- 15 Kasım 2014
- 4.159
- 11.063
- 558
- Konu Sahibi 3321dertli55
-
Yaa Ne alakası var sanki gençlerin hepsi taş gibi.Kaç tane yaşlı bu dediğiniz aletlere geziyor?
Yoo bir konu vardı kadın erkekten baya büyüktü ikiside birbirini arzuluyordu kadın çekiniyordu çok büyüğüm çocuktan falan diye herkes gayet olunlu yazmıştı gülüp eğleniyorlardı konu sayfasındaErkek 20 yas buyuk olunca yorumlar yumusak
Simdi bu konu tam tersi acilsaydi,
Kadin erkekten 20 yas buyuk olsaydi tuuuu kaka olurdu...
Olmaz net.
Şöyle bir şey var bundan 20 yıl sonra sen 44 o ise 64 yaşında olucak sen baharını yaşarken o hazan mevsiminde olucak ayrıca seks hayatınızda biticek bi 6 yıl sonra 70 olucak sen 50 o bastonla gezicek sen dünyayı gezmek isticeksin....erkek kıtlığı kopmadı yaşıtın biriyle beraber ol...olmaz yaniOlur mu sizce
Kadın 44 yaşındayken nasıl baharını yaşasın güldurdunuz vallaŞöyle bir şey var bundan 20 yıl sonra sen 44 o ise 64 yaşında olucak sen baharını yaşarken o hazan mevsiminde olucak ayrıca seks hayatınızda biticek bi 6 yıl sonra 70 olucak sen 50 o bastonla gezicek sen dünyayı gezmek isticeksin....erkek kıtlığı kopmadı yaşıtın biriyle beraber ol...olmaz yani
Şu an sadece hayranlık vardırNasıl bu kadar eminsiniz. Ben de çalışıyorum ve gelirlerimiz hemen hemen eşit. Kimsenin parasında gözüm yok hiç de olmadı. Sadece oturup konuşabildiğim birini istiyorum yanımda ve yaşıtım erkeklerle bunu yapamıyorum
Bizim bir tanıdığımız vardı adam 50 yaşında kız 29 yaşındaydı 4 senelik evlilerdi adam en sonunda kıskançlık yüzünden kadını vurdu kadın şimdi topallıyorSanki kendi yaşıtıyla olan herkes çok mutlu gibi davranmanız da çok ilginç. Ben sadece benzer deneyime sahip insanlar var mı diye merak etmiştim
kusura bakmayın elbette olurum. böyle şeyleri normalleştirince bunun gibiler milletin kocasına sarma hakkı da buluyor kendinde. bu örnekte adam evli değilmiş o yaşta bir adamın bekar olması da düşük bir yüzde. sanki cok güzel bir şeymiş gibi böyle ballandıra ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ilerde kocalarınıza 20 yaş küçük kızlar yapışınca anlarsınız.İnsanların kimle sevgili olacağına karışacak haddi de artık kendinizde buldunuz ya bir şey demeyeceğim.
Kaç tane olumlu yorum var acaba? Sayın isterseniz.Erkek 20 yas buyuk olunca yorumlar yumusak
Simdi bu konu tam tersi acilsaydi,
Kadin erkekten 20 yas buyuk olsaydi tuuuu kaka olurdu...
Olmaz net.
Ya kim kimin kocasına yanaşmış konu sahibi böyle bir şey mi anlatmış? Benim de sevgilimle ayni yaş farki var ve insanlarin çıkar meselesi ya da metres gözüyle bakması çok rahatsız edici. Toplum olarak her konuda genellemesi olan sorunlu insanlarız.kusura bakmayın elbette olurum. böyle şeyleri normalleştirince bunun gibiler milletin kocasına sarma hakkı da buluyor kendinde. bu örnekte adam evli değilmiş o yaşta bir adamın bekar olması da düşük bir yüzde. sanki cok güzel bir şeymiş gibi böyle ballandıra ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz ilerde kocalarınıza 20 yaş küçük kızlar yapışınca anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?