Günaydın canım.. baya az yemişsin ama acıkkma sonraSabah sirkeli suyumu içtim. Sonra şekersiz kahve, yanına iki gün kurusu ve yarım ceviz . Saat üç gibi iki haşlanmış yumurta ve bir kase yoğurt, akşamda bir meyve yetip günü kapatacağım inşallah. Gün içerisinde 3-4 bardak limonlu yeşil çay tabi ki de olmazsa olmazım.
Canımmmm çok tebrik ederim, 75 / 74 nerede 71 nerede.. bravo!Tam on ikiden derler yaöyle oldu sabah 71.0... cumaya hedef 70.8 demiştim bakalım yarın kaç gelecek ✌
Bugün de güzel gidiyor kaçamak vs olmadı iştahım da yok nedensezaten hep iştahını başından çıkıyor tatlılar iki gündür aç geziyorum gayet mutluyum bakalım tatlı krizi yakında gelir
Ayvalarım kaldı ne zamandır şu hani havuçlu top yapıyorlar ya onu ayvalı diyet usulü yapılan nasıl olacak acaba..havuçla denedim güzeldi ama ayva ilk olacak
Kız o kadar az yedin normalHedefine ulaşmana çok sevindim. Bende bu sabeah tartı da baya bir eksi gördüm. Nasıl oldu anlamış değilim. Amannn olsunda, nasıl olursa olsun.
Balım ağzına sağlıkOy oy yerim sizi ya yazdıklarınizi gulumsedim bir taraftan dua da ettim inşallah zayiflarsiniz.
Şimdi guzellerim konuya şöyle başlamak istiyorum
Ben de zamanında kilolu bir insandim.
Yarın diyete baslicam dusuncesi sizi en cok aldatan dusuncedir beynin bir oyunudur. Kanmayın.
2. Noktaya gelelim sizlerin de benim dusuncemle zayiflayacaginiza inaniyorum ve paylaşıyorum.
O bayilarak yediğiniz çikolata yaş pasta pofuduk hamur işleri aslında size düşman sizi zehirleyen beyninizi iptal etmeye çalışan mutsuzluğa sürükleyen sağlığınızı bozmaya yeminli urunlerdir. Yiyecek bile demiyorum onlara çünkü yemeyeceksiniz.
Beyin de bir kısım var o nokta şekeri tattığı an uyarılir ve şekere açlık hissetmeye başlar. Siz yedim doyurdum saniyorsunuz ya o siz her yemenize daha cok genişler ve daha cok yemek ister.
O alani daraltin hatta yok edin. Basarabilirsiniz . Kendinize yasak koymayin zararli olduğuna inandirin ve kendinizi sevin çok sevin ve iyilik yapın
Kııızzz 70 oldu oCanımmmm çok tebrik ederim, 75 / 74 nerede 71 nerede.. bravo!
Hep en başa sarıp duruyoruzValla benim vücut değişti tuhaflaştı. Su da içsem, günü güzel de kapatsam farklı değişik bir düzende anında gidiveriyorum elden. Şubat tatili girince koptum hemen olaydan. Tartı fotosu koymadığım sürece oldukça kötü hissediyorum demektir, tartı fotoğrafı koyacak cesaretim yok demektir.
Ay canım sakın pes etme bize de yaz hatta motive et biziSelam herkese. Bende haftasonu şehir dışındaydım. Yeme düzenim bozuldu, üzerine birde ödem . Bende tartilmaya korkuyorum. Ama iki gün bozdum diye pes etmeyeceğim. Cuma tartılır yazarım.
Açıkçası zayiflayamamaktan değil de, insanların yine mi diyettesin lafından sıkıldım. Bu nedenle yarım bırakmak istemiyorum. Bir hafta ara verdim diye kendimi salmak yerine , o imalı lafları aklıma getiriyorum.Siz nasıl sıkılmadan diyete devam edebiliyorsunuz yaoof valla çok sıkıldım napsam ne etsem yine boşluktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?