Kendimi taniyamiyorum

Yahu tamam abartmayin kizlar.
Konu sahibi isini dahi degistirecekmis.
O soyledigi karisi cirkin cumlesi de nefsani oldugunu kendisi soyledi. Farkinda yani.

Hos degil tabiki ama linc etmeye gerek yok.
Konu sahibi..ilgi acligini once kendin gider. Yani icinde bir eksiklik varsa bunu esinden bekleme. Sen kendinle sevecen barisik olursan esine ornek vermis olursun sana nasil davranilmasi gerektigini.
Lafla sozle birsey degismez. O isyerindeki adami da salla gitsin. Takma kafana dusunme. Eyleme gececek kadar bilincsiz degilsindir zaten. Hayat yaptigimiz secimlerden ibarettir.

Kimseyi kınamam ki zaten buna hakkım yok .
Evlilerin de aklı karışabilir hepimiz insanız .
Sınanmadığım şey hakkında konuşmak haddime değil, ama ilgisizlik insana her şeyi yaptırabilir. Duygularınıza hakim olmaya ve doğru düşünmeye , hakkaniyetli karar vermeye çalışın ..

Böyle düşüncelerin azı, çoğu, iyisi kötüsü ,masumu ,hafifi olmaz. Yuva kavramı böylesi şeyleri kaldırmaz. Bu hislerden utanan kişi dillendirip hisleri beslemez. İnsanın aklından her an her fikir geçebilir. Kendimiz yada bizi sevenler bu hisleri anlayabilir. Yabancılar keskin yorumlar yapabilirler. Ama bu şekilde bir insandan üstün olduğunu düşünmek, başka türlü olsaydı diyorumlar... Hiç hoş değil. O kadının hiç günahı kalmamış. Buradaki insanların eşlerine bir kadın aynı ilgiyi duysa, bir de sizinle ilgili çirkinmiş diye içinden geçirip ben daha güzelim oysa herşey farklı olabilirdi diye düşünse... Zaten bir yuva nasıl dağılıyor ? Evli insanlar nasıl eşlerini aldatıyor ? Böyle anlayışa ''açık'' hissiyatlı kadınlar ve ahlaksız erkekler yüzünden. Hani kime güvenebiliyoruz ?Vefa var mı sevgi aşk saygı ? Yok bunlar çünkü bu şeyleri normal görüyoruz artık.

Karisinin guzelliginden cirkinliginden size ne?
O gul yuzunuz bi kazaya bi hastaliga bakar solar gider.
Evliliginizde mutsuzsaniz ayrilin yolunuza bakin, mumkunse bekar erkeklere ilgi duyun.
Bu kinama degil, kadin duyarliligi ayrica.
O adamin esi yerinde sizde olabilirdiniz.

Bunları yapan bir erkek olsaydı sinirlenirdik, o yüzden pozitif ayrımcılık yapmayacağım

Adamın size ilgisi var mı yok mu bilemem lakin siz her hareketinden bir anlam çıkarma sürecindesiniz

Adamdan etkilendiniz, ne diye karısına “çirkinmiş” vs diyorsunuz?

İşinizi değiştirin, başka iş yerinde başkasından hoşlanmak gibi durumlar için de, mutsuz evliliğinizi bir an önce bitirin.

Milletin evliliğini de yıkmayın

Keşke okumasaydım çok üzücü. Sizin gibi hareket edenler yüzünden hergün başka konu açılıyor, eşim iş yeri arkdaşını arabaya almış, kız sonra mesaj atmış, kırmızı tırnağı kırılmış. Onlara söylendik falan da haklılar galiba

Böyle işlerin sonu hep felaket maalesef. İnsanız olabilir fakat önemli olan kişinin bunu farkettiği anda önlem alması. Bu durumu zihninizde besleyip büyütmeden başka bir ortama geçmeniz iyi olur. Sonra da evliliğinizi tekrar sorgular ve ona göre yeni bir yol çizersiniz. Ama emin olun mutsuz bir evliliğin çözümü asla başkalarında değil. Bir mutsuzluktan şikayet ederken daha büyük mutsuzluklara kapılıp gitmeyin. Çözüm sizde..

Tamam hadi ikinizde bosandiniz diyelim ... hadi o adamda ilgi gostermedi ne olacak ..bu da aşk değilmiş mi diyeceksiniz... sizle surekli ilgilenecek diye garanti mi var hayir yani bekarım ben bile karşimdaki insanın hayati boyu bana ilgi ve sevgi vermeyecegini biliyorum ilgilenmenin onune gecemezseniz lutfen bosanin..kimsenin kimseyi aldatmaya hakki yok

+1000000000
Konusmuyorum bile yorumu goruyorsunuz

Kadın çirkinse haklısınız tabi
Ahlaki çirkin olmasın insanın. ..

