Kendimi taniyamiyorum

Bence birinden etkilendiğiniz için Eşinizin ilgisizliğini görür olmuşsunuz,
Yapmayın, etmeyin evlilikler bu kadar basit olmamalı,
Eğer boşanırsanız o adamında yuvasıyla oynarsınız ister istemez yapmam demeyin.
Bakın kendinize bile itiraf etmekte bu kadar utanırken onu da yaparsınız,
Adamın eşinin güzelliği yada çirkinliği kime göre neye göre
Güzellik göreceli bir kavramdır ve güzelliğin yetmediği yer de çoktur.

O kişinin eşinden bahsetme şekliniz kusura bakmayın ama midemi bulandırdı. Bir oğlunuz var, eşinize ilgisiz diyorsunuz ve kimin size baktığı üzerinden hayaller kuruyorsunuz. Eşinize daha farklı davranmayı denediniz mi ? Bunun haricinde eşinize karşı büyük bir yanlış içinde değilsiniz. Çocuğunuz da daha küçük. İlgisizlik eş psikolojileri açısından 5 yıl ve küçük bir çocuk ardından yaşanabilecek olası durumlardan. Ama çalıştığınız yeri değiştirmek yerine '' ben el üstünde tutulmuştum, el üstünde tutulacak kadındımdımdım ,bana bakanlar var ama kocam bakmıyor '' çerçevesinden çıkamayan zihninizi değiştirin. O nokta sığ, nefsani ve çok çirkin.

Ortalamanın bir tık üstü güzelliğe sahipsiniz ama evlilikten sonra muhtemelen görüntünüz biraz da olsa değişti yaş aldınız, sorumluluk vs . Ama hala beğenildiğinizi düşünmek sizi tatmin ediyor.
Eşinizle probleminiz yoksa onunla kaliteli zaman geçirmeye odaklanın. Evli barklı adam sizi beğense ne beğenmese ne..kafanızda kurmayın. Beğenebilir sizde birilerini beğenebilisiniz ama ne yakışıklıymış Allah sevdiklerine bağışlasın diyip geçmelisiniz. Kendinize zarar verirsiniz.

Karısı çirkin sen güzel he?
Vah vah vah kıyaslar da başlamış. Hadi hayırlısı..

Senin evlilik bitmiş de karşıdakinin evliliğine zeval getirme bari..

Bu ve bunun gibi yorum yapanlara cevabim şu ki ; adamin evliligiyle yuvasiyla bir derdim yok . Olamaz da. Yani bu his. Davranisa hicbir zaman dokulmeyecek bir his. Buldunuz taslanacak birini aferin. Tebrikler size alkisss...!! Yahu adamla normal muhabbet bile kurmuyorum bu neyin taşlamasi. Neyin yanlis neyin dogru olduğunu anlayabiliyorum ki isten ayrilmak icin basvuru yaptim. Ne ben hayasizlik yapar kocami aldatirim ne de karsi taraf yapar bunu.
Icinde oldugum durumla ilgili kendini tatmin etmek icin mahalle teyzeleri gibi yorum yapmayacak olanlar yazarsa gercekten yardimci olurlar. Teşekkürker

Cok konuştum onunla. Farkli zamanlarda farkli usluplarla ama olmuyor. Tamam diyor sonra yine aynı. Bu sebepten bosanmami kimseye açıklayamam. Aciklama yapmana gerek yok demeyin . Cunku ailem yakinlarim mutlaka bi aciklama isteyip hayati zehir ederler bana. Kaldi ki eşim gerçekten iyi biri. Keske farkli olsa hersey. Bosanmak istemiyorum

Mahalle teyze mi, pehhhhh...
İşine gelmeyince böyle...
Midem bulaniyo sizin gibilerden...
Bak mesela ben o çirkin dediğin kadınlardan biriyim.. 13sene b.klu donlarını yikadigim sacimi süpürge ettiğim adam 24luk birini buldu değildi gitti. Kesin o da karım güzel değil yok şöyle yok böyle en önemlisi itaat etmio demiştir.. pehhhh. 2bucuk yaşında kızını bi kere bile aramdi mesela 1ay oldu gideli, . Şimdi ben sana laf ettim diye mahalle teyzesi mı oluyorum... allah ıslah etsin sizin gibileri

Yani esiniz bu tip bir sey soylenecek biriyse, ben hic ilgi gormedigim icin senden sogudum hatta gozum disari kayacakmis gibi bile hissediyorum, kalbim heyecan ariyor stili bir sey diyebilirsiniz. (isyerindeki adamdan bahsetmeden) Belki o zaman durumun ciddiyetini anlar.

