• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendimiz için ne yapıyoruz ?

çok güzel bir konu olmuş canım en azından burdan gaza gelerek evet bende bir şey yapmalıyım demeli ve yapmak istediklerimizi faaliyete gaçirmeliyiz.

ben kendim için ımmmmm dün ilk defa paraya kıyıp pahalı bir ayakkabı aldım :KK70: normalda çok para vermem açıkçası ama son zamanlardaki koşturmaca ve eşimin bana verdiği gazla çalışıyorum okadar para kazanıyorum güzel bir ayakkabı hakkım diyerek iki tane harika kaliteli ayakkabı aldım. bunun yanı sıra evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide kendim için bebe yapmaya çalışıyorum. :KK70:

yapmak istediğim daha çok sey var henüz düzenimi tam oturtamadım ama bir an önce yapıcam mesela saz kursuna gitmeyi istiyorum sazım var evde daha önce gittim yarım kaldı. daha çok şey yazdıkça uzar.

bende arkadaşlara katılıyorum ve evlendik vs diye kendimizi bırakmamalı tam tersi eş vs için değil kendimiz için birşeyler yapmalıyız. bizden bedenimizden daha kıymetli ve varki hayatta. önce can sonra canan :KK36:
altınımmm burdada buldum seni :) kız bende SAZ KURSUNA gitmiştim 3 4 ay kadar sürdü ama hala çalamıorum benim de sazım oyle evde duruyooo keske bende devam edebilseydim :)

çok güzel bir konu olmuş canım en azından burdan gaza gelerek evet bende bir şey yapmalıyım demeli ve yapmak istediklerimizi faaliyete gaçirmeliyiz.

ben kendim için ımmmmm dün ilk defa paraya kıyıp pahalı bir ayakkabı aldım :KK70: normalda çok para vermem açıkçası ama son zamanlardaki koşturmaca ve eşimin bana verdiği gazla çalışıyorum okadar para kazanıyorum güzel bir ayakkabı hakkım diyerek iki tane harika kaliteli ayakkabı aldım. bunun yanı sıra evde yürüyüş yapmaya çalışıyorum. bide kendim için bebe yapmaya çalışıyorum. :KK70:

yapmak istediğim daha çok sey var henüz düzenimi tam oturtamadım ama bir an önce yapıcam mesela saz kursuna gitmeyi istiyorum sazım var evde daha önce gittim yarım kaldı. daha çok şey yazdıkça uzar.

bende arkadaşlara katılıyorum ve evlendik vs diye kendimizi bırakmamalı tam tersi eş vs için değil kendimiz için birşeyler yapmalıyız. bizden bedenimizden daha kıymetli ve varki hayatta. önce can sonra canan :KK36:

kesinlikle..

biz iyi olmalıyız ki çevremize faydalı olalım...

sağlık mutluluk en önemlisi...

öncelikle güzel bir konu..

gelişim değişim için yapılacak ilk adım düzenli olmak...

ne yaparsak yapalım az ama düzenli olsun ki hedefe ulaşılsın faydalı olsun..

aksaklıklara uğrayan her şey zamanla silinip gidiyor...

Her akşam 1 saat plates yapıyorum ve inanın çok rahatlatıyor ınsanı.

Kendim icin yaptiklarim....
sanirim gunluk yuz temizleme olayini duzene oturttum....
Yine 5 aydir ara verdigim sac bakimimi yeniden baslattim....
ama en onemlisi....moralim hep yuksek.....
kesinlikle hormonlarima yenik dusmuyorum...
spor yapmak isterdim ama anlayamadigim sekilde hep yapmaya basladigimda karnimda sizilar oluyor ...benim minik sevmiyor sporu :)....o yuzden karin odakli olmayan hareketler arastiriyorum....10 kusur kg aldim sorun degil cunku zaten 40 kg ile hamile kaldim...
yani tam olmusum..kg yakisti sadece gobek almis basini gidiyor dogal olarak :D
suana kadar catlagim yok bu yuzden bedenime minettarim
onu tebrik edeer elastikyetinin devamini dilerim :D

