Çok doğru tespit canımAçıkçası zayiflayamamaktan değil de, insanların yine mi diyettesin lafından sıkıldım. Bu nedenle yarım bırakmak istemiyorum. Bir hafta ara verdim diye kendimi salmak yerine , o imalı lafları aklıma getiriyorum.
Bekli istediğim zamanda zayiflayamam ama sürekli diyete başlayıp başa sarmak daha kötü. En fazla bir iki ay uzun sürer
Baya zaman vermişsin ya ne güzel.. hiç kasadan sıkmadan devam yolaMerhaba;
Konunun hepsini okuyamadım ama yazdıkların samimi geldi. Ben de doğum yaptım. Çocuklarımız yaklaşık olarak aynı yaşlarda galiba.
Benim oldum olası kilo verme ve alma hızım düşüktür. Şu anda kendime ayda 1 kilo hedefi koydum kendimi çok kasmadan devam ediyorum.
Eşimle tanışmadan hamilelik bitimine kadar 65 kilo-90 kilo arasında geçen bir süreçti.
Şu anda kızım 16 aylık 90 kilodan 73 kiloya kadar düştüm. Bu süreç içinde kendime eziyet etmedim. Ancak göreve başlamanın etkisi büyük oldu. İşe başladığımda kızım 6 aylıktı.
Kendine çok fazla yüklendiğini hissettim. Bence zaman ver kendine. Emzirdikçe, çocuğunun peşinde koştukça birer birer gidecek o kilolar :)
bir emziren anne için çok büyük başarı yürekten tebrik ediyorum:)Ay hakkaten öyle ✌,
Ay canım Allah razı olsunbir emziren anne için çok büyük başarı yürekten tebrik ediyorum:)
Valla bacım ben de düello yapacak gt yokGünaydın hanımlar. Ben de bir haftadır saldım, vücudumu şaşırtmak için. Şükür kilo almamışım. Bugünden itibaren tekrar sıkı bir diyete gireceğim.Cuma günü sonuçları paylaşırım. Hatta var mısınız yarışa. Bu bir haftada en çok kim kilo verecek. Sizi düelloya davet ediyorum.
Hızlı gelen kilo hızlı gider moral bozmadan devam. Kaçamak yapmayın çabuk toparlar.Ben bu hafta +1 geldim 71.9aman ya ööf
Kız çekilmiyorumÖyle konuyu açıp , bizi başına toplayıp kenara çekilmek yok. O kilolar verilecek inşallah . Üstelik en geç bayrama kadar.
Kimi takip etsem tatlım istediği kiloya indikten sonra 5 gün diyet 2 gün serbest yapıyor 3 gün spor felan.. ömür boyu bitmiyor aslında.. bi kere daha hedefi gördükten sonra artık adam akıllı düzeni kurum tartı günü yapıp devam etmek lazım yoksa seneye bu zamanlar da aynen yine kilo vermek için çabalarınGünlüğünüzü başından sonuna kadar okudum.Benim gibi insanların varlığını bilmek moral veriyor bana aynı şeyleri yaşıyor,aynı gelgitlerin içinde debeleniyoruz Senenin yarısı diyette istediğim kiloya geldikten sonra hoooop açılsın boğaz yine kilo al sonra yine diyetteyim.Benim nefsimi köreltmem lazım ama bu sefer kararlıyım .Bu son diyet olacak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?