- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
O kişinin eşinden bahsetme şekliniz kusura bakmayın ama midemi bulandırdı. Bir oğlunuz var, eşinize ilgisiz diyorsunuz ve kimin size baktığı üzerinden hayaller kuruyorsunuz. Eşinize daha farklı davranmayı denediniz mi ? Bunun haricinde eşinize karşı büyük bir yanlış içinde değilsiniz. Çocuğunuz da daha küçük. İlgisizlik eş psikolojileri açısından 5 yıl ve küçük bir çocuk ardından yaşanabilecek olası durumlardan. Ama çalıştığınız yeri değiştirmek yerine '' ben el üstünde tutulmuştum, el üstünde tutulacak kadındımdımdım ,bana bakanlar var ama kocam bakmıyor '' çerçevesinden çıkamayan zihninizi değiştirin. O nokta sığ, nefsani ve çok çirkin.Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Karısı çirkin sen güzel he?
Vah vah vah kıyaslar da başlamış. Hadi hayırlısı..
Senin evlilik bitmiş de karşıdakinin evliliğine zeval getirme bari..
Azıcık bir ilgi eksikliği olduğunda hemen başkasına mı kaymalı insan?
Bunu anlayamıyorum.
Şuanda etkilendiğiniz adamla olsaydınız onunla da 5 yıldan sonra bu hale gelecektiniz.
Neticede eşinizle de severek evlenmişsiniz değil mi?
Zaman ister istemez ilgi azlığına neden oluyor.
Herşey flört dönemleri gibi kalmıyor.
Mühim olan o ilgiyi heyecanı "eş" ile tekrar yakalamak.
Azıcık modunuzun düştüğünü hissetseniz eşinizle birşeyler yapmalısın.
Ne bileyim hediyeleşin,kısa tatillere gidin, başbaşa vakit geçirmeye çalışın,cinsel hayatınızı gözden geçirin.
İçinizdeki sevgiyi ortaya çıkarmak adına birlikte birşeyler yapın.
Neden başkasına meyledeceksinizki??
Ama etmişsiniz bile.
Hatta adam da size ilgiliymiş.
Hatta adamın karısı çok çirkinmişş.
Yazık yani.
Şu duruma geldiyseniz eşinizle aranızda yeniden ortaya çıkarılacak o aşk kıvılcımı kalmamış demektir zaten.
Adama haksızlık etmeyin,sevmiyorsunuz madem boşanın.
Kimse için değil kendiniz için boşanın.
Yaptığınız gerçekten ayıp,çok ayıp çok kötü.
Şu evli adamlardan bir elinizi ayağınızi çekin bee. Ne biçim insanlarsiniz. Evde ki kadın çirkin olunca ütü yapmayınca, yemek yapmayınca, heee en önemlisi itaat etmeyince aldatilmayi hak ediyor yani... Bahaneler hazır zaten ,çünkü siz mukemmelsiniz.
Karisi tip olarak sizin beğeneceğiniz bir olmaya bilir , ama o yakışıklı kocasının sevdiği güzel ahlaka sahiptir ne dersiniz?
Ayrıca kurum değiştirmenizi tebrik ediyorum umarım çok çabuk hallolur.
Çünkü sizin kocanız size ilgisiz diye, bir başkasının evliliği bitmesin .
Adamın bakışlarını kaçırması size olan ilgisi değildirde belkide sizin ilginizi fark edip rahatsız oluşundandır, sizle muhatap olmak çamura batmak istemiyordur belki.
Yani bir noktadan sonra evlilikte heyecan bitiyor, o zaman insanin baska heyecan aramasi, kalbini carptiran birinin olmasi cok da yadirganacak bir durum degil bence.
1. Adamdan uzaklasin gormezseniz takmazsiniz
2. Esinizle konusun, daha cok ilgi isteyin
3. Iliskinizi canli tutmaya calisin, cocugu babaanneye/anneanneye birakip bas basa romantik tatile gidin
Esinizi sevmediginizi dusunmuyorum, sadece ilgisizlikten gozunuz baska yerlere gitmis. Esiniz de bir zahmet biraz ilgi gostersin.
Mahalle teyze mi, pehhhhh...Bu ve bunun gibi yorum yapanlara cevabim şu ki ; adamin evliligiyle yuvasiyla bir derdim yok . Olamaz da. Yani bu his. Davranisa hicbir zaman dokulmeyecek bir his. Buldunuz taslanacak birini aferin. Tebrikler size alkisss...!! Yahu adamla normal muhabbet bile kurmuyorum bu neyin taşlamasi. Neyin yanlis neyin dogru olduğunu anlayabiliyorum ki isten ayrilmak icin basvuru yaptim. Ne ben hayasizlik yapar kocami aldatirim ne de karsi taraf yapar bunu.
