kendimi öyle yalnız ve güvensiz hissediyorum ki

Bu düşünce ne garip bir düşünce kendini kiz çocuğu olarak görmek felan.bu kadar nazli olmak iyi değil belki babaniz bu yüzden çok üstünuze geldi

Son düzenleme:
İlla neden güvenilecek hatta sığınılacak bir erkek arıyorsunuz?
Önce baba, baba olmazsa koca.
O da yok ise fırtına...
Kendinize güvenmeyi öğrenseniz?
Babanızın sizi yük olarak görüp görmediğini bilemeyeceğim ama çalışma konusunda oldukça iyi yapmış.
Sizi ayakları üzerinde duran, babasına bile muhtaç olmayan bir kadın haline getirmeye çalışmış da siz illa ki emeklemeye çalışıyorsunuz.
Ne diyeyim bilemedim şimdi.

Kadında SOSYAL FOBİ var ya!!! Bundan şımarıklık gibi bahsediyosunuz.Bilgi sıfır fikir gırla maşallah
Sosyal fobi bir rahatsızlıktır ancak bu rahatsızlıkla yaşayan ve hayatını rahatsızlığına göre düzenleyebilen bir çok insan var. Hastayım deyip kenara çekilmek ne kadar kolay. Çalışıp hayatını tek başına sürdüren engelli insanlar var, ve evde oturup bir erkek bana baksın yazık bana zavallı ben diye kendilerine acımıyorlar. Ayrıca çok daha ağır psikolojik sıkıntılar yaşayan ve buna rağmen kendine acımak yerine ayakta kalan insanlar da var. Ayrıca konu sahibi hasta olduğu için değil kadın olduğu için bir erkeğin kendisine bakmaya mecbur olduğunu düşünüyor. Eski konularını okursanız bunu görebilirsiniz.

Sanki hepimizin psikolojisi muhteşem koşarak gidiyoruz çalışmaya.

dayak ve hakareti ayri tutuyorum.

ancak hayatinda yolunda gitmeyen seyler icin once kendine bakmalisin.
baban kotu birsey dememis. memur ol demis. biraz doguda calisip istedigin yere gelebilirdin insanlarin cogu gibi. 1 ayda evlenip hemen cocuk yapmissin. hayatinda aldigin uc karar ucude yanlis.
hayatta ogrendigim ve ogrendikten sonra hayatima mutlu bir sekilde devam etmemi saglayan en buyuk sey- hayatta kimseden hicbirsey beklemeyeceksin, her anlamda kendi basinin caresine bakacaksin. yoksa hayat boyle gecmez.

İnsan asıl kız çocuğunun çalışmasını bi meslek sahibi olmasını istiyor. Siz bunu aşağılama olarak falan görmüşsüniz me ilginç

En büyük suç babanda seni ezmelerine izin vermiş. .ama çalışma konusunda baban haklı. .. Kadınlar bence kimseye muhtaç olmamaları için meslek sahibi olmalı. .. kimseye güvenerek yasanmaz. ..
dayak konusunda sahip cikmaliydi sizee. .. aynı evde istememesi kötü tabi. .. benim babamda aynı gelinlikle çıktın ölün girer bu eve kafasında... eşimi de bi pohpohlar... sanki o onun evladı ben başkasının...

eğer bu hayatı yaşamak istemiyorsan en iyisi boşanmak.. kendi ayaklarının üstünde duruyorsan mesleğin varsa kimseye muhtaç olma. .. babanın evine de gitme kendine cocugunla birlikte güzel bi hayat kur...

şunu düşünün, bir kızınız var, ünv bitirdi, tamam siz de tüm kurslara gönderdiniz ama iş bulamadı, aradı ama iş bulamıyor,işe alınmıyor, kendini ifade edemiyor ya da buluyor ama sen göz teması kuramıyorsun yok kimseyle konuşmuyorsun diye işten çıkarılıyor ya da sürekli alay ediliyor çünkü gruplara giremiyo,kız çalıştığı zaman normal insandan daha çok eziliyor, dengesiz, salak vs deniyo işyerinde...ve siz hala çalışsın istiyorsunuz.B.k gibi paranız varama o kıza bi iş yeri açmadınız.onun yerine evde hakaret ettiniz, dövdünüz, siniriniz bozuluyo diye kahvaltıdan kovdunuz
o kız memur oldu, bu sefer dediniz ki ahmet ev almış sen de al, mirasıma mı güveniyorsun?aldığı tablete cep telefonuna kızdınız, okız dinden de çıktı, en azından bunlardan sonra müslüman değil, oruç tutacaksın dediniz...senden utanıyorum dediniz çünkü neden iş bulamadı, bulsa da aşağılandı vs.o kız tatile evinize geldi, dövdünüz.o kız doğuda kapkaca uğradıı, bir baba olarak nedir senle uğraştığım dediniz, e ama baba ben senin başında değilim ki dediniz, o da dedi ki başına bişi geldiğinde ben geliyorum ama dedi.evlen dedi, torun istiyorum dedi...hep bencildi baba.o kız doğuda kapkaçsaldırısına uğradığında baba doğuya geldi ama kızın başına da kaktı, yük olarak gördü kızı...kusura bakmayın ama sevemicem bu babayı.bu baba yüzünden dinden çıktım ben...

hiç aramadım değil, senelerce iş aradım, allah yukarda ama bulamadım ya da çıkarıldım.rahatım bakıyım demedim ama işe almadılar, ben de aşağılandığım yerde çalışmak istemiyorum.şu an hali hazırda birişim var ama dönmek istemiyorum, dalga geçiliyorum,alay ediliyorum, laf sokuluyor. vs

şimdi bir işim var ama gidemiyorum neden mi?tahmin edebilirsiniz sanırım, hep dalga geçiyorlar alay ediyorlar...ve ben hiçbirinin yüzünü görmek istemiyorum.baştan başa çalışmayı sevmiyo diyemezsiniz, insan faktörü olmasa iş çalışılabilir, ama gruplara girmediğiniz zaman dışlanıyorsunuz ve ben kimseyle arkadaşlık istemiyorum, işten eve evden işe istiyorum ama iş hayatı da belli bir sosyallik içeriyo

muhtemelen bilmiyorsunuz çalışma hayatını o kadar istedim ki öğrenciyken yaz tatillerinde 3 ay ücretsiz staj yaptım, para almadan çünkü belki düzelir sosyal fobim dedim olmadı, olmadı, psikiyatriye de gittim hemde doçente, bitmedi fobim bitmedi, napıyım artık, bazıları iş hayatına ait değil, olmuyo...
siz nereden biliceksiniz, eyüp sultana gidip Allahım iş ver diye yalvardığımı bilemezsiniz...çünkü benim durumumda olan benim, siznereden bileceksiniz ki iş görüşmelerinden yine olmadı diyip ağladığımı...siz bilemezsiniz.

babamdan habersiz evlendim, evlendikten sonra söyledim...normalde bir kız babasının kızması gerekmez miydi, başlangıçta damadı okadar sevdi, evlenmemize o kadar mutlu oldu ki damat bile şaşırdı...ilk hediyeyi babam damada aldı:Bir gömlek...sizce de saçma değil mi

aslında değil, istediği evlenmemdi, başından gitmemdi yani, ben artık baba falan görmek istemiyorum

çok kırgınım çooook....evlenmeden önce seni nereden okuttum, seni bi konfeksiyona verseydim bir başı bitli bulup s..r olup giderdin demiştin baba...ben evlendim ama senin baskıların yüzünden değil, belki yuvam olursa herşey güzel olur demiştim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…