- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Öyle değil de senin dediğin gibi olsun
Haklısın ablacım hemen durumla ilgili açıklama yapayım bizde herşey kayıtlıdır, tarihleriyle yazayım.Mune abla bundan sonra başta arkadaşım için kardeşim için bilmem kim için konu açıyorum diye belirtmeden açılan konular da ban sebebi olsun, eski konusuna bakıyoruz kız kardeşimdi o diyo, biz burdaki konular gerçek mi fake mi nerden bilicez
Haklısın ablacım hemen durumla ilgili açıklama yapayım bizde herşey kayıtlıdır, tarihleriyle yazayım.
Evet üyelik 2016 yılında abla kardeş tarafından ortak kullanılmış, site kuralları gereği açılan üyeliği açan kişinin dışında herhangi birinin kullanması yasak olduğundan 27 Ağustos 2016'da sebep yazarak üyeliği iptal etmişim, 13 Ocak 2017'de yöneticilere telefon açıp bundan sonra üyeliği sadece kendisinin kullanacağını söyleyip üyeliği geri açtırmış.
13 Ocak 2017 sonrası açılan konularda üyeliği bir başkasının kullandığına dair bir durum varsa gereken yapılır, zira kurallar bellidir üyeliği kendi kullanacağım diye açtırıp bir başkasına kullandırmak üyelik iptal sebebidir.
Rica ederim, verdiğim tarihler sonrası üyeliği farklı kişilerin kullandığına ilişkin bir konu yazı vb varsa lütfen kibleyin çünkü haklısınız üyeliği birkaç kişi kullanınca x konusunu açan kim y konusunu açan kim belli olmuyor, zaten şifremi vereyim ablam, kardeşim, eltim, görümcem benim üyelikten yazsın demek yasak.Sağol abla içerik değişik geldi kardeşi de mi 2.evliliğini yapıyo boşanmış bir adamla dedim ama olabilir tabi hayat bu
Aldın mı cevabını canımSağol abla içerik değişik geldi kardeşi de mi 2.evliliğini yapıyo boşanmış bir adamla dedim ama olabilir tabi hayat bu
Üyeliği açtırdığım tarihten itibaren tamamen ben kullanıyorum o vakit eski konuları kaldırın yoksa böyle durumlar söz konusu olmaya devam edecekHaklısın ablacım hemen durumla ilgili açıklama yapayım bizde herşey kayıtlıdır, tarihleriyle yazayım.
Evet üyelik 2016 yılında abla kardeş tarafından ortak kullanılmış, site kuralları gereği açılan üyeliği açan kişinin dışında herhangi birinin kullanması yasak olduğundan 27 Ağustos 2016'da sebep yazarak üyeliği iptal etmişim, 13 Ocak 2017'de yöneticilere telefon açıp bundan sonra üyeliği sadece kendisinin kullanacağını söyleyip üyeliği geri açtırmış.
13 Ocak 2017 sonrası açılan konularda üyeliği bir başkasının kullandığına dair bir durum varsa gereken yapılır, zira kurallar bellidir üyeliği kendi kullanacağım diye açtırıp bir başkasına kullandırmak üyelik iptal sebebidir.
Bilip bilmeden yorum yapmayın beni anlayan anladıtut tut cocuga her turlu eziyeti yapana kadar tut sonra kotu gelin mi olasin
Aldın mı cevabını canımbilmeyerek öyle bişey yaptık kapanınca ben üzerime açtırdım tekrar hepsi bu
Sanırım editörlerden daha iyi biliyorsun konuyu adminler aydınlattı her şeyi takip ediyorsun ya onu da takip et üslup aynı olabilir sonuçta kardeşim yanı aynı kan aynı canO kamyonlu cicek konusunda da uslubun ayni boyle bence o da sensin.
Dışarıda çalışmıyorum evde iş yapıyorum iş yerimiz var ayrıca evde süslemesi vs hepsini ben yapıyorum çocuklar okula gidince 2 ay oldu o da ara vermiştim o da kendi işimiz ama hayır canım vermiyor çocuğu göstermiyor annesi zaten Almanya'da burada değilHayır almadım başka şeyler de yazdım okursan, çalışıyo musun dedim mesela, eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuna değindim nafaka veriyo mu ona gibi sorularım oldu
Çok komiksin yerlere yattım gülmekten tatlı şey seniMune abla siz suçlu çıktınız iyi mi nasıl kaldırmazsınız konuları sizi sizi :)
Tabiki de çocuklarım kocam hayt arkadaşım o benim bostan korkuluğu mu size oyuncak geliyor herhaldekonu sahibi burada bir yazdığı mesajı dahi inkar ediyor arayıp onaylattım diyor bi de hesabı
çiftli kullanıma izin mi verdi yani kazen ablalı kardeşli kullanın 5 dakikalık hesabı açmak için ugraşmayın mı dedi laf ola beri gele yazık çocuklara
kocam da kocam başka bi şey yok
İnsallah uslubunuzu degistirirsiniz hihihiSanırım editörlerden daha iyi biliyorsun konuyu adminler aydınlattı her şeyi takip ediyorsun ya onu da takip et üslup aynı olabilir sonuçta kardeşim yanı aynı kan aynı can
Sen öyle olduğun sürece karşında böyle cvp alırsın kim olsa aynısını derİnsallah uslubunuzu degistirirsiniz hihihi
Kapansın sorun yok ben konu bulurum da sen açık bulamazsınArkadaşım seni kibledim senin konuların hep kapanmaya mahkum benden söylemesi hayırlı işler
Bana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihiSen öyle olduğun sürece karşında böyle cvp alırsın kim olsa aynısını der
Kırgın çiçekleri fazla izleme yoksa mazallah Kemal'in kadın versiyonuna dönmene az kalmış yanıBana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?