altınımmm burdada buldum seni :) kız bende SAZ KURSUNA gitmiştim 3 4 ay kadar sürdü ama hala çalamıorum benim de sazım oyle evde duruyooo keske bende devam edebilseydim :)

canım ben sonradan anladımki benım gittiğim kursta hayır yok çünkü on saat nota öğretiyolar sanatçımı olcam sanki. 3 5 parça çalım yeter. babam gitti 5 gün falan takır takır 3 parça öğrendi az rahatlayım yine gidicem saz sesini türküyü çok seviyoru ben datlum :)

canım ben sonradan anladımki benım gittiğim kursta hayır yok çünkü on saat nota öğretiyolar sanatçımı olcam sanki. 3 5 parça çalım yeter. babam gitti 5 gün falan takır takır 3 parça öğrendi az rahatlayım yine gidicem saz sesini türküyü çok seviyoru ben datlum :)
AYY bende çok seviorum bir iki tıngırdatsam yeter bana :) aslen nerelisin sen canım :)

kim eşliğinde video felan mı yoksa eğitimin var mı_?
internetten ebru şallı ile yapıyorum uzun zamandır yaptıgım ıcın ezberledim hareketlerı zaten bazen videoya bakmadan yapıyorum.

internetten ebru şallı ile yapıyorum uzun zamandır yaptıgım ıcın ezberledim hareketlerı zaten bazen videoya bakmadan yapıyorum.

bende geçenlerde denedim ve ilk gün zorlandım fazlaca sonra bıraktım :)

ama tekrar yapabilirm..

mümkünse link atar mısın_?

bende geçenlerde denedim ve ilk gün zorlandım fazlaca sonra bıraktım :)

ama tekrar yapabilirm..

mümkünse link atar mısın_?

İlk 1 2 gun çok ağrın olur ama sonra ınan alışacaksın butun hareketlere youtubeden ebru şallı ile plates derslerı de orda nerenı calıştırmak ıstıyorsan o hareketlere çalış canım ben suan karın ve basen calısıyorum. Gereklı olan aletlerıde aldım ınternetten :D plates hocası gıbı hergun evde taytları cekıyorum :D ağırlık olarakta 2 tane kedım var 10 kilolar onları kuullanıyorum :D

İlk 1 2 gun çok ağrın olur ama sonra ınan alışacaksın butun hareketlere youtubeden ebru şallı ile plates derslerı de orda nerenı calıştırmak ıstıyorsan o hareketlere çalış canım ben suan karın ve basen calısıyorum. Gereklı olan aletlerıde aldım ınternetten :KK70: plates hocası gıbı hergun evde taytları cekıyorum :KK70: ağırlık olarakta 2 tane kedım var 10 kilolar onları kuullanıyorum :KK70:
kedilerimiiii :)

aneeeem :))

komediye bak..

bende evde ekliptik bisikletim var onda çalışırken taytımı ayakkabbımı giyiyiorum :)

isteği artıo insanınnn

kedilerimiiii :)

aneeeem :))

komediye bak..

bende evde ekliptik bisikletim var onda çalışırken taytımı ayakkabbımı giyiyiorum :)

isteği artıo insanınnn
aynen kedılerı ebru şallıda çocuklarını kullanıyor :d birini sağına birini soluna koyuyor her harekette öpüyr bnde kedılerıme yapıoyorum :D:D

hiç birşey yapmıyorum..
kendim için sadece 15 günlüğüne tatile.. tek başıma tatile çıktım o kadar..
Diğer günler aynı.. Eve gel saat 8 olsun... Yemek ye..Biraz film izle... uyu sabah kalk.. tekrar işe git..
Bir ara fotoğrafçılık kursuna yazılmıştım.. Haftasonları biyerlere götürürlerdi.. ama şimdi yine evdeyim.. her pazar. kalk, film izle uyu..
Hayatımda film izlemek dışında hiç birşey yok.. biraz hobi edineyim diyorum.. İğneyi elime alıyorum vazgeçiyorum.. aç bir film izle diyorum..
Sadece bu aralar resim yapmaya odaklandım.. bakalım ne zamana kadar sürecek..
yapmak isteyip te apamadığım okadar çok şey var ki... :(

Back
X