kendimle sorunlarım var.

Bu arada sana içimden geçirdiğimi söyleyeyim mi? Bence çok güzel bir sergin olacak. Sen ne zaman resimle ilgili konu açsan acaba şimdiden bir tablosunu mu istesem bence patlayacak bu kadın diye geçiriyorum içimden :)

Teşekkür ederim, ama çoğunluk içimde patlayacak gibi hissediyorum. :D
İnşallah geberip gitmeden hayırlısı ise yetişir; bu ortamda biraz zor ama imkansız değil elbette.
Yani en azından beni amaçsızlıktan kurtarıyor diyebilirim.

Öyle. :)

Teşekkür ederim, ama çoğunluk içimde patlayacak gibi hissediyorum. :KK70:
İnşallah geberip gitmeden hayırlısı ise yetişir; bu ortamda biraz zor ama imkansız değil elbette.
Yani en azından beni amaçsızlıktan kurtarıyor diyebilirim.

Öyle. :)
içinde patlamayacak merak etme. öyle olumsuz da düşünme. bence her şey güzel olacak

Youtube temizlik düzen videoları birebir seyret.
Birde mutluluk hormonu içeren depresyon ilacı yazdır.😊

canım ben iki kişiye bakamıyorum şu an. eşime bakma kısmını da dahil ettim çünkü çalışmıyorum şu an. ne ev temiz, ne yemek var. ben nasıl bakayım çocuğa sen söyle? lohusa depresyonuna girersem kesin hastaneye yatışımı verirler. rezil olur el kadar bebek. yapamam çocuk falan
Ben de senin gibiyim genel olarak enerjim düşük kapalı havadan regl dönemlerinden çok etkilenirim hormonlarım yönetiyor beni yani ama bebek çok iyi geliyor neşe veriyor enerji veriyor dene bence ayrıca lohusa depresyonu bende hiç olmadı ki ben anksiyeteliyim hamilelikte çok sıkılmıştım ama

Back
X