- 15 Ağustos 2016
- 149
- 44
- 13
- Konu Sahibi sonbaharisevenkiz
-
Ankarada yaşıyorum yabanci diyince garipdiyolar sankiNeden sizinle konuşmak istememelerinin sebebi annenizin Rus olması olsun ki? Nerede yaşıyorsunuz?
Ankarada yaşıyorum yabanci diyince garipdiyolar sanki
Kesinlikle bende insanım annesi yabancı olunca ne oluyor ki sankiÖn yargı ön yargı ön yargı!!!!! Nefret ediyorum şöyle düşüncesi olan insanlardan
Benim etkiledi maalesef gittigim okulda oldukça soğuk davrandılar bu ilk okul lise içinde geçerliNeden sorunun bu olduğunu düşündünüz ki..
Benim Annem alman babam Türk..
İnsan ilişkilerimi zerre etkilemedi..
Gittiğim ilk okulda lisede hepsi oldukça soğuk davrandı ben arkadas olmak istedikçe daha çok garipsedile çünkü aksanli konuşuyordum ve adapte olamamıştım derslerim de çok iyi degildiAnnenizin rus babanızın Türk olmasıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum Ya da mantığım almıyor. Ama 1. Görüşüm ağır basıyor. Başka bir sebep olabilir.
Amaaan boşver yaa. Nerde çokluk orda b..luk.Gittiğim ilk okulda lisede hepsi oldukça soğuk davrandı ben arkadas olmak istedikçe daha çok garipsedile çünkü aksanli konuşuyordum ve adapte olamamıştım derslerim de çok iyi degildi
Çok tatlisiniz teşekkür ederim :)Amaaan boşver yaa. Nerde çokluk orda b..luk.
Hayatındaki insanlar yeter bile..
Sağol :)Çok tatlisiniz teşekkür ederim :)
söylemeyince anlamamaları lazım aslında çünkü doğrusu bizde de sarışınlar oluyor söylemesen anlamazlarki türkçen buradan iyi görünüyor telafuzun mu kötü?Ankarada yaşıyorum yabanci diyince garipdiyolar sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?