Kendimi zor tutuyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi 3419
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşte sen 4 yaşındaki çocuğun wc eğitimi olduğunu bile bilmiyorsun erkek üyesinin kib
He he öyledir Of uğraşamam seninle erkek üye olsam ne işim var tüp bebek konularında. Vs başka işim gücüm Yok taş gibi kadınım zoruna mı gitti

Ben çalışıp kazanıyorum hayatta tek idealim koca değil
Benim de değildi ama eşim için dünyayı yakarım o da benim için onu tanıyınca fikirlerim değişti ve mutluyum onunla büyük konuşma bence

Cennet mahallesi olmuş buralar. Ooo şenlik var. Ben olsam yırtarım o pederin ağzını ayol. Ahshsj.

Arkadaşım alıntı yaptım işte ne okuması çiçekleri yoldu diye vurmuş yazmışsın yaptığım alıntı senin mesajin
Çocuğa sordum oğluma yani o da dedi ki çiçeleei kopardım amca kızdı dedem de burdu benim gördüğüm de gömleğinin yakasından tutup kenara alıyordu anladın mı bidaha anlatayım mı

Benim de değildi ama eşim için dünyayı yakarım o da benim için onu tanıyınca fikirlerim değişti ve mutluyum onunla büyük konuşma bence
Sen herşeyi kocaya endeksle hatta onun babası çocuğunu dövsün ses etme çok önemli koca hint kumaşı

2.evliliğini yapmışsın belli ki karşı tarafın ailesi sizi ayıramasın diye ortak çocuk istiyosun, ilk evliligim bitti bari bu yürüsün diye evladını da ezdirmeye razısın görünen o, çok yazık

Hem kendi çocukarına hem de adamın ilk evliliğinden olan çocuğa yazık, tuttuğun yol yol değil

Aman yuvam yıkılmasın sanda kızmıyorum ailene kızıyorum seni ele muhtaç ettiği için

Sen herşeyi kocaya endeksle hatta onun babası çocuğunu dövsün ses etme çok önemli koca hint kumaşı
Dövemez canım merak etme eşimle konuştum aradı babasını yarın da girmiyorum yemeğe kimse çocuklarım kadar değerli olamaz ben çok çile çektim sen o bu anlayamaz beni Allah biliyor

Çocuğa sordum oğluma yani o da dedi ki çiçeleei kopardım amca kızdı dedem de burdu benim gördüğüm de gömleğinin yakasından tutup kenara alıyordu anladın mı bidaha anlatayım mı

Çocuğuna inanmıyo musun yani,yalan söyleme huyu mu var

O kamyonlu cicek konusunda da uslubun ayni boyle bence o da sensin.

konu sahibi burada bir yazdığı mesajı dahi inkar ediyor arayıp onaylattım diyor bi de hesabı
çiftli kullanıma izin mi verdi yani kazen ablalı kardeşli kullanın 5 dakikalık hesabı açmak için ugraşmayın mı dedi laf ola beri gele yazık çocuklara
kocam da kocam başka bi şey yok

Mune abla bundan sonra başta arkadaşım için kardeşim için bilmem kim için konu açıyorum diye belirtmeden açılan konular da ban sebebi olsun, eski konusuna bakıyoruz kız kardeşimdi o diyo, biz burdaki konular gerçek mi fake mi nerden bilicez

Önce vurdu yaz sonra yakasından tuttu...hayır sanki 7 yaşında çocuğun yakasına yapışmak daha affedilir bişey

Öyle değil de senin dediğin gibi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…