Kendimi sulu hissediyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

MeDuSa

Ziyaretçi
Çoğunuz bilirsiniz bi ilişkim vardı....
Bi kaç gün önce zamana ihtiyacımız var demiştik...
Ayrılma sebebi kıskançlıklardı...
Öğlen msj yazdı msn'e gel diye bende geldim....
Bana dediki seni özlemiyorum ben sen benim için bittin dedi
Neden dedim uzatmak istemiyorum facede o o...çocuğu fotoğrafına harika yazmışsın sende tşk ederim demişsin dedi....
Ben faceye kızıyor diye bir sürü kıskançlıkları vardı alışsın diye tekrardan açmıştım oysa
Sonra fotoğrafına bir arkadaşım harika yazmış bende tşk ederim dedim....
Erkek ya artık hemen başka şekilde anlıyor...
Bende dedimki bi bu yüzden ayrılıyorsan ayrıl dedim,sen yalancısın dedi yalanım ne dedim söylemem sen düşün için içini yesin dedi
Bende benim içim rahat yalan söylemedim çünkü dedim
Bu gece biriyle yatcam falan dedi inanabiliomusunuz!!!
Bende onu yapcak kadar şerefsizsen hiç bekleme yap dedim....
Yaşananlar olmasa küfür ederdim falan dedi.Sonra çıktık msnden ben msj yazdım bana aldıklarını göndercem adres ver die.Bu olmaz falan dedi.Birde bu gece çalışcam zaten öyle bişey yapmıcam için rahat etsin dedi.Bende aklında varsa zaten bigün yaparsın merak etme dedim..Sonra msj yazdı Gönderdiğim şeyleri bana gönder dedi.Bende göndermem çünkü düşündüm de onları bana sevdiğim adam aldı sen değil dedim.
İşte sen şöylesin böylesin falan dedi bana aradı neyse yine hakaret etti bu
Ben ne yaptım düşünüyorum hiçbişey....
İnanın hiçbişey bulamıyorum sadece yaptığım face hesabımı tekrar açmak.Bir erkek arkadaşımda harika yazmış fotoğrafa o kadar....!!!
Kendimi suçlu hissetmemi sağlıyor kızlar nolur akıl verin siz olsanız napardınız. ???
Akşam arıcak konuşcaklarım bitmedi falan dedi birde...

tatlım bence seni kızdırmak istiyor bu lafalr ne ki ben daha beterini duydum şu faceden de bişey anlamıyorum açmayı verin canım erkekelrde mantıksız arkdaşı işte ne var bunda sıka güzelim canını emin ol kızgınlığı geçince arayacaktır sadece sakin ol mantıklı davran herşey düzelir eminoll tatlım amacı sana acı çektirmek bişeylerler uğraş kafanı takma yaptığı davranışın saçma olduğunun farkına varınca gelcektir

canım aranızda ne sevgi nede saygı kalmış bitirmişsiniz...
bu gece biriyle yatacagımda ne demek...seni çoktan gözden çıkarmışki böyle söylüyo...
ben olsam aradığı zaman teli açmazdım ,zaten bitmiş daha ne söyleyebilir ki..

tipik kıskançlık tripleri
ortada o kadar abartılacak bir durum yokmuş bence
sevgilinin verdiği tepki çok fazla
tamam kızar trip yapar konuşmaz anlarım ama bittin sen
gözden çıkardım zaten şunuda yapacam demesi çok fazla olmuş
yarın bi gün ne olacağı belli olmaz kedim döner gelir hatamı anladım der abarttım der
sende hemen gemileri yakma
biraz bekle hatasını anlamazsa yak gitsin bütün gemileri

kıskançlıktan gözü dönmüş erkek modeli canım karşındaki..
sen de tutmuş yeniden feysbukunu açıyorsun.. ilahi kedicim..
ben eski sevgilimden ayrıldıktan sonra birisi ile sadece kısa bir muuhabbet ettim diye etmediği hakaret kalmamıştı.
ve o zamana kadar acaba diyen ben bu hareketinden sonra onun kesinlikle emin olmuştum doğru karar verdiğime.
sakın kendini suçlama.. ve şunu artık kendine çok iyi öğret: SEN KISKANÇ ERKEKLE YAPAMAZSIN.
erkek arkaşınla yeniden bir araya gelme düşüncen var mı bilmiyorum ama eğer varsa da bu hakaretlerden ve şu bu gece biri ile beraber olcam muhabbetinden sonra çooook iyi düşün derim..
ne zor işler anam bunlar.. kıskanç olanı ayrı dert kıskanç olmayını ayrı dert..

