kendimi öyle yalnız ve güvensiz hissediyorum ki

babanın lafını dinleyip kendi ayakların üzerinde dursan şimdi ikisine de muhtac olmazdın...baban haklı demiyorum bu durumda..ama şuanki durumunun en büyük sıkınıtısı kendi maddi özgürlüğün olmaması gibi geldi bana..Alalh yardımcın olsun..kadın dediğin güçlü olmalı..cocugun için sımsıkı sarıl hayata ve bir an önce maddi özgürlüğün için çabala

belli bir yaştan sonra hiçbi ilaç bazı hastalıkalrı tedavi etmiyo...özellikle ruhsal rahatsızlıklar, rahatlatıyo belki ama bu bir gripgibi bişi değil, tedavini ol sonra çalış demek çok vicdansızca

Butun yazilanlari okudum. Sizin acilen bi psikologa gitmeniz kanisindayim. Cocukluktan beri cok zor gunler yasamissiniz. Ayrica s.fobiksiniz.psikologa gittim ama ise yaramadi demissiniz. Ama doktorunuzu degistirin. Eger tedavi olnazsaniz, kendinizin ve cocugunuzunda hayati mahvolabilir. Oglunuzda buyudugunde benim annem hep sorunluydu demesini istemezsiniz sanirim. Birakin oglunuzu bunu once KENDİNİZ icin yapmalisiniz. Umarim iyi bir psikolog bulabilirsiniz.

belli bir yaştan sonra hiçbi ilaç bazı hastalıkalrı tedavi etmiyo...özellikle ruhsal rahatsızlıklar, rahatlatıyo belki ama bu bir gripgibi bişi değil, tedavini ol sonra çalış demek çok vicdansızca
selamunaleyküm kardeş. öncelikle bi arkadsın dediğne katılıyrm. brçok hastlıkta bile birden fazla doktra gtmemz gerkebilyr sonuç alablmek için. ruhsal rahatsızlıklar da böle olabilir. hangi sehrde nasıl bir ortamda yasıyorsun bilemyrum ama özellkle bu konuda uzman olan bi dktra tekrar gtmeni önerirm kendin için bebegn icin evliliğin için. tek br dktra gdp olmuyr demek olmaz. dermansız dert yoktr allahın iznyle kurtulusun bu korkukndan inşallah

Rahata alışmışsınız yediğiniz içtiğiniz önünüze gelsin istiyosunuz tek maaşla ev mi geçindirilir bi de cocuk var nasıl bi hazırcılık bu belli bi yasa gelip hala babandan harclık aldıgın icin utanmıyosun da calısmanı istediği icin nefret ediyosun..

merhaba ben de de çocukluktan gelen nedenini bilmediğim sosyal fobim var, şimdi tatilim bitiyor bisürü insanla muhattap olmak zorundayım öğrenciler bana küfür de etse günlerce bunalıma da girsem hergün o okula gitmek zorundayım para için. ben de kendimi hep değersiz hissettim çocukken bir çikolatayı çok gördüklerinde cebimde harçlığım olmadan okula gittiğimde.. ailem o sırada birikim yapıyormuş! şimdi maaşım var ve bana zorla para vermeye çalıştıklarında sinir oluyorum. kaç uzmanla görüştüm artık çok fazla değişebileceğime inanmıyorum başkalarının beni anlayacağına da inanmıyorum. sen de oğlun için ve para için katlanmaya çalışırsın işine

Size kendi ayakların üzerinde dur çalış dediği için mi babanıza karşı öfkelisiniz. Adam ne kadar doğru söylemiş. Beni yük olarak gördüğü için böyle dedi diye düşünmeniz bile büyük haksızlık. Siz babanıza sen evde otur ben çalışıp sana bakarım der misiniz, bunu demek ne kadar saçmaysa ben evde oturup çalışmayayım babam ya da kocam bana baksın demek de o kadar saçma. Kendinizi güvensiz hissetmeniz de doğal. Kendi ayaklarınız üzerinde durmak istemiyorsunuz çünkü. Hayatınız boyunca birilerine bağımlı olarak yaşamak mı hayaliniz?

Bu arada sizin başka bir konunuz daha vardı orada kocamın 5000 maaşı var yine de benim çalışmamı istiyo o zaman nefret ediyorum ondan demiştiniz hatta erkek varken kadına çalışmak düşmez gibi laflar etmiştiniz. İşiniz çok zor çünkü, bırakın kadınları artık sizin gibi düşünen erkek bile kalmadı neredeyse.

Cnm bnm kiyamaaammm sana ya allah buyuktur sıkma canini hersey yoluna girer oğlunla mutlu olmaya bk

güzel ablam. bu sorunları inan çok kişi yaşıyor. aynı model babadan bir de bende var. evladın için biraz sabret. eşimle de iyiyiz artık diyorsun hem. inşallah herşey güzel olur senin için. hayatın tadını çıkar bebeğine sevgini ilgini ver. gerisi olur gider bir şekilde. en önemli şey evladın. Rabbim ömrünü uzun ve hayırlı etsin yavrunun. sevgiler.

babam kocama diyor ki
bunu evde otutturma, çalıştır, o kadar okuttum ettim...oysa doğum iznindeyim....ve çalışmak da istemiyorum
Senin tek sorunun çalişmak istememek birinin sirtindan geçinmek babanada eşinede bu yüzden kizginsin. Yoksa gururu olan alir çocuğunu boşanir iş var güç var paşa paşa yaşarsin. Tekrar söylüyorum kimseye ihtiyacin yok.

Madem bu kadar ileri boyutta neden çocuk yaptin? Hayatin boyunca eve mi hapsedeceksin kendini? Çocuğun okula başlayacak hiç öğretmeni ile ya da diğer velilerle iletişim kurmayacak misin? Çocuğunun arkadaşlari olacak hiç biriyle muhatap olmayacak misin? Mutlaka tedavi olmalisin.

aslında baban ne manada söyledi bilemem ama babamda bize hep çalışmamızı söylerdi babam ima etmese de annem benzer lafları ima ederdi ama bize tek iyilikleri bu olmuş iyi ki çalışmışım meslek sahibi olmuşum da kendi paramı kazanmışım ne demek bu eve misafir olarak gelirsin akıl alır şey değil evlat bu her ne olursa olsun destek olunmalı ama maalesef benim ailemde böyle bende aylardır konuşmuyorum ve inan bana böylesi daha iyi kafam rahatladı çünkü ümidimi kestim eskiden belki bu gün arar diye telefonun başında bekliyordum ama artık anladım ki sadece eşim var başka kimsem yok her evlilikte tartışmalar olur bizimde ilk yıllarımız çok sorunlu geçti şuan hatırlatıyorum utanıyor olup biteni görmezlikten gelmek çok zor ama evladın için düşün derim eğer katlanılmayacak şeyler yaşadıysan önce kendini güvenceye al sonra kararını ver ve olumsuz düşünceleri hayatından çıkar bu karamsarlığa sebep olan o duygular

burada ki arkadaşların sayesin de ne öğendim biliyor musunuz? sorun yaşayan zaman zaman mutsuz olup hayattan zevk alamayan tek ben değilim bir çok insan var aslında dertlerin içine gömülüp düşünmektense bunu düşünüp şükür etmek gerek rabbim bizi bunlarla imtihan ediyor sabır göstermek gerek elbette kolay değil

İyi de bayan kendinizi nereye kadar eve kapatacaksınız? Hayatboyu evde saklan mı diyelim?

Tedavi olun normal insanlar gibi işe gidin demişler bu acımasızlık değil size iyilik ve yardım. Tedavi olmalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…