Ben çalışıp kazanıyorum hayatta tek idealim koca değilÇok asoetiksin geçiremezsin o parayla ben geçindiririm evimi tamam mı ilk önce çocuklarına alırım kendime düşünürüm bakarım öyle herkes öyle sizin gibi zengin kıca bulamadık
Tartakladı yazdım bak bi daha oku
He he öyledir Of uğraşamam seninle erkek üye olsam ne işim var tüp bebek konularında. Vs başka işim gücüm Yok taş gibi kadınım zoruna mı gittiİşte sen 4 yaşındaki çocuğun wc eğitimi olduğunu bile bilmiyorsun erkek üyesinin kib
Benim de değildi ama eşim için dünyayı yakarım o da benim için onu tanıyınca fikirlerim değişti ve mutluyum onunla büyük konuşma benceBen çalışıp kazanıyorum hayatta tek idealim koca değil
Bahçedeki çiçekleri kopardı diye vurmuş sordum oğluma
Çocuğa sordum oğluma yani o da dedi ki çiçeleei kopardım amca kızdı dedem de burdu benim gördüğüm de gömleğinin yakasından tutup kenara alıyordu anladın mı bidaha anlatayım mıArkadaşım alıntı yaptım işte ne okuması çiçekleri yoldu diye vurmuş yazmışsın yaptığım alıntı senin mesajin
Sen herşeyi kocaya endeksle hatta onun babası çocuğunu dövsün ses etme çok önemli koca hint kumaşıBenim de değildi ama eşim için dünyayı yakarım o da benim için onu tanıyınca fikirlerim değişti ve mutluyum onunla büyük konuşma bence
Cennet mahallesi olmuş buralar. Ooo şenlik var. Ben olsam yırtarım o pederin ağzını ayol. Ahshsj.
Dövemez canım merak etme eşimle konuştum aradı babasını yarın da girmiyorum yemeğe kimse çocuklarım kadar değerli olamaz ben çok çile çektim sen o bu anlayamaz beni Allah biliyorSen herşeyi kocaya endeksle hatta onun babası çocuğunu dövsün ses etme çok önemli koca hint kumaşı
Çocuğa sordum oğluma yani o da dedi ki çiçeleei kopardım amca kızdı dedem de burdu benim gördüğüm de gömleğinin yakasından tutup kenara alıyordu anladın mı bidaha anlatayım mı
O kamyonlu cicek konusunda da uslubun ayni boyle bence o da sensin.
O kamyonlu cicek konusunda da uslubun ayni boyle bence o da sensin.
Simdi arkadas buna mukemmel bi cevap verirKız kardeşiymiş ya üslup da benzer olabilir :)
Öyle değil de senin dediğin gibi olsun2.evliliğini yapmışsın belli ki karşı tarafın ailesi sizi ayıramasın diye ortak çocuk istiyosun, ilk evliligim bitti bari bu yürüsün diye evladını da ezdirmeye razısın görünen o, çok yazık
Hem kendi çocukarına hem de adamın ilk evliliğinden olan çocuğa yazık, tuttuğun yol yol değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?