Kendimi taniyamiyorum

cilekli_turta_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
117
77
28
35
Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef

Evliyken de gönlünüz başka birine kayabilir, bir başkasına ilgi duyabilirsiniz bunları gayet iyi anlıyorum hatta mutlu olmadığınız bir evlilikte olduğunuz için boşanmanız sizin için en iyisi olur. Sizi yadırgadığım konu ilgi duyduğunuz beyefendinin hem evli olması hemde eşinin çirkin olduğunu söylemeniz. Belkide o adam için dünyanın en güzel kadınıdır? Belki bakışları ve size olan tutumu size ilgi duyduğundan değildir?

maalesef ki eş tarafından ilgisizlik, sevgisizlik, değersizlik hisseden insanlar beyinleri komut etmeden de düşünebiliyor ya bu insanla olsaydım nasıl olurdu vs. engel olunmayan duygu bu şuanlık eşinize karşı bir hatanız yok ama bir tık ilerisi dahi onu aldatmaya girer. duygularınızdan emin olduktan sonra somut adımlar atmalısınız. çok iyi tartmanız gerekiyor biri eşiniz iyi kötü her şeyini biliyorsunuz..

Mutsuz evliliğinizin cezasını evli adamlara kesmeyin ! Kime göre neye göre? Karısı çirkin siz güzelsiniz adam yakışıklı size mi layık yani? Kınamıyorum sizi. Mutsuz olabilirsiniz, sevmek sevilmek istiyor olabilirsiniz ama önce boşanacak sonra evli olmayan birileriyle kafanızı karıştırmalısınız..

İlgisiz, sevgisiz bir evlilik sürmez zatr, öyle ya da böyle biriniz başkasına aşık olacaksımız.
İnsanız, evlendik diye duygularımızı aldırmadık ya... Ama mantık baki... Dolayısıyla hisleriniz olağan ama önemli olan bu hislerle ne yapacağınız.
Eşinizle bişeyler toparlanmayacaksa boşanın ve yolunuza bakın.

Kadin"cirkin"mis
O zaman olabilir yani
Kime gore cirkin ?
Nasil da kilif uydurmaya calisiyorlar hayret!

Allah korkusu olan biriyim dediğiniz için inançlı biri olduğunuzu varsayarak zinaya düşmemek ve günah islememek adına o ilgi duydugunuz beyin bulundugu ortamı degistirmelisiniz. Gerci inanc olsa da olmasa da ahlaki olarak yapılması gereken bu.Yani en kısa zamanda başka işe gecmelisiniz. Sonrası , evliliğinizi gözden geçirir yolunuza bakarsiniz. Ama karşı tarafta evli olduğu için bosansaniz da kesinlikle uzak durun .

Karısından neden bahsettiniz ki simdi durduk yere "elaleme göre" çirkin olduğu için kocası başkasına ilgi mi duymalı? Ben en çok bu ayrıntıya takıldım. Belki size öyle geliyor ona ilginiz olduğu için her hareketini farklı yorumlamissiniz. Herkesten daha güzel birisi vardır. Ne yapalım yani şimdi? Eşinizi sevmiyorsaniz, mutsuzsaniz boşanın. Sonra hayatınıza yön verirsiniz. İş yerinizi değiştirmeniz de çok iyi olur. Duygu boşluğu kafanızı çok bulandirmasin.

Azıcık bir ilgi eksikliği olduğunda hemen başkasına mı kaymalı insan?
Bunu anlayamıyorum.
Şuanda etkilendiğiniz adamla olsaydınız onunla da 5 yıldan sonra bu hale gelecektiniz.
Neticede eşinizle de severek evlenmişsiniz değil mi?
Zaman ister istemez ilgi azlığına neden oluyor.
Herşey flört dönemleri gibi kalmıyor.
Mühim olan o ilgiyi heyecanı "eş" ile tekrar yakalamak.
Azıcık modunuzun düştüğünü hissetseniz eşinizle birşeyler yapmalısın.
Ne bileyim hediyeleşin,kısa tatillere gidin, başbaşa vakit geçirmeye çalışın,cinsel hayatınızı gözden geçirin.
İçinizdeki sevgiyi ortaya çıkarmak adına birlikte birşeyler yapın.

Neden başkasına meyledeceksinizki??
Ama etmişsiniz bile.
Hatta adam da size ilgiliymiş.
Hatta adamın karısı çok çirkinmişş.
Yazık yani.
Şu duruma geldiyseniz eşinizle aranızda yeniden ortaya çıkarılacak o aşk kıvılcımı kalmamış demektir zaten.
Adama haksızlık etmeyin,sevmiyorsunuz madem boşanın.
Kimse için değil kendiniz için boşanın.
Yaptığınız gerçekten ayıp,çok ayıp çok kötü.

Şu evli adamlardan bir elinizi ayağınızi çekin bee. Ne biçim insanlarsiniz. Evde ki kadın çirkin olunca ütü yapmayınca, yemek yapmayınca, heee en önemlisi itaat etmeyince aldatilmayi hak ediyor yani... Bahaneler hazır zaten ,çünkü siz mukemmelsiniz.

E tamam o zaman aç boşanma davasını. Boşan. Sonra istediğini yaşa.

Kadının yüzü çirkin olabilir ama senin kalbin çirkin.
Adam da belki bakışlarından rahatsız olduğu için gözlerini kaçırıyordur ha ne dersin?
Yani "aha karımdan daha güzel biri buna yürüyeyim" diye düşünmemiştir belki, zira tek övüntün güzelliğin!

Karisi tip olarak sizin beğeneceğiniz bir olmaya bilir , ama o yakışıklı kocasının sevdiği güzel ahlaka sahiptir ne dersiniz?
Ayrıca kurum değiştirmenizi tebrik ediyorum umarım çok çabuk hallolur.
Çünkü sizin kocanız size ilgisiz diye, bir başkasının evliliği bitmesin .
Adamın bakışlarını kaçırması size olan ilgisi değildirde belkide sizin ilginizi fark edip rahatsız oluşundandır, sizle muhatap olmak çamura batmak istemiyordur belki.

Yani bir noktadan sonra evlilikte heyecan bitiyor, o zaman insanin baska heyecan aramasi, kalbini carptiran birinin olmasi cok da yadirganacak bir durum degil bence.

1. Adamdan uzaklasin gormezseniz takmazsiniz
2. Esinizle konusun, daha cok ilgi isteyin
3. Iliskinizi canli tutmaya calisin, cocugu babaanneye/anneanneye birakip bas basa romantik tatile gidin

Esinizi sevmediginizi dusunmuyorum, sadece ilgisizlikten gozunuz baska yerlere gitmis. Esiniz de bir zahmet biraz ilgi gostersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…