Kendimi yetersiz hissediyorum

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
uzun zamandır depresyondayım ve çıkamıyorum. hayatım kötü gidiyor. Hiç arkadaşım yok ilişkim de olmadı. Kimseyle derin bir bağ kuramıyorum. Güzel bir kız olduğumu söylüyorlar ama ben beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye değer görmüyorum kim napsın beni diyorum.

Son düzenleme:
biraz açın konunuzu

gençliğinizi neden yaşayamadınız

çocukluk travmaları dedikleriniz ne

şu anki hayatınız nasıl

kiminle yaşıyorsunuz, çalışıyor musunuz, eğitiminiz var mı işiniz var mı

güzel olup olmamak, zengin olup olmamak da hayat için belki bir ölçüdür de önce nesnel durumu ortaya koymak lazım

keza lise mezunu olmak somuttur ona göre buna göre değişmez ama güzellik hatta zenginlik de değişir

beni ben olduğum için sevmeli diyorsunuz tabii ki

ama bize biraz sizi anlatın ki tanıyalım, belki tanıtımınızda yani kendinizi karşı tarafa ifade biçiminizde ufak dokunuşlar ile sorununuz çözülür

uzun zamandır depresyondayım ve çıkamıyorum alıstim bu duruma kronik hale geldi artik. hayatım kötü gidiyor gençliğimi yaşayamadım çocukluk travmalarım var. Hiç kalıcı arkadaşım ilişkim olmadı kimseyle derin bir bağ kuramıyorum kaciyorum oldum olası insanlarla iletisim pek kuramiyorum sosyallesemiyorum bildiğiniz loserim.
kendime guvenmiyorum hep yalnız hissettim kendimi . Kendimi yabanci farklı biriymisim gibi hissettim dalga gecerlerdi benimle özguvenim gitti. Guzel bir kiz olduğumu söylüyorlar ama ben beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye değer görmüyorum kim napsın beni diyorum. şuan sevdiğim biri var gereken değeri görmedim başka kıza gitti kendimi iyice yetersiz değersiz hissettirdi toparlayamıyorum. Beni ben olduğum için seven değer veren önemseyen biri istiyorum olmuyor sanki sevgi değer görmem için güzel veya zengin veya karsi tarafin istediklerini yaparsam sevilirmisim gibi geliyor.
Hayatina giren cikan insanlar yuzunden kendile ilgili algin bozulmus sanirim kuzum bence sen bir uzman gorus olmadi videolarini izle bak beyhan budak tavsiye ederim ..ama herkesin her soyledigini hemen kabullenme ,arkadaslarinla derin baga gerek yok cunku herkese guven olmaz mesafe iyidir

Kendi değerini başka insanlar üzerindeki etkisinin üstünden belirlemezsen hayatının bir anlamı olur
Bunu yapabilen çok az insan vardır
Hepimiz biraz böyleyiz
Beni sevmedi terk etti aldattı demek ki ben o kadar cazip biri değilim diyorsunuz
Karşınızdakini büyütüp kendinizi küçümsüyorsunuz
Bunu yapmayın
Kendinizi geliştirin hayat zaten çok kısa

uzun zamandır depresyondayım ve çıkamıyorum alıstim bu duruma kronik hale geldi artik. hayatım kötü gidiyor gençliğimi yaşayamadım çocukluk travmalarım var. Hiç kalıcı arkadaşım ilişkim olmadı kimseyle derin bir bağ kuramıyorum kaciyorum oldum olası insanlarla iletisim pek kuramiyorum sosyallesemiyorum bildiğiniz loserim.
kendime guvenmiyorum hep yalnız hissettim kendimi . Kendimi yabanci farklı biriymisim gibi hissettim dalga gecerlerdi benimle özguvenim gitti. Guzel bir kiz olduğumu söylüyorlar ama ben beğenmiyorum. Kendimi sevilmeye değer görmüyorum kim napsın beni diyorum. şuan sevdiğim biri var gereken değeri görmedim başka kıza gitti kendimi iyice yetersiz değersiz hissettirdi toparlayamıyorum. Beni ben olduğum için seven değer veren önemseyen biri istiyorum olmuyor sanki sevgi değer görmem için güzel veya zengin veya karsi tarafin istediklerini yaparsam sevilirmisim gibi geliyor.

merhaba güzel arkadasim,

seni o kadar iyi anliyorum ki. bende bazen bu dönemleri yasabiliyorum. eskiden sürekli böyle hissediyordum. Sana sunu söyleyebilirim ki, sen kendine yardim etmezsen kimse sana yardim edemez. Sen kendini sevmezsen kimse sevmez. önce kendine deger vermeyi ögrenmelisin.

calisiyormusun? okuyormusun?

Back
X