- Konu Sahibi cilekli_turta_
-
Kimseyi kınamam ki zaten buna hakkım yok .Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Böyle düşüncelerin azı, çoğu, iyisi kötüsü ,masumu ,hafifi olmaz. Yuva kavramı böylesi şeyleri kaldırmaz. Bu hislerden utanan kişi dillendirip hisleri beslemez. İnsanın aklından her an her fikir geçebilir. Kendimiz yada bizi sevenler bu hisleri anlayabilir. Yabancılar keskin yorumlar yapabilirler. Ama bu şekilde bir insandan üstün olduğunu düşünmek, başka türlü olsaydı diyorumlar... Hiç hoş değil. O kadının hiç günahı kalmamış. Buradaki insanların eşlerine bir kadın aynı ilgiyi duysa, bir de sizinle ilgili çirkinmiş diye içinden geçirip ben daha güzelim oysa herşey farklı olabilirdi diye düşünse... Zaten bir yuva nasıl dağılıyor ? Evli insanlar nasıl eşlerini aldatıyor ? Böyle anlayışa ''açık'' hissiyatlı kadınlar ve ahlaksız erkekler yüzünden. Hani kime güvenebiliyoruz ?Vefa var mı sevgi aşk saygı ? Yok bunlar çünkü bu şeyleri normal görüyoruz artık.
Beni ayiplayacaginizi bilmeme ragmen actim bu konuyu. Cunku bunu kimseye anlatamam. 5 yildir evliyim 2 yasinda bi çocuğum var. Ayni kurumda calistigim birine karsi duygularim oldugunu farkettim. Ilk zamanlar kendime bile itiraf edemedim ama onu görünce heyecanlandigimi bakislarimi kacirdigimi anladım. Onun da bi kac toplantida bana baktigini farkettim. Herkesle genelde espirili konusur ama bana gelince genelde gözlerini kaçırıyor. Herkesle selamlasmamiza ragmen onunla ben koridorda merdivende de karsilassak gözlerimizi cevirip sessizce geçiyoruz.
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim onunla iletişime gecmek yani duygularimi belli etmek gibi bisey aklimdan bile geçmez. Ama etkilendim kendime söz geçiremiyorum.
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil . Kendisi yakisikli birisi. Tabi hersey tip degil. Ama bazen birbirimizi daha erken tanisaydik durum farkli olur muydu diye düşünmekten kendimi alamıyorum . Sirf bu yuzden kurum degistirmek icin başvuru yaptim onay bekliyorum. Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor. Bu konu ortaya cikmadan da böyleydi. Cok konustum ama bisey değişmiyor. Sanırım evlilik hayal ettiğim sey değilmiş. Yada ben yanlis bi evlilik yapmisim. Aramızda ask yok gibi. Ve ben sevilmek istiyorum. Ah eşim bi anlasa beni.
Esimden önce bi kişiyle iliskim oldu onda da cok sevildim ve ilgi gördüm. El ustunde tutuldum. Simdi sevilmedigimi hissediyorum. Sorsan cok seviyor ama ben göremiyorum maalesef
Kadının yüzü çirkin olabilir ama senin kalbin çirkin.
Adam da belki bakışlarından rahatsız olduğu için gözlerini kaçırıyordur ha ne dersin?
Yani "aha karımdan daha güzel biri buna yürüyeyim" diye düşünmemiştir belki, zira tek övüntün güzelliğin!
Bu ve bunun gibi yorum yapanlara cevabim şu ki ; adamin evliligiyle yuvasiyla bir derdim yok . Olamaz da. Yani bu his. Davranisa hicbir zaman dokulmeyecek bir his. Buldunuz taslanacak birini aferin. Tebrikler size alkisss...!! Yahu adamla normal muhabbet bile kurmuyorum bu neyin taşlamasi. Neyin yanlis neyin dogru olduğunu anlayabiliyorum ki isten ayrilmak icin basvuru yaptim. Ne ben hayasizlik yapar kocami aldatirim ne de karsi taraf yapar bunu.
Icinde oldugum durumla ilgili kendini tatmin etmek icin mahalle teyzeleri gibi yorum yapmayacak olanlar yazarsa gercekten yardimci olurlar. Teşekkürker
Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim
O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil
Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor.
Şu söylediklerinize yazacak cevap bulamadım, çok yazık cidden çok ayıp.Ah bu erkekler evlendikten sonra bizi cepte görüp ilgiyi alakayı kesip ailelerine bağlanıyorlar veya arkadaşlarına.Aynı evin içinden yalnızlık çok zor. Kadında ilgiyi dışarda arıyo.Boşan diyenler çok boşanmak çok zor inşallah yuvanı kurtarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?