- Konu Sahibi MeDuSa
-
yahu bebeğim halamı düşünüyorsun yaaa?? beyfendi kendi çağında eğleniyor işte elinde delillerle bile gelemiyor bi öle diyor bi bölye diyor oda nedediğini bilmiyor e tabi biraz büyümesi lazım çünkü elinde kanıtı yok beyfendinin ve nerden ne çıkarsamda bu ilişkiyi bitirse diye düşünüyor..
Ama sana şunu sölim bak:mymeka: arayıp sorma mesaj atma cevap verme msnde yazma en fazla 1 hafta yada 15 gün veriyorum sonra nasılda sana mesaj yağmurlarına başlicak belinay dedi dersin işte ozaman tüm kozlar senin elinde olucakkk vereliniortak
canim sorun nedir diye neden durmadan soruyosunki, kapat msn ni , tel. numarani degistir ve tamamen bitir ne ugrasiyorsun bu adamin sacmaliklarinla....ne derse desin sen kendini biliyorsun ya ona hesap vermek zorundada deyilsin, umrunda olmasin...sen böyle yaptikca biyerleri kalkiyo , erkek milleti iste,
ayrilmak istiyor bahaneler uyduruyor salla gitsin, sinirlerini yipratma bosuna:sinifsinif:
Canlarım bende zaten arasada cvp vermem msj atsada cvp yazmam artık bundan sonra yalvarsa bile nafileee
Neden durduk yerde böyle bişey yaptığı kafama takılmıştı işte:çok üzgünüm:
Ama umrumda değil artık :icecream:
Canlarım bende zaten arasada cvp vermem msj atsada cvp yazmam artık bundan sonra yalvarsa bile nafileee
Neden durduk yerde böyle bişey yaptığı kafama takılmıştı işte:çok üzgünüm:
Ama umrumda değil artık :icecream:
diyelimki 15 gün sonra geri döndü:sinifsinif: sen buna bidaha nasil güvenicenki, eskisi gibi olmaz artik , seven insan böyle yapmaz:umursamaz: demekki sevmemis gercekden...
yollari ayirmak en iyisi , sen cok tatli temiz kalpli bir kizsin senin degerini bilen seni gercekden cok seven efendi bir insan cikacaktir mutlaka:teselli:
o denyoda salakligina doymasin, zaten seni hak etmiyor:mymeka:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortak
ama sen kaşınıyorsun yaa durduk yereeeeeeeee..
Öyle oldu ama üzüldü oh canıma değsinnnnnnn :umursamaz:
Bugün öğlen annemle fena tartıştık
Sanki insan tek başına olduğunu hisseder ya kimse onu istemez öyle bi durumdaydım
ağlaya ağlaya arkadaşıma gittim
baya bi ağladım dedim ki ben gerçekten kötü bi insan mıyım o yüzden mi ayrıldı benden
demek ki kötüyüm ailem bile beni sevmiyor
sanki kimse yoktu tek başıma ve çaresizdim
ağlıyordum sürekli
fıratta ağlasın istedim o da üzülsün
aradım ben evleniyorum şimdi mutlu ol artık dedim
dağda çalışıyor ya teli kapandı
sonra akşam aradı açmadım
az önce aradı evlencek misin diye
evet dedim kimseyle evlenmiyorsun seni kaçırırım dedi
bende naparsan yap evlencem dedim yarın arıcam şimdi işim var dedi kapattı telefonu napmaya çalışıyor anlamıyorum keşke aramasaydım salak ben yaa salak :gitme:
o sana kızıyor başkasıyla yatçam diyorBugün öğlen annemle fena tartıştık
Sanki insan tek başına olduğunu hisseder ya kimse onu istemez öyle bi durumdaydım
ağlaya ağlaya arkadaşıma gittim
baya bi ağladım dedim ki ben gerçekten kötü bi insan mıyım o yüzden mi ayrıldı benden
demek ki kötüyüm ailem bile beni sevmiyor
sanki kimse yoktu tek başıma ve çaresizdim
ağlıyordum sürekli
fıratta ağlasın istedim o da üzülsün
aradım ben evleniyorum şimdi mutlu ol artık dedim
dağda çalışıyor ya teli kapandı
sonra akşam aradı açmadım
az önce aradı evlencek misin diye
evet dedim kimseyle evlenmiyorsun seni kaçırırım dedi
bende naparsan yap evlencem dedim yarın arıcam şimdi işim var dedi kapattı telefonu napmaya çalışıyor anlamıyorum keşke aramasaydım salak ben yaa salak :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?