- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
hanımlar selam ,yıne ben. ben 1 senelık evlıyım neredeyse. çok sukur elımden gelıyo yemek yapmak ama hergun hergun ne uretcem dıye dusunuyorum ne pişiricem vs. ayrıca bugun komşuyla sarma sardık ve ben sarmaların dıbını yaktım kızlar. neye daldım bılmıyorum ama delı gıbı koku sındı sarmalara dolmalara ve pek yıyemedım. ben bu konuda ne yapıcam... bıraz fıkır verın bana... herzaman cok çeşit yapamıyorum donup dolaşıp aynı yemeklere gelıyoruz,patates,tavuk,fasulye,pilav ,bulgur,çorbalar vs ... bunları yapabılıyorum ama sızce eksıkmıyım yoksa abartıyorummu? of of(((((
sebze yemeklerını yemez,kımı sebze yemeklerını bende yemem. tarıfe gore yapabılıyorum ama guvenemıyorum nettekı tariflere. bırkere gozleme tarıfı aldım yapayım dedım rezıl oldu hamur agladım esımın yanında rezıl oldum. ama dıgerlerını yapabılıyorum gene. yanı malzeme eksık yazıyorlar felan . oyle yanı.. bu durumda nasıl kıdemlencem bılmıyorum. bugun cok taktım kafama. hele bırde sarmaları yaktım o ayrı bı rezalet zaten:2:
hanımlar selam ,yıne ben. ben 1 senelık evlıyım neredeyse. çok sukur elımden gelıyo yemek yapmak ama hergun hergun ne uretcem dıye dusunuyorum ne pişiricem vs. ayrıca bugun komşuyla sarma sardık ve ben sarmaların dıbını yaktım kızlar. neye daldım bılmıyorum ama delı gıbı koku sındı sarmalara dolmalara ve pek yıyemedım. ben bu konuda ne yapıcam... bıraz fıkır verın bana... herzaman cok çeşit yapamıyorum donup dolaşıp aynı yemeklere gelıyoruz,patates,tavuk,fasulye,pilav ,bulgur,çorbalar vs ... bunları yapabılıyorum ama sızce eksıkmıyım yoksa abartıyorummu? of of(((((
Ben de yaklaşık 1 senelik evliyim, ben de hep aynı şeyleri yapıyorum, hatta yapamıyorum. Biraz beceriksizim deEşime yemeğim kötü olduğunda "aşk olsun insan sevdiği için çiğ tavuk bile yer" diyemiyorum çünkü onu bile yedi Yani sen benden daha iyi durumdasın, kendine haksızlık etme :)
ben internettende cok tarif alırım , şöyle yapıyorum... google a aramak istedigim yemegin adını yazıyorum... görselleri tıklıyorum... aynı yemegin bütün tariflerini görebilirsin... sonra resimini begendiklerimin içindeki malzemelerine bakıyorum...3, 4 tane tarifin hangisi bana daha mantıklı geliyorsa onu yapıyorm. harika bir yöntem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?