M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
kıskançlık filan bir yere kadar hadi olabilir de bu üslup nedir? Yaşananlar olmasa küfür ederdim nasıl bir laf? bu ağzından çıktıktan sonra artık küfretse ne küfretmese ne allah aşkına..
konuşma tarzı hep bu muydu yoksa ayrılmış olmanın verdiği öfke ile mi bu şekilde konuştu? son derece saygısızca... herşey unutulabilir ama işte dil yarası derler ya, söylenenler ağızdan çıkanlar asla...
ohooo en ufak olayda birileriyle yatacaksa evlenince evin yolunu bulamaz bu şahıs....tamam gili face açman belki yapmaman gerekirdi ama bu sonucu doğuracak kadar büyük bir olay mı...seviyorsan allaha unutman için dua ederimde gelecek beklememek lazım bu tür ilişkilerde...
Saat 20,30gibi aradı
Lanet olsun seni tanıdığım güne,Allah belanı versin sen benim için zaman kaybıymışsın dedi
Bende lanet etcek ne yaptım aldattımmı seni,namusuna laf getircek bişeymi yaptım dedim??
Hayır dedi.
Neden o zaman dedim,söylemem dedi.
Bende dedimki ben geçen hafta hani kıskançlıkların bitmezse ayrılırım senden demiştim ya,biraz zaman vermiştik birbirimize işte sen benim senden ayrılacağımı bildiğin için kendin ayrılıyormuş gibi bahane buluyorsun başka bişey değil dedim.
Ben psikopatım ya zaten neden durduk yerde ayrılayım dedi.
Bende bi ilişkide ihanet yoksa eğer ve güvenini sarsacak bişey yapmadıysam bana hakaret edemezsin dedim.
Normalde bana bir kere kötü söz söylemiş biri değildir.Yine söylemedi ama yaşananlar olmasa söylerdim dedi.Söylemiş kadar oldu yani!!!
Benim onu sevdiğim bile herşey yalanmış neresinden uyduruyorsa artık!
Çok sinsi biriymişim ben o kolye benim gibi bi şeytanın boynunda duramazmış. zemuszemus
Bende naparsan yap o kolyeyide makineyide vermicem dedim.Çünkü onları sen almadın sevdiğim adam aldı dedim.Makine kalsın zaten çekersin kendi fotoğraflarını net'te yayınlarsın dedi.Bende sağol dedim ben öyle şeylere çok meraklıyım yaparım dedim.
Ben artık anladımkiii bundan ben ayrılcam diye şimdi kendisi üzüldü ya beni üzmek için yapıyor.
Hatta dedim eğer kim benim hakkımda yalan söyledi iftira attıysa ahirette elim yakasında olcak dedim.Kimse iftira atmadı ben gördüm dedi.Beyfendi mahalleden arkadaşımın facede yazdığı yorumu görmüştür ancak.Ben nede olsa facede erkeklerle gizli gizli(!!!!)yorum yazıyorum falan bişeyler yapıyorum ya artık beni suçlu durumuna düşürcek...
Adım gibi eminim çok pişman olcak ve yalvarcak
Ama artık benim için bitti umrumda değil.
Kendimi suçlu hissediyordum ama düşündümki benim yaptığım bişey yok,olmadığına göre de artık ne derse desin boş.
Kızlar saolun yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sizce ben bişey yapmamışken bunları neden söylüyor olabilir.amacı beni üzmek değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?