanımış yani pek de ilgisiz biri değilmiş

hmmm babanız gerçekten bunları yapmıssa artık silin ve düşünmeyin ama evliliğinizi kurtarabilirsiniz gibi.

Cok takilmamak lazim bircogumuzun ailesinde var bu tarz vakalar. Benim de babamla cok problemim oldu bizi hep.maddi yuk olarak gorur ve bunu.dibine kadar hissettirdi. Simdi 2 emanetim var Allah bagislarsa esimi seviyorum memurum calisiyorum. Her sey mukemmel olmuyor takma bosver isine esine cocuguna bak

iş güç sahibi olamadım diye, memur olduktan sonra da evinde istemedi, bu gelirse işten istifa eder başıma kalır diye

O zaman sizin çalışma isteğiniz yoktu, hep babanız zorladı buna... İstifa etmenizden korktuğuna göre demekki güvenmiyor bu konuda size... İstifa eder başıma kalırdan ziyade çalışsın, ayaklarının üstünde dursun diye uğraşmış gibi....

Adam haklı. Derdiniz çalışmak değil birini bulup ona yaslanmakmış baba da bunu biliyor. Düzgün bir mesleğiniz olsun istemiş suç mu?
Babanıza suç aramayın. O mu size git 1 ayda evlen dedi? Öteyi beriyi babanızı suçlu görmeye çalışmayın, kendi hayatınızın sorumluluğunu alın.

babam kocama diyor ki
bunu evde otutturma, çalıştır, o kadar okuttum ettim...oysa doğum iznindeyim....ve çalışmak da istemiyorum

Bak bu ayrıntıları yazmamissin...Sadece çalış dediği icin böyle hissettigin anlasiliyor konunda.

Neyse keşke memurluğu birakmasaydin da ne babana ne kocana muhtaç Olmasaydın. Çok büyük bir hata olmuş. Kimse yok muydu seni uyaracak yapma etme diyecek.
Ne öğretmenler ne memurlar gidiyor gencecik kızlar doğuya. Yapıyorlar görevlerini süresi bitince dönüyorlar batıya.

Yani öyle kız çocuğuyum korunmam lazım babam korumassa bakmazsa evleneyim kocam korusun baksın. ..değil o işler.

Bunlar farklı şeyler tabiki de haklısınız... Biz sadece iş durumu için yorum yaptık..

babam kocama diyor ki
bunu evde otutturma, çalıştır, o kadar okuttum ettim...oysa doğum iznindeyim....ve çalışmak da istemiyorum

Eeee arkadaşım sen üstüne bastıra bastıra çalışmak istemiyorum diyorsun.. Eşin dövüyormuş, hakaret ediyormuş.. Baban çalışmanı istemekte haklı değil mi??? O kadar çalışman için uğraşan ben olsam, ben de kızarım size... Hem evlilikte sıkıntılar var, hem çalışmak istemiyor, hemde babaya kızıyorsun...

Benim konudan anladigim bana ya babam bakacak ya kocam.babam çalış dedi bakmam dedi o yüzden nefret ediyorum.kocamda dövdü sövdü ama olsun calismayayim da baksın ekmek getirsin barındırsin yeter.
Ben bunu anladim.

çok üzüldüm gerçekten..özellikle babanın yaptıklarına...
işin gücün var al çocuğunu boşan o adamdan annene söyle belki çocuğuna bakar..çalış sende yapacak başka hiçbir şey yok

benim açımdan kimse bakmıyo.bir sf li olarak iş hayatı ölüm gibi,geriliyorum üzülüyorum vs.yaşamayan bilmez...

dışarıdan empati yapmadan ahkam kesmek kolay.derdi acıyı yaşayan bilir, bir sfliye git çalış demek kanadı kesik kuşa hadi uç demek kadar vicdansızca,adice, hiçbir vicdana sığmaz.aşağılamaları saymıyorum bile

dışarıdan sizin gibiyim, zekam da normal ama sosyal olarak arkadaşlarımyok, biriylele karşılaşınca sohbet edemem, utanırım sıkılırım boğulurum, kalbim güm güm atar, sıkıntı basar
böyle bir insanın iş hayatında ne işi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…