Kendimi Rezil ettim :((

Canım girme böyle şeylere. At adamı kafandan. Zaten bir gün sana gelmek isterse gelir. Ama ben olumsuz cevap vermen taraftarıyım.

Otele gitmek istemesi cinsellikten dem vurması normal diyen arkadaşlara şoke oldum. Ben evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı değilim eşimle de evlenmeden önce beraber yaşadım daha önce de beraber yaşadığım sevgililerim oldu. Ama yeni flört ettiğim biri seni otele götürücem dese anında iletişimi keserim özgür cinsellik başka abazalık başka şey. Ortam olur elektrik olur yatarsın ama sürekli bunun lafı iması edilmez resmen psikolojik taciz. Konu sahibi hiç kafana takma ne rezil olucan biraz egosunu okşamışsın maalesef sadece bu. Ayrıca yukarıda yazan bi arkadaşa katılıyorum yeni flörtü olduğu için soğuk duruyordur sana yoksa bu olta atmaya devam ederdi tutarsa ne ala deyip. Aşağılık abaza üslubu inceltilmiş bit maganda bu adam sürekli kendine bunu hatırlat düşünmemeye çalış kafanı meşgul edecek bir hobi ya da kurs bul bu aralar

Ya senin o Ayşe’yi düşündükçe acıman lazım niye göğsüne hançer saplanıyor. Kendine değer ver o kaybetti diye düşün

37'lik "çocuk" fazla tecrübeli. Kim bilir daha önce kaç kişiye bu muhabbeti yaptı. Söylemek istediği şeyi düşündürüp sonra "Ben onu kastetmemiştim" ayağına yatarak karşıdakine kendini kötü hissettiriyor. Çok matah bir şeymiş gibi onunla otele gitmek. Hiç güven vermedi. Kendinizi koruyun bundan.

Biraz rahat bir erkekmis yetistirilis tarzı herkes aynı değil.. Rahatsız olmaniz normal farklı karakterde insanlarsiniz ve ilişkiden beklentileriniz farklı . Zaten mutlu olamazsınız o adamla. Yolunuza bakin bosverin

Kacan kovalanir olmus.sizi kovalamis kovalamis sonra birakmis, simdi baskasini kovaliyor demek ki..

Bence bir an once baska bir sosyal ortama girip yeni insanlarla tanisin

Böyle birisiyle olmamanız iyi olmuş bence amacını ortaya koymuş şimdi asil bir bayan olun ve ima yapmayın normal sıradan bir insan olarak davranın yoksa daha çok üzüleceksiniz öyle sevdim

İstediğini alamayınca sallamış seni.. sende hoşlantı diyorsun hala.. bırak o utansın abazalığından başka şeyler peşindeymiş işte. . Sende hiç tepki verme bence hayatına bak

Böyle birisiyle olmamanız iyi olmuş bence amacını ortaya koymuş şimdi asil bir bayan olun ve ima yapmayın normal sıradan bir insan olarak davranın yoksa daha çok üzüleceksiniz öyle sevdim

İmada bulunarak kendi değerimi düşürdüm affedemiyorum kendimi bir türlü(((((((

Öncelikle beklentileriniz ve bakış açınız oldukça farklıymış belli ki beraber olsanız bile anlaşamayacaktınız... ayrıca, rezil oldum diye üzülmeyin karşınızdaki kişi size ilgisini belli ederken size karşı rezil mi olmuş oldu bu gayet normal bir şey... sadece karşılaştığınızda umursamıyor gibi davranın...

Açıkçası adam çok itici. Nasıl beğendin anlamadım. Belden sarılmalar öpmeler nedir sevgilin değil eşin değil. Nedense burda yaşananlar hep bir tanıdık hep bir tanıdık. Adam seni denemiş resmen otel diyor tepki alınca restauranta çeviriyor. İşi gücü üçkağıt. Yerinde olsam bundan sonra ciddi davranırım . Muhatap olma demıyorum şımarıp havaya girebilir çünkü.

Tabi yersen canım deseydin , otel kısmından sonra okumayı bıraktım , oltayı atmış tutmayınca kıvırmış,adam sapık zaten 37 ye kadar ciddi birşeyi olamadıysa arızalıdır uzak dur

Haklısınız bazı kullanıcılar da adam 37 yaşında cinsellik konuşması normal demiş ama daha yeni yeni tanıştığın bir kıza da böyle denmez ki. Otel muhabbetinde de "ben otelin içindeki restoranta götürmeyi kastetmiştim, hiç mi gitmedin" deyip kendimi kötü hissettirmişti ama. Ama işte gönül söz dinlemiyor baya acı çekiyorum belki de insan psikolojisi ulaşamadıkça duygularım arttı bir de takıntılı yapım vardır. offf of

Ortaya zarf atıyor bakalım oltaya gelecek misin diye. Sen tepki gösterdiğin için lafı değiştirmiş. Eğer tamam gidelim deseydin aynen otel odasından devam ederdi. Yok yanlış anladın restaurant a götürücem demek istemiştim falan demeyecekti. Geçmiş olsun. Verilmiş sadakan var imiş :)

Şimdi tekrar çek ettim "bir otelin rufuna götürcem seni" yazmış ama sonuçta aynı kapıya çıkar dimi

Şimdi yaşayana şunu yap bunu yap demek zor. Ama takıntı yaparım bunalırım dıyorsan destek al bence. Aynı ortamda bulunmamaya calıs. Bir de şu size durmadan her onune gelene takılıyor dıyen kısıye guvenıyorsanız mıdenız kalkana kadar anlattıklarını dinleyin. Benim burdan midem bulandı umarım size de yansır

Boyle seylerden hoslanmiyorum diyebilirdin ilk etapta ..sonrasi kendiliginden gelisirdi olacaği varsa...laubali bir tip bencede ama hoslandim dedin diye kacmak yerine bir şans verip ayni anda da sınırlarını belirlemeliydin diyorum kacmak urkmek yerine...

Olan oldu işte başkasını buldu hatta başkalarını 2 farklı kız var görüştüğü ((( beni takmıyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…