- Konu Sahibi gwencooper
-
boyle bir hastalık varsave bende o hastalardan biriyim :26: birgunde olsun mukemmelim.. bugun ne kadarda guzel gorunuyorum dedigim gun yok diyceksinizki herkes boyledir ama benim surekli kendimle ilgili begenmedigim birseyler oluyor bıktım bu huyumdan mutsuz etmeye basladı beni burnumu begenmem sacımı begenmem dudagımı begenmem begenmemde begenmem birini gorurum aa bu kız benden daha guzel derim daha havalı surekli kendimi karılastırma modundayım baskalarıyla millet ergenlikte yasar bunları ki ozamanlar umrumda olmazdı simdilerde yasıyorum varmı benim gibiler yanlız degilimdir umarım:26:
boyle bir hastalık varsave bende o hastalardan biriyim :26: birgunde olsun mukemmelim.. bugun ne kadarda guzel gorunuyorum dedigim gun yok diyceksinizki herkes boyledir ama benim surekli kendimle ilgili begenmedigim birseyler oluyor bıktım bu huyumdan mutsuz etmeye basladı beni burnumu begenmem sacımı begenmem dudagımı begenmem begenmemde begenmem birini gorurum aa bu kız benden daha guzel derim daha havalı surekli kendimi karılastırma modundayım baskalarıyla millet ergenlikte yasar bunları ki ozamanlar umrumda olmazdı simdilerde yasıyorum varmı benim gibiler yanlız degilimdir umarım:26:
Herkes azda olsa sever kendisini, sende seversin sadece sevilecek yönlerinin farkında değilsin çünkü sevmediğin tarafların duygularına daha çok hakim olmuş canım, bir gün aynanın karşısında otur ve kendini incile o zaman ne kadar güzel olduğunu anlayacaksın
kaç yaşındasın canım, çok eleştirisel bu ailede mi büyüdün acaba
ya da popüler kültürü çok yakın mı takip ediyosun
biraz şekle maddeye önem vermemekten geçiyo bence bu işler
Canım kendilik algın düşük olabilir hiç psikoloğa gittin mi? Bence bir danış bu daha sonra başka sorunlar da çıkarabilir başına hem kendini sevmek beğenmek güzeldir insanı huzurlu kılar
Bende de var. Beni beğeniyorlar mesela, "hadi canım, doğru söyle valla alınmıcam" diyorum.
Hele bazen, dünyanın en güzel kıyafetini giysem beğenmem. O gün naparsam yapayım dünya çirkini görürüm kendimi.
Kimsenin beni beğenmediğini , çok çirkin olduğumu düşünürüm.
Gerçekten güzel biriyle pek takılmak istemem. Bu nasıll bir şey acaba ? :S
Ayrıca biri beni övdüğünde bundan hoşlanmıyorum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?