tatlım buna benzer bişey biz de yaşamıştık bıtanemle.. ben de face imi açmıştım birisi msj atmıştı tartıştık hem de ne tartışma Allh ım bu kdr kırdığımızı hatırlamıyorum ben birbirimizi... kendimi aynen bnde senn gbi acayip suçlu hissetmştm o bıraz üstüme geldi...bende siinrlendim çıktım msn den ... 1 gün kapattık telefonları... konuşmadık hiç o da kafasını dinledi biraz anladı çok fazla büyüttüğünü geldi ayağıma kadar özür diledi...bence bu durumda sular duruluna kadar brz uzak durmak.. hem seni özlemedim demiş...özlemediyce neden arıyor peki??? özlemiş besbelli işte... ama gururuna yendiremıyor.... erkkler bazn böyle ağzına geleni söyler köpürr falan ama sonradan hatasını anlayıp de özür diliyorsa ne ala... ama onu bile yapmıyorsa bi yrlerde denge bozulmuş demktir.. canıms ende biraz bekle hatasını anlayıp gelıcektir eminim... senin suçun yktu bn fzla üstüne gittim dicyektir emin ol... hiç de üzme kendini sn nye kndini sçlu hissedıyorsun o suçluluk duysun kndinden rahat ol tatlım takma...

kedicim sen naptın ya, zaten amacı suçlu hissetmendi, başarıya ulaşmış artık mutludur herhalde. Canım sana hakaret eden, yok aldığı hediyeleri isteyen adamla ne işin var, küstüm sana misketlerimi geri ver der gibi, 5 yaşında oğlan çocugu sanki. Biterse bitsin, üzülmene değmeyeceğini bil, kendini suçlu hissedipte karşıdakini mutlu etme
böyle saçma bişey var mı kızınca başkasıyla yatarım haaa, falan ne kadar saçma
kusura bakma ama hiç olgun bi insan değilmiş, evlilik düşünüyor idiyseniz ayrılmanız seninin için daha hayırlı olmuş canım

Son düzenleme:
Çok cocukca degıl mı ?

saglam bır ılıskıde bu tıp seyler olmaz dıye dusunuyorum

fazla kıskanclık tat kacırır kendımden bılıyorum

bısey yapmadıysan yuregın ferah olsun cnm

ohooo en ufak olayda birileriyle yatacaksa evlenince evin yolunu bulamaz bu şahıs....tamam gili face açman belki yapmaman gerekirdi ama bu sonucu doğuracak kadar büyük bir olay mı...seviyorsan allaha unutman için dua ederimde gelecek beklememek lazım bu tür ilişkilerde...

kıskançlık filan bir yere kadar hadi olabilir de bu üslup nedir? Yaşananlar olmasa küfür ederdim nasıl bir laf? bu ağzından çıktıktan sonra artık küfretse ne küfretmese ne allah aşkına..
konuşma tarzı hep bu muydu yoksa ayrılmış olmanın verdiği öfke ile mi bu şekilde konuştu? son derece saygısızca... herşey unutulabilir ama işte dil yarası derler ya, söylenenler ağızdan çıkanlar asla...

işin kötü tarafı bunu söylerken aklından geçen küfürler var demekki, bi gün aklından geçerken ağzından çıkıverir o küfürlerlmaz:

Son düzenleme:
ya nereye gıdıyoruz bır sevgı ask bagını bukadar cabuk yıpratıyoruz
ne olmusta sana kufur edıyo!! ne olmusta baskasıyla yatarım dıyo!!
sız yıne barısır halledersınız aranızdakılerı ama kendını saydırman gerek!!
burnunu ıyıce surt olafları ettıgıne bın pişman olsun!!
zor olcak ama kalbınle degıl mantıgınla hareket et!!
facedende uzak dur eger karsındakı bunu hak edıyosa
ama oda senın gıbı uzak durucak
saygı sadakat samımıyet S.S.S. dolu gunler dılıyorum

ya kuzum siz kac yasındasınız allah askına?ne kadar cocukca davranıslar böyle?lise askı falan mı?
seven adam böyle sacma sapan seylerden bitirmez..eger bitiriyorsa ya hala kişilik yapısı oturmamıs cocuktur yada hastalık derecesinde bir kıskanc..böyle sepeblerden dolayı sevdigin insanı bırakıp gidermisin yA?..bence bırak biraz sürünsün ..olmadı terket kendine biraz deger ver seni üzen,seni sacma sapan seylerden terkedecek sevgili dost arkadaslara yer verme..

Son düzenleme:
ayyyy bune yaaa bu erkeklere ne oluyo vallaaa.. durdukları yerde kaşınıyorlarmı atraksiyon falanmı arıyorlar??:mymeka: salla gitsin bu dengesiz paranoyağı psikopatı yaa ömürmü geçer bununla yaa.. birde dervişin fikri neyse zikride odur eğer yatıcam diye bi kelime kullanabiliyorsa böyle bi düşüncesi varsa inan bana bigün bunu düşünen uygulamayada geçer GERÇEKTEN DENGESİZ BİR SEVGİLİN VARMIŞ.klava:.. Ayrıca ne o öle msn gel diyince hemen diyiorsun ve mesajlarına cevap veriyorsunki?? seni çantada keklik gibi görememeli bence umursama lmaz:

aynen katılıyorum..

sana aldıklarını sen göndermek ıstıyosun, o olmaz dıyo....
sora da dıyo gönder aldıklarımı...
ben olsam onları sokak ortasında yakarım...
madem bırıyle beraber olucanı, yada bı sekılde küfür edıcenı söylüyo...
tak sepetı koluna,herkes kendı yoluna....
yol ver gıtsın nesıne üzülürsün.

