Kendimle konuşmalarım

Merhaba;
Konunun hepsini okuyamadım ama yazdıkların samimi geldi. Ben de doğum yaptım. Çocuklarımız yaklaşık olarak aynı yaşlarda galiba.
Benim oldum olası kilo verme ve alma hızım düşüktür. Şu anda kendime ayda 1 kilo hedefi koydum kendimi çok kasmadan devam ediyorum.

Eşimle tanışmadan hamilelik bitimine kadar 65 kilo-90 kilo arasında geçen bir süreçti.
Şu anda kızım 16 aylık 90 kilodan 73 kiloya kadar düştüm. Bu süreç içinde kendime eziyet etmedim. Ancak göreve başlamanın etkisi büyük oldu. İşe başladığımda kızım 6 aylıktı.

Kendine çok fazla yüklendiğini hissettim. Bence zaman ver kendine. Emzirdikçe, çocuğunun peşinde koştukça birer birer gidecek o kilolar :)

Çok doğru tespit canım sanki diyeti bırakıp başa sarmak benim hayatım da ki düzen olmuş gibi yılın yarısında diyetteyim sonra ki yarısı yenecek içmece... Her sene aynı terane...değişmesi lazım artık...

Ben de bugün kalori saymaya başladım.. sağlıklı diye porsiyonu çok yiyorum.. kaçamak dediğim de benim bu oluyor tatlı hamur değil çok yiyorum.. o yüzden belki bir ayar çekerim diye kalori sayacı indirdim umarım faydası olur

Baya zaman vermişsin ya ne güzel.. hiç kasadan sıkmadan devam yola ama ben öyle değilim ki yapım da o yok hemen olsun gibi zaten ben de 3 ay verdim kendime ama işte kendim çok sıkılgan biriyim .hep değişik bir şeyler arama peşindeyim...

Ay kızlarrrr hepinizden Allah razı olsun.. ne güzel mesajlarınızı beni motive etti her zaman yazın hep beklerim

Sabah 70.9 geldim geçen hafta cumartesi ile aynı kilom.. bu hafta değişiklik olmadı.. bi ara 72 ye çıkıp geri inme çabalarım oldu gel git yerim de saydım gibi oldu..

Sabah ilk defa ekmek yedim hem de 2 dilim ekşi mayalı kalori satınca daha rahat ettim sanırım.. günlük 1400 verdi uygulama ama daha az almaya çalışıyorum .. bakalım bir kaç gün deneyeceğim

Günaydın hanımlar. Ben de bir haftadır saldım, vücudumu şaşırtmak için. Şükür kilo almamışım. Bugünden itibaren tekrar sıkı bir diyete gireceğim.Cuma günü sonuçları paylaşırım. Hatta var mısınız yarışa. Bu bir haftada en çok kim kilo verecek. Sizi düelloya davet ediyorum.

Valla bacım ben de düello yapacak gt yok

Öyle konuyu açıp , bizi başına toplayıp kenara çekilmek yok. O kilolar verilecek inşallah . Üstelik en geç bayrama kadar.

Öyle konuyu açıp , bizi başına toplayıp kenara çekilmek yok. O kilolar verilecek inşallah . Üstelik en geç bayrama kadar.
Kız çekilmiyorum ama pek iradesizim ben .. yarış nasıl olur ki nasıl bu ara kilo durumun bakalım ? Ben yarın 70 .5 falan bekliyorum artık 69a az kaldı bugün pek yemek yemedim desem yeridir..

Ay bak bayram dedin.. şöyle bir hayal kurdum
Aynen ya az dilimizi soldan en geç bayrama fit oluruz ben de oruçlar recebi şerif ile başlayım diyordum.. biraz da iyi olacak kazalar var hem iftarı hafif yapsam olur bi kere denedim de öyle güzel kilo veriyordum

Kızlar sizleri takipteyim ben de 72.0 göreyim öyle yazmaya başlayayım şu an yüzüm yok bir de ne çabuk vakti zamanı geliyorsa tekrar regli olacağım

Günlüğünüzü başından sonuna kadar okudum.Benim gibi insanların varlığını bilmek moral veriyor bana aynı şeyleri yaşıyor,aynı gelgitlerin içinde debeleniyoruz Senenin yarısı diyette istediğim kiloya geldikten sonra hoooop açılsın boğaz yine kilo al sonra yine diyetteyim.Benim nefsimi köreltmem lazım ama bu sefer kararlıyım .Bu son diyet olacak inşallah.

Kimi takip etsem tatlım istediği kiloya indikten sonra 5 gün diyet 2 gün serbest yapıyor 3 gün spor felan.. ömür boyu bitmiyor aslında.. bi kere daha hedefi gördükten sonra artık adam akıllı düzeni kurum tartı günü yapıp devam etmek lazım yoksa seneye bu zamanlar da aynen yine kilo vermek için çabaların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…