• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimi yalnız, bahtsız ve mutsuz hissediyorum..

gam-zede

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
154
138
103
33
Yalnız hissetme sebebim ikili ilişkiler değil. Artık beni anlayan ne bi dostum kaldı ne ailem anlıyo halimden. Neye uzansam hangi işe kalkışsam kime güvensem hepsi kuruyup gidiyo.. Hayat maratonu deniliyo ya hani, ben hep geride kalıyorum. Ne yapsam olmuyo. Neye çabalasam emeğim elimde kalıyo. Çevremdeki insanlar bunları yaşamadığı için dertleşsem de anlayacaklarını düşünmediğimden kimseyle görüşmüyorum. Kapattım kendimi eve. Dışarı çıkınca bile dışarısı boğuyo hemen eve gelmek istiyorum.Ben böyle değildim ama artık sabrımın tükendiğini hissediyorum.Yıllardır sonu gelsin diye bekliyorum ama malesef. Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Bilmiyorum sadece paylaşmak istedim yorgunluğumu..

Hayat böyle bir maraton; belki hayal ettiğiniz çabaladığınız şeye henüz ulaşamadınız. Emin olun ulaşınca da bitmeyecek. Yeni bir amaç girecek hayatınıza.Peki tamamen bırakınca düzeleceğine inanıyor musunuz?

Bende öyle ne ailem ne arkadasım zaten ben sectim herkesten bir adım uzak Olmayı ama ne bileyim arada da bunalıyorum işte

Bende boşlukta sallanır gibiyim. Tutunduğum dallar tek tek kaydı elimden. Köklerim söküldü. Elim ayağım boşta kaldı. Ne yapacağımı nereye gideceğimi nasil yaşayacagimi bilemiyorum. Bil ki tek değilsin. Aynı hisleri yaşayan bicok kişi var gördüğün duyduğun gibi. Bir çözüm sunamayacagım sana. Ne yapılır bende bilmiyorum. Elimden hiç bsy gelmiyor

Inan kimse dört dörtlük değil hani bir atasözü var dışardan baktım bi yeşil türbe içine girdim estağfirullah tövbe...yalniz değilsin canım kardeşim ama isyan etme sakın bu darlığın bide genişliği olur elbet

Inan kimse dört dörtlük değil hani bir atasözü var dışardan baktım bi yeşil türbe içine girdim estağfirullah tövbe...yalniz değilsin canım kardeşim ama isyan etme sakın bu darlığın bide genişliği olur elbet
inşallah kardeş yok isyan etmiyorum sadece tükenmişlik hissi

bekarım, güvendiğim insan adam olmadığını kanıtladı.İşsizim maalesef öyle..

Ben de işsizim ve çıldırmak üzereyim. Güzel günler de gelecek, her şey yoluna girecek diyerek avutuyorum kendimi. Kısa süredir işsiz olmama rağmen kafayı yiyorum.
Kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım. Ama geçecek bu günler :KK68:

Ben de işsizim ve çıldırmak üzereyim. Güzel günler de gelecek, her şey yoluna girecek diyerek avutuyorum kendimi. Kısa süredir işsiz olmama rağmen kafayı yiyorum.
Kendimi işe yaramaz hissetmeye başladım. Ama geçecek bu günler :KK68:
umarım bir an önce geçer ben 2 yıldır evdeyim öncesindeki emeklerimde ayrı teşekkrler temmennin için:KK61:

Back
X