Annelik öğretmeye çalışana az bile dedim ki ne küfür yazdım ne de aşağılayıcı bi söz biraz kinaye var o kadar o da cvp yazıyorum rahatsız olan çıkar bakmaz bu kadarBana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihi
İzlemiyorum zaten dizileri izleyerek ordaki karakterlere donusmezsin onlar kurmaca haberin olsun ,arkadasim alintilama diyorum sen iki kere alintiliyorsunKırgın çiçekleri fazla izleme yoksa mazallah Kemal'in kadın versiyonuna dönmene az kalmış yanı
Site kuralları gereği içerikler kaldırılamaz.Üyeliği açtırdığım tarihten itibaren tamamen ben kullanıyorum o vakit eski konuları kaldırın yoksa böyle durumlar söz konusu olmaya devam edecek
E ne yaparsın senin gibiyim işte Şen'de alınıyorsun Ki cvp veriyorsun öyle değil miİzlemiyorum zaten dizileri izleyerek ordaki karakterlere donusmezsin onlar kurmaca haberin olsun ,arkadasim alintilama diyorum sen iki kere alintiliyorsun
Tamam ama bu durumda benim bi suçum yok bilmeyerek oldu ve siz kapattınız profili ben arayıp kendi üzerime açtırdım ve bunu doğruladınız daha ne olabilirSite kuralları gereği içerikler kaldırılamaz.
Evet, bende bu topiğinizde bunun böyle olduğunu açıkladım zaten.Tamam ama bu durumda benim bi suçum yok bilmeyerek oldu ve siz kapattınız profili ben arayıp kendi üzerime açtırdım ve bunu doğruladınız daha ne olabilir
Kurmaca olduğunu bizde biliyoruz canım ben mecazi anlamda kullandım o cümleyi neyse iyi akşamlarİzlemiyorum zaten dizileri izleyerek ordaki karakterlere donusmezsin onlar kurmaca haberin olsun ,arkadasim alintilama diyorum sen iki kere alintiliyorsun
Tamam teşekkür ederim iyi akşamlarEvet, bende bu topiğinizde bunun böyle olduğunu açıkladım zaten.
Oglunuz ilk evliliginizden ise hirpalamaya hakki yok. O masuma asla kimse dokunmamali.Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
Çocuk şuan ki eşiniz den değil sanırım ben olsam o adamla bir daha aynı ortama asla girmezdim benim içim acıdı burdaMrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
Mrb bayanlar konuyu fazla uzatmadan anlatacağım eşimle ikimizin de 2. Evliliğimiz ama bizim aramızda bi problem Yok şu an bazı sebeplerden dolayı doğal yolla çocuğumuz olmuyor tüp bebek tedavisi için uğraşıyoruz geçenlerde kayınvalidem evdeki koltuklarımız kırıldı diye koltuk bakmış kafasına göre eski model iki çekyat eşime demiş ki hepsini veremem ama yarısını ben öderim demiş o da kabul etmiş bende bişey diyemedim kırılır diye ama hiç sağlam değil beğenmedim onlara bakmak için kayınvalidemle buluştuk kayınbabam da yanındaydı ben oğlumu da aldım doğal olarak yanıma içeri girdik o sırada oğlumu aldı kayınbabam dışarı çıktılar sonra ben merak ettim çocuk elinden falan kurtulur yola çıkar diye baktım dışarda çocuğumu tartaklıyor o an mağaza başıma yıkıldı dışarı çıktım ve oğlumu alıp içeri girdim kaynanam durumu anladı ama oğlum dedi kayınbabama git sen bana vurdun falan hala oğluma yılışıyor bişeyler çocuğun en ufak bi hareketine daralıyor ya çocuk baba sen kendi işine baksana diyorum hala aynı yarın cenaze yemeği var gitmek bile istemiyorum valla zaten tedavi sürecindeyim bir de onun yüzünü görüp sinirimi bozmak istemiyorum bir daha aynı harekette bulunursa çok kötü tepki vereceğim çünkü siz olsanız ne yapardınız ben yanlış bişey mi yaptım sizce
Utanmazsa kendi bilir aramdaki mesafe kalkar dağ olur bu kadar sıkıntı yapma
Burda ki hihihi modundaysanız normal hayattada bilemiyorum yazık o çocuğa. Keşke olayın ciddiyetine varsanızda bu olayı da burada cıvıklaştırmasaydınız. Size tek önerim gerekirse 10 koca boşayın anaKurmaca olduğunu bizde biliyoruz canım ben mecazi anlamda kullandım o cümleyi neyse iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?