- Konu Sahibi soguk_kis_gunu
-
İlaç kullanmalisindışarıdan sizin gibiyim, zekam da normal ama sosyal olarak arkadaşlarımyok, biriylele karşılaşınca sohbet edemem, utanırım sıkılırım boğulurum, kalbim güm güm atar, sıkıntı basar
böyle bir insanın iş hayatında ne işi var
1-2 aylık is değil senin tedavin.ilaçları uzun sure kullanmalisinhokus pokus diye tedavi olmuyo, benimkikronikleşmiş, olmadı hiç faydasını görmedim
Bu düşünce ne garip bir düşünce kendini kiz çocuğu olarak görmek felan.bu kadar nazli olmak iyi değil belki babaniz bu yüzden çok üstünuze geldiSize kendi ayakların üzerinde dur çalış dediği için mi babanıza karşı öfkelisiniz. Adam ne kadar doğru söylemiş. Beni yük olarak gördüğü için böyle dedi diye düşünmeniz bile büyük haksızlık. Siz babanıza sen evde otur ben çalışıp sana bakarım der misiniz, bunu demek ne kadar saçmaysa ben evde oturup çalışmayayım babam ya da kocam bana baksın demek de o kadar saçma. Kendinizi güvensiz hissetmeniz de doğal. Kendi ayaklarınız üzerinde durmak istemiyorsunuz çünkü. Hayatınız boyunca birilerine bağımlı olarak yaşamak mı hayaliniz?
Sosyal fobi bir rahatsızlıktır ancak bu rahatsızlıkla yaşayan ve hayatını rahatsızlığına göre düzenleyebilen bir çok insan var. Hastayım deyip kenara çekilmek ne kadar kolay. Çalışıp hayatını tek başına sürdüren engelli insanlar var, ve evde oturup bir erkek bana baksın yazık bana zavallı ben diye kendilerine acımıyorlar. Ayrıca çok daha ağır psikolojik sıkıntılar yaşayan ve buna rağmen kendine acımak yerine ayakta kalan insanlar da var. Ayrıca konu sahibi hasta olduğu için değil kadın olduğu için bir erkeğin kendisine bakmaya mecbur olduğunu düşünüyor. Eski konularını okursanız bunu görebilirsiniz.Kadında SOSYAL FOBİ var ya!!! Bundan şımarıklık gibi bahsediyosunuz.Bilgi sıfır fikir gırla maşallah
Sanki hepimizin psikolojisi muhteşem koşarak gidiyoruz çalışmaya.Sosyal fobi bir rahatsızlıktır ancak bu rahatsızlıkla yaşayan ve hayatını rahatsızlığına göre düzenleyebilen bir çok insan var. Hastayım deyip kenara çekilmek ne kadar kolay. Çalışıp hayatını tek başına sürdüren engelli insanlar var, ve evde oturup bir erkek bana baksın yazık bana zavallı ben diye kendilerine acımıyorlar. Ayrıca çok daha ağır psikolojik sıkıntılar yaşayan ve buna rağmen kendine acımak yerine ayakta kalan insanlar da var. Ayrıca konu sahibi hasta olduğu için değil kadın olduğu için bir erkeğin kendisine bakmaya mecbur olduğunu düşünüyor. Eski konularını okursanız bunu görebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?