- 28 Şubat 2018
- 1.363
- 4.392
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kirmizi krizantem
-
Teşekkür ederim ama SPK değil ben segem teknik personel sınavına girdim bence kolaydı video eğitim tanımlıyorlar zaten size o videoları bitirmeden sınav belgeniz oluşmuyor ben videoyu dinledim çıkmış sorulara baktım 80 aldım geçme notu 60 zaten yanlışlar doğruları götürmüyorspk sınavına bende girmek istiyorum , kolay mı, tebrik ediyorum bu arada sizi
Pardon siz finansal Okuryazarlık sertifikasını soruyorsunuzspk sınavına bende girmek istiyorum , kolay mı, tebrik ediyorum bu arada sizi
aa hangi tarafta sertifikalar yerinde miPardon siz finansal Okuryazarlık sertifikasını soruyorsunuz
Bir de SPK 1. Seviye sınavı var ben onunla karıştırdım. Evet finansal okuryazarlık sertifikası kolay alınıyor. Sitenin ismi finansal okuryazarlık e-devletinizle giriş yapıyorsunuz videoları izleyip video sonundaki 3 sorudan 2sini doğru cevaplarsanız o videodan başarılı sayılıyorsunuz. Sitedeki sertifikalar sekmesine bakarsanız orada hangi seviyenin kaç eğitim gerektirdiği ayrı ayrı yazıyor ben üçünü de aldım ve ücretsiz üstelik e-devlette de gözüküyor
Evetaa hangi tarafta sertifikalar yerinde mi
Üst tarafta e devlet girişi var oradan giriş yapıp izleyip videonun sonundaki 3 soruluk testi çözmeniz gerekiyorBen kayıt oldum şöyle bir sorun var eğitimi bitirdiğim takdirde hala izle diye çıkıyor sizde böyle bir durum oldu mu
Tamam buldum çok teşekkür ederimÜst tarafta e devlet girişi var oradan giriş yapıp izleyip videonun sonundaki 3 soruluk testi çözmeniz gerekiyor
Rica ederimTamam buldum çok teşekkür ederim
Baştan başladım sırayla gittimBirşey daha sormak istiyorum zorunlu eğitimlere ek hangi eğitimleri aldın 2. düzeye tamamlamak istiyorum
halk eğitimden ücretsiz mi aldınız ben teşekkür ederim geçen günkü finansal okuryazarlık olanı bende aldım"Usta öğretici oryantasyon" ve "kişisel hijyen eğitimi" sertifikaları aldım ikisi de halk eğitimden alınıyor
Bide bu usta öğretici belgesi varmış çıraklık okullarından alınan farkı ne bilmiyorum ama ona da kaydoldum
Hijyen belgesinin işletme sahipleri için olanları varmış işletme sahibi olmayan da alabiliyor online eğitim. Ulaşım, turizm ve gıda sektörü için ayrı ayrı. Açıköğretim sınavını atlatınca onları da alıcam. Yarın bir iş görüşmem var. İlk yardım eğitimi için il sağlık müdürlüğüne dilekçe verdim 21 kişi olduğunda kurs açılıyormuş benle beraber 16 oldu ama önceliğimiz itfaiye vb. sivil toplum kuruluşları dedi yıl sonunu bulabilir dedi. Özel bir eğitim kurumu da 2000 TL karşılığında kurs veriyormuş şimdilik bekliyorum belki özel kurstan alırım. Onun üstüne de ilk yardım eğiticisi sertifikasını almayı planlıyorum. Halk eğitimlere usta öğretici olarak başvurmayı planlıyorum. Şimdilik böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?