Saat 20,30gibi aradı
Lanet olsun seni tanıdığım güne,Allah belanı versin sen benim için zaman kaybıymışsın dedi
Bende lanet etcek ne yaptım aldattımmı seni,namusuna laf getircek bişeymi yaptım dedim??
Hayır dedi.
Neden o zaman dedim,söylemem dedi.
Bende dedimki ben geçen hafta hani kıskançlıkların bitmezse ayrılırım senden demiştim ya,biraz zaman vermiştik birbirimize işte sen benim senden ayrılacağımı bildiğin için kendin ayrılıyormuş gibi bahane buluyorsun başka bişey değil dedim.
Ben psikopatım ya zaten neden durduk yerde ayrılayım dedi.
Bende bi ilişkide ihanet yoksa eğer ve güvenini sarsacak bişey yapmadıysam bana hakaret edemezsin dedim.
Normalde bana bir kere kötü söz söylemiş biri değildir.Yine söylemedi ama yaşananlar olmasa söylerdim dedi.Söylemiş kadar oldu yani!!!
Benim onu sevdiğim bile herşey yalanmış neresinden uyduruyorsa artık!
Çok sinsi biriymişim ben o kolye benim gibi bi şeytanın boynunda duramazmış. zemuszemus
Bende naparsan yap o kolyeyide makineyide vermicem dedim.Çünkü onları sen almadın sevdiğim adam aldı dedim.Makine kalsın zaten çekersin kendi fotoğraflarını net'te yayınlarsın dedi.Bende sağol dedim ben öyle şeylere çok meraklıyım yaparım dedim.
Ben artık anladımkiii bundan ben ayrılcam diye şimdi kendisi üzüldü ya beni üzmek için yapıyor.
Hatta dedim eğer kim benim hakkımda yalan söyledi iftira attıysa ahirette elim yakasında olcak dedim.Kimse iftira atmadı ben gördüm dedi.Beyfendi mahalleden arkadaşımın facede yazdığı yorumu görmüştür ancak.Ben nede olsa facede erkeklerle gizli gizli(!!!!)yorum yazıyorum falan bişeyler yapıyorum ya artık beni suçlu durumuna düşürcek...
Adım gibi eminim çok pişman olcak ve yalvarcak
Ama artık benim için bitti umrumda değil.
Kendimi suçlu hissediyordum ama düşündümki benim yaptığım bişey yok,olmadığına göre de artık ne derse desin boş.
Kızlar saolun yorumlarınız için çok teşekkür ederim.sizce ben bişey yapmamışken bunları neden söylüyor olabilir.amacı beni üzmek değil mi?​

neden söylüyo biliyo musun çünkü kendine güveni yok, çünkü seni hak etmediğini düşünüyo, çünkü aşağılık komplesi var. Tüm bunlar onda bu şekilde kendini belli ediyo. söylemem dediği şey var ya hiç birşey, çünkü öyle bişey yok, olsa emin ol söylerdi bunu bunu yaptın diye, allah belanı versin diyen adam bunu mu söylemicek, o söylenmeyen herneyse, yaaaaaallaaaaaan, öyle bişey yok. tamamen kafanı bulandırmak ve bahane yaratmak için uydurduğu çocukça bi numara, şimdi hatırladım ben ortaokuldayken ayrılamk isteyen erkekler kız arkadaşlarına çekerdi bu numarayı, bu adam ortaokul yıllarında takılı kalmış, gitsin uzun eşek oynasın senle uğraşcağına
normalde bana kötü söz söylemez gene söylemedi diyosun daha ne desin ya daha ne desin, bu kadar değerini ayaklar altına aldırma lütfen
ayrıca taktığı kolye kaşıkçı elmasımıymış merak ettim, hediyenin lafımı edilir, ne kadar basit bi hareket, bence ne aldıysa ver gitsin, kendi kalitesinde başka bi kıza versin

bırak üzülmeyi, düşünmeye değmez kedicim, hayat uzun, değişir diyen ve hayatının hatasını yapan kadınlardan olma

Son düzenleme:
Erkeklik gururu kendisie yediremiyor bence ve kendi hatası yüzünden bu ilişkinin bitmiş olması bence beyfendiye ağır geliyor. Daha evve ilişkilerin biterken yanında idi senin ve karşı tarafın hatalarını görebiliyordu. şimdi kendisi karşı tarafta olduğunu anladığı için kendisine yediremiyor bence.
bu benim yorumum ama sen yine de aklına kötü birşey getirme derim.

dengesizliği paranoyaklığı ve psikopatlığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…