Kendimi yetersiz hissediyorum

Ben katılıyorum. Ben 33 yaşındayım, annem de babam da her zaman öğretmenlerime çok çok saygılıydı. İnsan yetiştirmek çok zor bir iş çünkü.

Toplumda ne iş yaparsan yap saygı yok artık, öğretmenlik bir kenaraİnsana saygı zaten yok.

Aynı şekilde ben de beni yetiştirmiş olan, işini hakkıyla yapan öğretmenlerime çok saygı duyuyorum. Onlar olmasa ben olduğum yerde olmazdım.

Benim meslek yurt dısında önünü ilikliyorlar. Burda “para var mı” diyorlar.

Ayrıca ne demek kutsal bir meslek değil. Her meslek kutsaldır.

Öğretmenim ve çevremde gayet de saygın bir yere sahiptir mesleğim, ki öyle olmasa dahi siz mutlu musunuz yaptığınız meslekten o önemli. İnsanlar değer versin diye meslek değiştirmek ne bilim neden bu kadar önem veriyorsunuz ki başkalarının düşüncesine

Ne kadar güzel derdiniz var sizin.. derdinizi seveyim keşke benimde bukadar güzel bir derdim olsaydı..

Onlar olmasa ben olduğum yerde olmazdım.
Ne şanslısınız ben öğretmenlerimin %90’ına RAĞMEN olduğum yerdeyim, mesleki olarak kötü oldukları için de değil. Ciddi ciddi yoluma taş koymaya çalıştıkları için. Beni yetiştiren 4-5 öğretmenime de ne kadar teşekkür etsem az. 1 tane bile vizyon sahibi kendini geliştirmiş insan bir çocuğun hayatını değiştirebiliyor işte.

Bence mevzu saygı mevzusu falan değil. Kişisel olarak kendini gerçekleştirme isteği. Daha iyisini yapabilirdim duygusu ve bunu takip eden süreçlerde kendine destek olacak düşünceler bulma. Temeldeki dürtü daha iyisini yapabilirdim duygusu bence

Bu kadar donanımlı olmak ve aynı zamanda öz güven sorunu yaşıyor
olmanız. Tamamen kişisel karşı taraf bunu hissediyor ona göre davranıyorlar size.
Eğer ki gerçekten mesleğinizi icra ederken mutlu değilseniz, mesleki doyum diyecem ama... Meslek değiştirin.
Yok torpil, yok baskalarin söyledikleri demeye devam ederseniz boşuna uğraşmış olursunuz.
Not bende öğretmenim ve mesleğimi çok seviyorum.
daha nasıl verimli olurum diye sürekli araştırma yapıyorum.

Ben anladığın
Aynen öyle maalesef. Tam olarak anlatmak istediğim buancak bazı arkadaşlar hala 60lar romantizmiyle öğretmenlik kutsal meslek anlayışında. Ülkenin genel olarak içinde bulunduğu durum. Bütün kurumlar yozlaşmış durumda. Biz çalışanlara da bu memnuniyetsizlik depresyon olarak dönüyor maalesef

Evet kendini geliştirme yerinde saymama isteği ama bir yandan engellenmişlik duygusu anlaşıldığımı hissettm çok teşekkür ediyorum

Küçük bir bebekle hala kendinize birşeyler katma çabanız bile kendinizi değerli hissetmenize sebep olsun..Biraz genç bir arkadaşsınız belki..meslekte biraz daha tecrubelenince takılıp kendinizi üzdüğünüz konular da azalıyor otomatik..

Yazamamışm gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Siz neler yapıyorsunuz peki bu süreci nasıl atlatmaya çalışıyorsunuz

Çok teşekkür ediyorum meslekte 8.yılım. İnşallah beni gelecekte dediğiniz gibi güzel duygular bekliyor olur

Yazamamışm gerçekten anlaşıldığımı hissettim. Siz neler yapıyorsunuz peki bu süreci nasıl atlatmaya çalışıyorsunuz
Farklı alanlarda eğitimler aldım. Bi üniversite daha okuma isteğim var ama kızımla ve -devlette öğretmenim -işimle nasıl olacak bilmiyorum. Tek bildiğim hayatımı öğretmen olarak tamamlamak istemediğim. Bakalım Allah nasip edecek mi. Bu arada yanlış anlaşılmasın. Başarı belgelerim takdir belgelerim ödüllendirmelerim de var çok da sevilen bir öğretmenim. İşimi kötü yaptığım için kaçmaya çalışmıyorum. Böyle düşünülüyor çünkü konudaki cevaplardan anladığım. Ama değil öğretmenliği iyi yapıyorum ama bu vicdani sorumluluğum sebebi bu yani. Fakat kalbi başkasında olan fakat sevmediği bi adamla evli kadınlar gibiyim

Ahaha ne güzel anlatmışsınz kendinizi. Aynı yollardan geçiyoruz belli ki benim de isteğim o yönde. Ne diyim belki bir gün farklı mesleklerde tanışırız inş

Ahaha ne güzel anlatmışsınz kendinizi. Aynı yollardan geçiyoruz belli ki benim de isteğim o yönde. Ne diyim belki bir gün farklı mesleklerde tanışırız inş
Umarım kalbimizin onayladığı kendimizi daha iyi hissedip ifade edebildiğimiz alanlarda devam edebiliriz hayata

Doğru diyorsunuz haklısınz tabi ki hakim savcı olarak düşünüyordum ben avukatlarla konuştuğmda avukatlık için değmez ama hakim olabikecekseniz düşünebilirsiniz dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…