Konu basligin= Kendimi taniyamiyorum...
"Ayiplayacaginizi bilmeme ragmen"
Bunlar senin cumlelerin yani buradaki mahalle teyzeleri ile ayni dusunmus oluyorsun....

Ha senin istedigin yorum şu "aaa demek kocan biraz ilgisiz ha adamin karisi da "cirkin" olduguna gore onunla sevgili olabilirsin bir sey olmaz "ilgisiz"koca ve "cirkin" kadin bunlari haketti..!"

Biraz durust ol en basta kendine sevgin bittiyse bosan insanlari enayi yerine koymayi birakin...

Allah korkum var yazmışsınız ama utanmanız yok. Adamın karısına çirkin denmeside hoşunuza gitmiş.
Allah ıslah etsin yaa. Eşinize üzüldüm açıkçası

Henüz harekete geçmemişsiniz ama buraya da vicdanınızı aklamaya gelmişsiniz.

Ön hazırlığı yapıyorsunuz şimdiden, yok eşi çirkin, o da bana bakıyor, eşim ilgisiz vs.

Ve bütün bunlardan sonra size hak verilmesini bekliyor verilmeyince de sinirleniyorsunuz.

Bence olayın özeti bu. Hayat bakışınız, vicdanınız, ahlak anlayışınız neyi gerektiriyorsa onu yapın hanımefendi.

Sırf size bakarken bakışlarını kaçırıyor diye sizden hoşlandığı anlamına gelmez.Belki adam sizin ona olan ilgisini anladı bu sebepten gözlerini kaçırıyordur. Belki eşini çok seviyordur..Bu duygulardan sıyrılın, eşinizi sevmiyorsanız da ayrılın.

yuvana sahip çık severek evlendim diyorsun belli ki evlenmeden önce adam ilgiliymiş. kendini sorgula biraz noldu da ilgisini üzerimden çekti diye. aaa benle ilgilenmiyor o zaman sevmiyordur ben başkasına (evli çocuklu) birine bakayım tavrı çok yanlış çocuğunuz da varmış üstelik. Elinizde olana sahip çıkın unutmayın hayatı güzelleştirecek olan kadınlardır erkekler da zamanla ayak uydurur biraz zaman ve sabırla her şey yoluna girer ve son sözüm YA EŞİNİZ DE BAŞKASINA BAKIYOR VE ONDAN HOŞLANIYOR SA ? ? Gururunuz kırılmaz mı ? BİRAZ EMPATİ LÜTFEN

Ah bu erkekler evlendikten sonra bizi cepte görüp ilgiyi alakayı kesip ailelerine bağlanıyorlar veya arkadaşlarına.Aynı evin içinden yalnızlık çok zor. Kadında ilgiyi dışarda arıyo.Boşan diyenler çok boşanmak çok zor inşallah yuvanı kurtarırsın

Beni kimayanlara şunu söylemek isterim ben Allah korkusu olan biriyim

O da evli ve çocuğu var. Arkadaslar onun esi hakkinda bu kadinla nasil evlenmis diye söyleniyorlar esi guzel bi kadin degil

Şimdi senin Allah korkun var öyle mi? Peki bir insanın görünüşünü hor görmek bu korkunun neresinde?
Ya bi defol git şuradan! pisliğine bari Allah'ı katma!
Beni ayıplayanlara bık bık bık yapıyor ama bizzat kendisi bir kadının görünüşünü ayıplıyor!
Sen o kadının tırnağı etmezsin be tırnağı!

Esime gelince severek evlendik. Görünüşte hic sikintimiz yok ama bana sevgisini ve ilgisini hic göstermiyor.

Ha seninde onu aldatmaya hakkın var yani?
Şimdi senin "eşim ilgisiz, mutsuzum, vs vs" falan diyen ve bizimde burada bolca linç ettiğimiz erkeklerden ne farkın var?
Hiç kıvırma zira bu yaptığın eşini alenen ayan beyan aldatmaktır.

Madem böyle düşüncelerin var zerre onurun kaldı ise insan gibi ayrıl eşinden. O evliama eşi "çirkin" adamında peşini bırak!

Acayip sinir oldum ya... Sen kimsinde o kadına çirkin diyorsun??? Ne hakla??? Allah korkun var bide öylemi???
Eşi ilgisizmişde mıtsuzmuşda pehhhh bahane bunlar bahane...

Bunu hep söylerim, kurban olduğum Allah sırf şu sadakatsiz ve aldatan insanları etkileyen bir virüs göndersede hepiniz yeryüzünden bi silinip gitseniz!!!

Şu söylediklerinize yazacak cevap bulamadım, çok yazık cidden çok ayıp.
Bu söylediğinizin eşim ilgisiz falan diye dışarıda fır fır dönen erkeklerden ne farkı var?
Kadın ilgiyi dışarda arıyormuş!!! yuhh yani. Her ne sebeple olursa olsun dışarda ilgi aramak doğru mu sizce?
Bunu yapan kadının o ayıplanan erkeklerden zerre farkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…