Beni de alıntılamışsınız diye cevap veriyorum.
Ben sizi taşlamışım öyle mi?
Taşlama görmemişsiniz.
Ha bana göre hak ediyorsunuz ama ağzımı,üslubumu bozmadan insanca yorum yazmıştım.
Şimdi kendimden utandım.
Değmez diye.
Sizin gibi konu açan tüm "kafası karışık kadınlar" hep aynı tarzda geri dönüşler yapıyor.
Siz de öylesiniz.
En ufak bir eleştiriye gelemiyorsunuz.
Ne bekliyorsunuz peki?
Tamam yuvanızı yıkmayacaksınız pekala.
Ne kendiniz boşanacaksınız ne de adamla bir gelecek planınız var.
Ee sorun ne o halde?
İçinizdeki düşünceleri direkt bertaraf etmek,üstünü örtmek yokmuş gibi davranıp unutmak yerine şu forumda konu açmak nedir?
Paylaşmak,meseleyi uzatmak nedir?
Unutun gitsin o halde.
Alkış beklediniz taş geldiyse kusura bakmayın artık,ben ve diğer mahalle teyzeleri adına özür dilerim.
Hadi size iyi günler.

Ya bundan bahseden ben degilim. Sadece bu konuşulduğuna ister istemez aklima geldi ve kıyas yaptim. Bi anlik nefsani bisey. Sizin akliniza hic mi gelmezdi yani. Kadin cirkin ondan ayrilmali mi dedim ? Yok senin kalbin cirkin de falan da . Anlamak icin okuyun

Kardesim Alla
Kardesim Allah yardimcin olsun ama sinirinin muhatabi ben degilim. Ben de daha yakisikli birini bulur kocami terkedersem (ki boyle bi vicdansizlik yaomam) o zaman benimle boyle konuşursun. Cocugunu terketti diyorsun ben cocugumu dunyalara degismem. Kocanin yada gittigi kadinin sucunu bana yükleme

Evet yaa, çünkü sen çok masumsun...

Bu ilgi, gonul kaymasi bende niye olmuyor?
Bekarim, iliski istemiyorum suan. Etraf erkek dolu ..ee arada banada bakan oluyor vsvs ..bende olmuyor oyle seyler. Ilgi felanda beklemiyorum kimseden.
Bence bu tercih meselesi.
Duygu durumunuzu abartmayin bence..

Kimseyi taşlamadım oruçlu halimle vicdanım da rahat.

"Karısı çirkin adam yakışıklı" yazan sizsiniz ben değilim. Size ne adamın karısının tipinden? Mahalle teyzesi kim oluyor bu durumda?
Madem çok onurlusunuz neden yazdınız o cümleyi onu açıklayın hadi bakalım?

Siz itiraf edemiyor olabilirsiniz ama biz de salak değiliz. Alt metin okuyabiliyoruz.
Bilinçaltınızda karısı güzel değil aşk olmadan evlendiyse bana karşı hisleri olabilir ben daha güzelim sonuçta diye düşünmüş olabilirsiniz..
Kaldı ki aşk tipe bakmıyor KARAKTER önemli..

İsabet olur zaten. Umarım gidersiniz o kurumdan..

Siz mahalle teyzesi diye bizleri alkışlamışsınız bende direk ayağa kalkıp sizi tebrik ediyorum .
Lütfen çok rica ediyorum, uğraşmayın evli erkeklerle, kendinize ilgi heyecan arayan bekarlar bulun!
Size güzel bir üslupla yazmıştım ama olmamış, heyecanınızı eşinize saklayın. Adam sizinle konuşmamak için kafasını dönderiyormuş daha napsın?
Biran önce ayrılın o işten kimsenin yuvasının huzursuz olmasına hatta yıkılmasına sebep olmayın !!! Kafası karışık bayan!

ooffff malesef kiii böyle muhabbetler hep geçer, benım de cevremde hep duyup sinir oldugum birşey bu....

