Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

Burda bu soruyu sorarsan alacağın cevapları aşağı yukarı almışsın...
Ben asla bu konularda büyük konuşmam. İleride bireylerden çatışma olabilir mümkün. Yaşları aynı olanlar hiç bir çatışma içinde değillermiy miş....
Yaş farkı olunca sevmeye hakkı olmayan bir ilişki gibi enpoze ediliyor. Kötü örnekler olduğu kadar iyi örneklerde var.
Seviyorsan devam et bak tart biç. Hayat senin. Burdan fikir alarak ilşkinimi bitireceksin? Saçma.
Bu benim düşüncem.

Erkek 20 yas buyuk olunca yorumlar yumusak
Simdi bu konu tam tersi acilsaydi,
Kadin erkekten 20 yas buyuk olsaydi tuuuu kaka olurdu...

Olmaz net.
Yoo bir konu vardı kadın erkekten baya büyüktü ikiside birbirini arzuluyordu kadın çekiniyordu çok büyüğüm çocuktan falan diye herkes gayet olunlu yazmıştı gülüp eğleniyorlardı konu sayfasında

Şöyle bir şey var bundan 20 yıl sonra sen 44 o ise 64 yaşında olucak sen baharını yaşarken o hazan mevsiminde olucak ayrıca seks hayatınızda biticek bi 6 yıl sonra 70 olucak sen 50 o bastonla gezicek sen dünyayı gezmek isticeksin....erkek kıtlığı kopmadı yaşıtın biriyle beraber ol...olmaz yani

Kadın 44 yaşındayken nasıl baharını yaşasın güldurdunuz valla tamam 44 genç bir yaş da bahar yaşamak daha genç yaşları ifade etmiyor mu?

Şu an sadece hayranlık vardır
Evet yaşından genç gösterebilir şimdilik bir beş sene sonra yaş farkı iyice belirginleşmiş olacak 30 yaşındayken ellilik adamla gezip tozmayı sen kendine yakıştırmazsın

Sanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
Bizim bir tanıdığımız vardı adam 50 yaşında kız 29 yaşındaydı 4 senelik evlilerdi adam en sonunda kıskançlık yüzünden kadını vurdu kadın şimdi topallıyor
Öyle çok iç açıcı örnekler yok ünlü erkeklerde bile sonuç çok güzel olmuyor

İnsanların kimle sevgili olacağına karışacak haddi de artık kendinizde buldunuz ya bir şey demeyeceğim.
kusura bakmayın elbette olurum. böyle şeyleri normalleştirince bunun gibiler milletin kocasına sarma hakkı da buluyor kendinde. bu örnekte adam evli değilmiş o yaşta bir adamın bekar olması da düşük bir yüzde. sanki cok güzel bir şeymiş gibi böyle ballandıra ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ilerde kocalarınıza 20 yaş küçük kızlar yapışınca anlarsınız.

Hayatımmm şu an sen çok gençsin.. bi arkadaşım senin gibi olgun erkek seviyordu... gençlerde, yaşıtlarında aradığını bulamıyordu.. mesela açık olmak gerekirse çıkarı maddi manevi oluyordu.. hem yaşça ufak olduğu için el üstünde tutuluyordu, hem hediyelere boğuluyordu ,tatiller, gezmeler , 5 kuruş para harcamıyordu.. onlar da bunun devam ettiği sürece yanında olacağını biliyordu.. ama arkadaşım fıstık gibi kız.. aşırı güzel havalı.. 5-10 sene öncesinden bahsediyorum bu arada... adamlar yanına hiç yakışmazdı ama gençlerle takılınca , kadın ruhundan anlamıyorlar falan diyordu...böyle böyle seneler geçti şimdi otuzunda... artık olgun erkeklerden midesi bulanıyor hatta kendinden bi kaç yaş küçüklerle görüşmeye başladı hala fıstık gibi kız ama kafası aymış artık davul bile dengi dengine diyor... gencecik fıstık gibi delikanlılarla olmak varken bu buruş buruş adamlarla ne uğraşcam diyor...Yani uzun sözün kısası bundan birkaç sene sonra sen de farklı düşünceksin...

Ya kim kimin kocasına yanaşmış konu sahibi böyle bir şey mi anlatmış? Benim de sevgilimle ayni yaş farki var ve insanlarin çıkar meselesi ya da metres gözüyle bakması çok rahatsız edici. Toplum olarak her konuda genellemesi olan sorunlu insanlarız.

Bence olmaz. Şu an çok sorun teşkil etmez de ilerleyen yaşlarda mutlaka sorunlar olacaktır. Yaş farkı maksimum 10 olmalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…