Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öyle değil de senin dediğin gibi olsun

Ya nasıl, burda okuduklarimdan benim çıkarımım bu, tanımam etmem seni 2 saate seni de konunu da unuturum ama hayat senin ve önünü ardını düşünerek hareket etmeni öneririm 2 cocugun var babaları arayıp sormuyo, 3.yü de yapmayı düşünüyorsun, annen bile ya bundan da boşanırsan diyo, çalışıyo musun mesela

tut tut cocuga her turlu eziyeti yapana kadar tut sonra kotu gelin mi olasin

Haklısın ablacım hemen durumla ilgili açıklama yapayım bizde herşey kayıtlıdır, tarihleriyle yazayım.
Evet üyelik 2016 yılında abla kardeş tarafından ortak kullanılmış, site kuralları gereği açılan üyeliği açan kişinin dışında herhangi birinin kullanması yasak olduğundan 27 Ağustos 2016'da sebep yazarak üyeliği iptal etmişim, 13 Ocak 2017'de yöneticilere telefon açıp bundan sonra üyeliği sadece kendisinin kullanacağını söyleyip üyeliği geri açtırmış.
13 Ocak 2017 sonrası açılan konularda üyeliği bir başkasının kullandığına dair bir durum varsa gereken yapılır, zira kurallar bellidir üyeliği kendi kullanacağım diye açtırıp bir başkasına kullandırmak üyelik iptal sebebidir.

Sağol abla içerik değişik geldi kardeşi de mi 2.evliliğini yapıyo boşanmış bir adamla dedim ama olabilir tabi hayat bu

Sağol abla içerik değişik geldi kardeşi de mi 2.evliliğini yapıyo boşanmış bir adamla dedim ama olabilir tabi hayat bu
Rica ederim, verdiğim tarihler sonrası üyeliği farklı kişilerin kullandığına ilişkin bir konu yazı vb varsa lütfen kibleyin çünkü haklısınız üyeliği birkaç kişi kullanınca x konusunu açan kim y konusunu açan kim belli olmuyor, zaten şifremi vereyim ablam, kardeşim, eltim, görümcem benim üyelikten yazsın demek yasak.

Aldın mı cevabını canım bilmeyerek öyle bişey yaptık kapanınca ben üzerime açtırdım tekrar hepsi bu

Üyeliği açtırdığım tarihten itibaren tamamen ben kullanıyorum o vakit eski konuları kaldırın yoksa böyle durumlar söz konusu olmaya devam edecek

Aldın mı cevabını canım bilmeyerek öyle bişey yaptık kapanınca ben üzerime açtırdım tekrar hepsi bu

Hayır almadım başka şeyler de yazdım okursan, çalışıyo musun dedim mesela, eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuna değindim nafaka veriyo mu ona gibi sorularım oldu

O kamyonlu cicek konusunda da uslubun ayni boyle bence o da sensin.
Sanırım editörlerden daha iyi biliyorsun konuyu adminler aydınlattı her şeyi takip ediyorsun ya onu da takip et üslup aynı olabilir sonuçta kardeşim yanı aynı kan aynı can

Mune abla siz suçlu çıktınız iyi mi nasıl kaldırmazsınız konuları sizi sizi :)

Hayır almadım başka şeyler de yazdım okursan, çalışıyo musun dedim mesela, eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuna değindim nafaka veriyo mu ona gibi sorularım oldu
Dışarıda çalışmıyorum evde iş yapıyorum iş yerimiz var ayrıca evde süslemesi vs hepsini ben yapıyorum çocuklar okula gidince 2 ay oldu o da ara vermiştim o da kendi işimiz ama hayır canım vermiyor çocuğu göstermiyor annesi zaten Almanya'da burada değil

Tabiki de çocuklarım kocam hayt arkadaşım o benim bostan korkuluğu mu size oyuncak geliyor herhalde

Arkadaşım seni kibledim senin konuların hep kapanmaya mahkum benden söylemesi hayırlı işler

Sen öyle olduğun sürece karşında böyle cvp alırsın kim olsa aynısını der
Bana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihi

Bana degil arkadaslara yazdigin cevaplarda ki uslubundan bahsetmistim ben.Neyse canim beni alintilama ugrasamayacagim hihihi
Kırgın çiçekleri fazla izleme yoksa mazallah Kemal'in kadın versiyonuna dönmene az kalmış yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…