Icinde oldugum durumla ilgili kendini tatmin etmek icin mahalle teyzeleri gibi yorum yapmayacak olanlar yazarsa gercekten yardimci olurlar. Teşekkürker
Cok konuştum onunla. Farkli zamanlarda farkli usluplarla ama olmuyor. Tamam diyor sonra yine aynı. Bu sebepten bosanmami kimseye açıklayamam. Aciklama yapmana gerek yok demeyin . Cunku ailem yakinlarim mutlaka bi aciklama isteyip hayati zehir ederler bana. Kaldi ki eşim gerçekten iyi biri. Keske farkli olsa hersey. Bosanmak istemiyorum
Beni de alıntılamışsınız diye cevap veriyorum.Bu ve bunun gibi yorum yapanlara cevabim şu ki ; adamin evliligiyle yuvasiyla bir derdim yok . Olamaz da. Yani bu his. Davranisa hicbir zaman dokulmeyecek bir his. Buldunuz taslanacak birini aferin. Tebrikler size alkisss...!! Yahu adamla normal muhabbet bile kurmuyorum bu neyin taşlamasi. Neyin yanlis neyin dogru olduğunu anlayabiliyorum ki isten ayrilmak icin basvuru yaptim. Ne ben hayasizlik yapar kocami aldatirim ne de karsi taraf yapar bunu.
Icinde oldugum durumla ilgili kendini tatmin etmek icin mahalle teyzeleri gibi yorum yapmayacak olanlar yazarsa gercekten yardimci olurlar. Teşekkürker
O kişinin eşinden bahsetme şekliniz kusura bakmayın ama midemi bulandırdı. Bir oğlunuz var, eşinize ilgisiz diyorsunuz ve kimin size baktığı üzerinden hayaller kuruyorsunuz. Eşinize daha farklı davranmayı denediniz mi ? Bunun haricinde eşinize karşı büyük bir yanlış içinde değilsiniz. Çocuğunuz da daha küçük. İlgisizlik eş psikolojileri açısından 5 yıl ve küçük bir çocuk ardından yaşanabilecek olası durumlardan. Ama çalıştığınız yeri değiştirmek yerine '' ben el üstünde tutulmuştum, el üstünde tutulacak kadındımdımdım ,bana bakanlar var ama kocam bakmıyor '' çerçevesinden çıkamayan zihninizi değiştirin. O nokta sığ, nefsani ve çok çirkin.
Kardesim Allah yardimcin olsun ama sinirinin muhatabi ben degilim. Ben de daha yakisikli birini bulur kocami terkedersem (ki boyle bi vicdansizlik yaomam) o zaman benimle boyle konuşursun. Cocugunu terketti diyorsun ben cocugumu dunyalara degismem. Kocanin yada gittigi kadinin sucunu bana yüklemeMahalle teyze mi, pehhhhh...
İşine gelmeyince böyle...
Midem bulaniyo sizin gibilerden...
Bak mesela ben o çirkin dediğin kadınlardan biriyim.. 13sene b.klu donlarını yikadigim sacimi süpürge ettiğim adam 24luk birini buldu değildi gitti. Kesin o da karım güzel değil yok şöyle yok böyle en önemlisi itaat etmio demiştir.. pehhhh. 2bucuk yaşında kızını bi kere bile aramdi mesela 1ay oldu gideli, . Şimdi ben sana laf ettim diye mahalle teyzesi mı oluyorum...allah ıslah etsin sizin gibileri
Evet yaa, çünkü sen çok masumsun...Kardesim Alla
Kardesim Allah yardimcin olsun ama sinirinin muhatabi ben degilim. Ben de daha yakisikli birini bulur kocami terkedersem (ki boyle bi vicdansizlik yaomam) o zaman benimle boyle konuşursun. Cocugunu terketti diyorsun ben cocugumu dunyalara degismem. Kocanin yada gittigi kadinin sucunu bana yükleme
Bu ve bunun gibi yorum yapanlara cevabim şu ki ; adamin evliligiyle yuvasiyla bir derdim yok . Olamaz da. Yani bu his. Davranisa hicbir zaman dokulmeyecek bir his. Buldunuz taslanacak birini aferin. Tebrikler size alkisss...!! Yahu adamla normal muhabbet bile kurmuyorum bu neyin taşlamasi. Neyin yanlis neyin dogru olduğunu anlayabiliyorum ki isten ayrilmak icin basvuru yaptim. Ne ben hayasizlik yapar kocami aldatirim ne de karsi taraf yapar bunu.
Ya bundan bahseden ben degilim. Sadece bu konuşulduğuna ister istemez aklima geldi ve kıyas yaptim. Bi anlik nefsani bisey. Sizin akliniza hic mi gelmezdi yani. Kadin cirkin ondan ayrilmali mi dedim ? Yok senin kalbin cirkin de falan da . Anlamak icin okuyun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?