- 1 Mayıs 2016
- 117
- 77
- 28
- 35
- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Evliyken de gönlünüz başka birine kayabilir, bir başkasına ilgi duyabilirsiniz bunları gayet iyi anlıyorum hatta mutlu olmadığınız bir evlilikte olduğunuz için boşanmanız sizin için en iyisi olur. Sizi yadırgadığım konu ilgi duyduğunuz beyefendinin hem evli olması hemde eşinin çirkin olduğunu söylemeniz. Belkide o adam için dünyanın en güzel kadınıdır? Belki bakışları ve size olan tutumu size ilgi duyduğundan değildir?Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Mutsuz evliliğinizin cezasını evli adamlara kesmeyin ! Kime göre neye göre? Karısı çirkin siz güzelsiniz adam yakışıklı size mi layık yani? Kınamıyorum sizi. Mutsuz olabilirsiniz, sevmek sevilmek istiyor olabilirsiniz ama önce boşanacak sonra evli olmayan birileriyle kafanızı karıştırmalısınız..
E tamam o zaman aç boşanma davasını. Boşan. Sonra istediğini yaşa.Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?