Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihi
Annelik öğretmeye çalışana az bile dedim ki ne küfür yazdım ne de aşağılayıcı bi söz biraz kinaye var o kadar o da cvp yazıyorum rahatsız olan çıkar bakmaz bu kadar

Kırgın çiçekleri fazla izleme yoksa mazallah Kemal'in kadın versiyonuna dönmene az kalmış yanı
İzlemiyorum zaten dizileri izleyerek ordaki karakterlere donusmezsin onlar kurmaca haberin olsun ,arkadasim alintilama diyorum sen iki kere alintiliyorsun

İzlemiyorum zaten dizileri izleyerek ordaki karakterlere donusmezsin onlar kurmaca haberin olsun ,arkadasim alintilama diyorum sen iki kere alintiliyorsun
E ne yaparsın senin gibiyim işte Şen'de alınıyorsun Ki cvp veriyorsun öyle değil mi

Site kuralları gereği içerikler kaldırılamaz.
Tamam ama bu durumda benim bi suçum yok bilmeyerek oldu ve siz kapattınız profili ben arayıp kendi üzerime açtırdım ve bunu doğruladınız daha ne olabilir

Tamam ama bu durumda benim bi suçum yok bilmeyerek oldu ve siz kapattınız profili ben arayıp kendi üzerime açtırdım ve bunu doğruladınız daha ne olabilir
Evet, bende bu topiğinizde bunun böyle olduğunu açıkladım zaten.

Kurmaca olduğunu bizde biliyoruz canım ben mecazi anlamda kullandım o cümleyi neyse iyi akşamlar

Oglunuz ilk evliliginizden ise hirpalamaya hakki yok. O masuma asla kimse dokunmamali.

Çocuk şuan ki eşiniz den değil sanırım ben olsam o adamla bir daha aynı ortama asla girmezdim benim içim acıdı burda

çok büyük bir yanlış yapmışsın ..yikamadin mi mağazayı başına ? Sanırım çocuğun ilk evliliginden ve kabul görmemiş ...gözümün önüne geldi de içim acıdı .. asla çocuğunu o adamla yalnız bırakma ve kimseye de ezdirme.

Böyle bir ortama yeni bir bebek çabasında olmayın.
Kimse çocuğunuza her sebeble olursa olun şiddet uygulayamaz.
Hala neden orda kaldınız ki olay oldığu an çocığunuzu alıp orayı terk etmeniz gerekirdi.
Koltuk mevzuna devam etmeniz de çok saçma.

Yazik kiyamam olan bebislere oluyo sinir olyyorum neden kucuck cocuktan hirsinj aliyo vicdansiz.ayrica kafama takildi esinin diger cocugu size gelip kaliyormu sizde onu disliyormusunuz yada herhangi bir sorun cikariyormusunuz sirf bunlardan sebepte tepkiler verebilir

Yazik kiyamam olan bebislere oluyo sinir olyyorum neden kucuck cocuktan hirsinj aliyo vicdansiz.ayrica kafama takildi esinin diger cocugu size gelip kaliyormu sizde onu disliyormusunuz yada herhangi bir sorun cikariyormusunuz sirf bunlardan sebepte tepkiler verebilir

Kurmaca olduğunu bizde biliyoruz canım ben mecazi anlamda kullandım o cümleyi neyse iyi akşamlar
Burda ki hihihi modundaysanız normal hayattada bilemiyorum yazık o çocuğa. Keşke olayın ciddiyetine varsanızda bu olayı da burada cıvıklaştırmasaydınız. Size tek önerim gerekirse 10 koca boşayın ana

Ya gerçekten sizi seviyesiz buldum , böyle bir konuyu da nasıl cıvıklaştırdınız hayret yani. Nacizane tavsiyem size gerekirse 10 koca boşayın ama çocuğunuzu kimseye ezdirmeyin. hele ki ebesi dedesi olmayan vasıfsız saçmasapan bir grup insan müsvettesine hiç ezdirmeyin.

Düşünsenize eğer onlara bir torun verirseniz sizin ilk evliliğinizden olan çocuğunuzla öyle bir ayrıştıracaklar ki, neler neler yapacaklar. Bence çocuk konusunu iyi düşünün derim, kendi oğlunuzun selameti için.

Ah kuzum asıl o yavrunun daha fazla ilgiye ihtiyacı var ne demek hırpalamak . Asla o adamla bırakmayın çocuğu, yazık öz dedesi değil diye itip kakmaya hakkı yok yavrucağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…