Kendimin en iyi versiyonu olmak

Ürünlerim bitince cilt bakım rutinimi sadeleştirmeye karar verdim. Belki sadece krem belki serum+krem. 3 ürün olunca üşeniyorum artık bir de yaz geldi bazen eve geç geliyorum ona vakit ayırmaya üşeniyorum. Okay keratin maskesi tek kullanımlık kaldı onu bu hafta yapıp bitiririm. Dax supergro ile devam edicem. O bitince bir süre maske muske işlerine ara vericem. Hem saçlarım dinlensin hem de sürekli aktivitelerimi bu rutinlere göre ayarlamaktan sıkıldım. Maske işi uzun sürüyor, kafana sür en az 2 saat bekle ya da akşamdan yap sabaha kadar Dursun falan fistan. Bir işin olsa aksasa o zaman da rutin bozuluyor. O yüzden artık ya 5-10 dk beklemenin yeterli olacağı ürünler ya da durulama gerektirmeyen bakım ürünleri daha çok ilgimi çekiyor.

SEGEM sınavından geçtim sertifikamı aldım. Belediyenin bir kursuna yazılmıştım muhasebeyle ilgili o başladı akşamları ona gidiyorum. Bir de bir şey keşfettim spk'nın finansal okuryazarlık diye sitesi varmış 1 yıl olmuş açılalı. Oradaki videoları izleyip 1., 2. ve 3. Seviye finansal okuryazarlık sertifikası alınıyor e-devlette de görünüyor sertifika. Oradan 1. Düzey olanı aldım şimdi diğerlerini alcam. 20 Haziran'da da DGS ye giricem açıktan lisans tamamlama yapmak için.

Anladım ki etiket çok önemliymiş. İnsanların da ürünler gibi marka değeri varmış. Kendinizi nasıl donattığınız değil nasıl etiketlediğiniz önemliymiş. Ben de biraz bu etiket işinin üstüne gitmeye karar verdim.

Finansal okuryazarlık 1., 2. ve 3. Seviye sertifikalarını aldım. Dgs'ye girdim çok güzel geçti ama zaten AÖF yazacağım için kötü geçmesi de çok önemli değildi. Belediyenin kursunun bugün son sınavlarına giricem. Benim için çok zorlu bir süreçti özel hayatımda çok zorlandım (hala da düzelmiş sayılmaz) bir taraftan yks için yeniden çalışmaya başladım. Aslında içimde çok şey var ama duygularımı cümlelere dökemiyorum...

Anladım ki çok anlayış gösterince anlayışsızlıkla suçlanıyorsun... Çok saygılı olunca saygısızlıkla... Çok uyumlu olunca uyumsuzlukla... Çok Şevkat gösterince şevkatsizlikle... Yük olmamaya çalıştıkça yük olmakla suçlanıyorsun... Atalarımız boşuna dememiş her şeyin azı karar çoğu zarar diye.
Afilli bir laf var ya "bazen kazanırsın bazen öğrenirsin" diye. Yoo bazen de dümdüz kaybediyorsun

spk sınavına bende girmek istiyorum , kolay mı, tebrik ediyorum bu arada sizi
Teşekkür ederim ama SPK değil ben segem teknik personel sınavına girdim bence kolaydı video eğitim tanımlıyorlar zaten size o videoları bitirmeden sınav belgeniz oluşmuyor ben videoyu dinledim çıkmış sorulara baktım 80 aldım geçme notu 60 zaten yanlışlar doğruları götürmüyor

spk sınavına bende girmek istiyorum , kolay mı, tebrik ediyorum bu arada sizi
Pardon siz finansal Okuryazarlık sertifikasını soruyorsunuz
Bir de SPK 1. Seviye sınavı var ben onunla karıştırdım. Evet finansal okuryazarlık sertifikası kolay alınıyor. Sitenin ismi finansal okuryazarlık e-devletinizle giriş yapıyorsunuz videoları izleyip video sonundaki 3 sorudan 2sini doğru cevaplarsanız o videodan başarılı sayılıyorsunuz. Sitedeki sertifikalar sekmesine bakarsanız orada hangi seviyenin kaç eğitim gerektirdiği ayrı ayrı yazıyor ben üçünü de aldım ve ücretsiz üstelik e-devlette de gözüküyor

Hani gelince üst üste gelir ya... İş yerim kapandı, erkek arkadaşımdan ayrıldım, AÖF sınavına az kaldı ve benim çalışmam gereken çok konu var. Ve anladım ki benim hayatımda kuru kalabalık olacak kadar bile arkadaşım yok... Arkadaşlarım hep uzak şehirlerde.. hadi bir okeye gidelim bir kahve içelim diyebileceğim kimse yok yaşadığım şehirde.. Nasıl bu kadar yalnız kaldım, neden bu şimdiye kadar sorun olmadı... Hep profesyonel düşündüm. Çalıştığım yerlerdeki insanlarla samimi olmadım... Hayatıma giren erkeklere bir alan bıraktım onları boğmadım... Hesap sormadım hesap vermedim... İnsanları tanımadan yelkenleri suya indirmedim... Kuyruğu hep dik tutmaya çalıştım... Gerek yokmuş bu kadarına.. Bazen basit düşünmek gerekiyormuş.. Hani bazen soru çözerken "bu bu kadar kolay olamaz kesin ben yanlış çözmüşümdür" diyip doğrusunu silip yanlışını işaretlersin ya.. benimki de biraz öyle oldu sanırım. Öğrenmenin yaşı yok evet ama insan istiyor ki ara sıra da başkaları öğrensin ben mutlu olayım.. kendim yeterince çekilesi bir insanım neden taktik yapıyorum ki.. belki karışık yazmışımdır, duygularım düşüncelerim karmakarışık.. bu günleri de atlatıcam biliyorum daha zorlarını atlattım.. ama insan bazen de nazlanmak istiyor, teselli edilmek istiyor, eli tutulsun, saçı okşansın istiyor, insan bazen özen gösterilsin istiyor...

aa hangi tarafta sertifikalar yerinde mi

Ben kayıt oldum şöyle bir sorun var eğitimi bitirdiğim takdirde hala izle diye çıkıyor sizde böyle bir durum oldu mu

Birşey daha sormak istiyorum zorunlu eğitimlere ek hangi eğitimleri aldın 2. düzeye tamamlamak istiyorum

"Usta öğretici oryantasyon" ve "kişisel hijyen eğitimi" sertifikaları aldım ikisi de halk eğitimden alınıyor
Bide bu usta öğretici belgesi varmış çıraklık okullarından alınan farkı ne bilmiyorum ama ona da kaydoldum
Hijyen belgesinin işletme sahipleri için olanları varmış işletme sahibi olmayan da alabiliyor online eğitim. Ulaşım, turizm ve gıda sektörü için ayrı ayrı. Açıköğretim sınavını atlatınca onları da alıcam. Yarın bir iş görüşmem var. İlk yardım eğitimi için il sağlık müdürlüğüne dilekçe verdim 21 kişi olduğunda kurs açılıyormuş benle beraber 16 oldu ama önceliğimiz itfaiye vb. sivil toplum kuruluşları dedi yıl sonunu bulabilir dedi. Özel bir eğitim kurumu da 2000 TL karşılığında kurs veriyormuş şimdilik bekliyorum belki özel kurstan alırım. Onun üstüne de ilk yardım eğiticisi sertifikasını almayı planlıyorum. Halk eğitimlere usta öğretici olarak başvurmayı planlıyorum. Şimdilik böyle

halk eğitimden ücretsiz mi aldınız ben teşekkür ederim geçen günkü finansal okuryazarlık olanı bende aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…