QUOTE="reynax, post: 56133933, member: 653876"]Gerçketen is ortamında çalışan ınsanlar karısı cok çirkin adam nasil evlenmiş diye konuşuyor mu?[/QUOTE]

Gayet anlaşıldınız. Kimsenin sizden bir eksiği olmadığından herkes anlamıştır. Şu abarta abarta anlattığınız ''kadınsı hisleriniz, ilgi görmemeniz, kalbiniz, hop hop atan yüreğinizi '' filan. Kalbinizi bilemem ama bu paylaştığınız şey için sadece çirkin bir kalple düşünülmüş ,kimsenin kalbini bilemeyiz ama bu durumda çirkin düşünmüşsünüz. gözünüz kalbiniz , nefsiniz biraz uslu dursa kendiniz için iyi olur. Ayrıca tanımadığınız, görmediğiniz bir kadınla kendinizi kıyaslamanız sağlıklı bir durum değil. Kadın kişinin hisleri, beğenilme sevilme ihtiyacı varsa ,ahlak,vefa, saygı ve edep diye de bir şey var.

Yaptığınız en basitinden hukuki bir suçtur, boşanma nedenidir. İkincisi ahlaki bir suçtur evli bir kadın başka evli bir erkeğin bakışlarından anlam çıkaracak, dünyasını bununla meşgul edecek kadar düşmemelidir. Üçüncüsü hastalıklı bir tavır sergilemektir. Yaptığınızın adı bir küçük yavrunuz, severek evlendiğiniz eviniz, temiz huzurunuz varken başka insanlar üzerinden hayaller kurup başkalarının hayallerine,sevdiğine ,mutluluğuna göz dikmektir. Zihninizden geçirdikleriniz tamahkarlık, riyakarlık, vefasızlık, edepsizlik, iffetsizlik, şizofreni , tatminsizlik, şükürsüzlük, zinaya yaklaşma noktalarına çok yakın duran insani değerlerden yoksun davranış bütünüdür. Sevilmenizi hissetmeniz için o adamın size sadık, evinizde yanınızda olan,çocuğunuzun babası, ama başından beri duygularını göstermediği için siz tarafından keriz yerine konulan, arkasından nanik yapılan biri durumuna düşürülüp, süprüntü hislerle başka heriflerin peşinde koşturup anormal anlamlar çıkaran bir karısının olması ve aynı karısının yetinmemelere doyamayıp egolarını beslemek için günah ve ayıbına destek verecek kitleler peşinde iş arkadaşlarına yine o ''elin'' adamını soruşturması, sanal ortamlarda kamoyu oluşturma çabaları isimli bir adamın dramı durumunu görememenizi geçtim, sürekli hayatım çayına kaç şeker atarsın ? senin gibi tanrı suretli varlığa tapınsam mı ? sorularını sormadığı için sevmiyor yaftasını yapıştırmanızı da geçtim.... Annesin sen . Bak ANNE. Allah sana güzel bir sıfat vermiş, neyin anlayışından kınanmasından, kalbinden hissinden bahsediyorsun sen ???

Arkadaslar sadece icini acmis birini bu sekil yargilamaniz sert olmus.
Henuz birsey yasanmamis, konu sahibi belli ki suclulukla yaziyor. Yardim istiyor, Koca ayartan kadin gibi aninda damgayi yapistirir ifadeler hos degil. Bir gunahla karsi karsiya, hepimiz Mi gunahsiziz yapmayin.
Ha sanmayin ki aldatmaya , Evli insana bakmaya iyi bakiyorum. Cok dehset bir durum. Arkadas bakamiyor konusmuyor.
Siz is yerinizi degistirin, esinizle bir takim degisiklikler yapin. Bosluktasiniz, esinizin de hatasini var. Bunu kolayca atlatabilirsiniz. Esinizle kucuk bir tatil bile iyi gelcektir. Siz onun guzune bakin ilk adimi atin, bu onun farkindaligini artiracaktir. Iyi dusunun, bu durum gecici oldugunu dusunun. Bu Krizi atlatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…