Kendinden 20 yaş büyük adamla beraber olmak

30 yaşında iken 40 yaşındaki sevgilim beni istememişti. Direk söylemedi tabi ama 25 yaşlarında birini istiyordu. Şimdi nişanlım la 8 ay önce tanıştık 34 yaşındayız hatta ondan bir ay büyüğüm.ilk tanıştığımızda benim yaşım bu demiştim "ne güzel aynı kuşağın insanıyız" dedi. Şuan çok iyi anlaşıyoruz. Olgun yaş olgun karakter demek değildir emin ol.

24 ve 44 sence yan yana nasıl duruyor benım Babamla aramda var 19 yas baban yasındakı adamla cok sacma nekadar genc yakısıklı erkek var o genc gosterse ne yazar bulsana o genclerden bırını benım esımle aramda 10 yas var bayada yasıt gıbı duruyorduk 5 sene oldu suan o fark cıkmaya basladı ben buyuk bırıyle evlendıgıme pısmanım senınkı ıkı kat buyuk hıc dusunemıyorum

sıkıntı geldi sizin daddy fantazilerinizden. önce babanızla olan sorununuzu halledin kendinize sevgiliden babalar aramayın
İnsanların kimle sevgili olacağına karışacak haddi de artık kendinizde buldunuz ya bir şey demeyeceğim.

sıkıntı geldi sizin daddy fantazilerinizden. önce babanızla olan sorununuzu halledin kendinize sevgiliden babalar aramayın
Baba ile sorun yaşadığına nasıl emin olabiliyorsunuz şaka gibisiniz cidden konu sahibi yazdı zaten babamla hiç bir sorunum yok diye demek ki sorun baba değil evet yeni teorinizi merak ediyoruz hep birlikte baba değilse ne konu sahibinin bilinç altındaki travması

3 gün önce Bebek'te bir kahvecide oturuyorum saat 22 falan, yan masada yirmili yaşlarında bir kız karşısında kırklı yaşlarda bir adam.
Yalan yok arada dinledim ne konuşuyorlar diye, adam diyor ben seni gördüğümde Hollandalı mi Rus mu acaba diye düşündüm, kız diyor benim gözlerim ne renk. Diğer masada adamın arkadaşları vardı arada paslasiyorlar, adamlar diyor ki bunun teknesi var bizi gezdirmiyor. Sonra ofisi takınmış oraya götürmeye çalıştı kızı aman da orda sana ne ikram etsem.
Şeytan dedi git kızın yanına aaa canım beni hatırladın mi nasıl guzellessmisdin nasılsın aaa bu bey de baban mi falan diye gir konuya da , eşim yanimdaydi boşver dedim.
Dışarıdan 20li yaşlarda çocuksu ama seksi bir kızla 40li yaşlardaki kart zamparanin, adamın sadece belli bir sebepten ötürü kıza katlanmak zorunda kaldığı ama çok sıkildiği bir kesit izledim.

Ben demiyorum ki siz çift olarak bu çiftle aynisiniz, ama dışarıdan bu şekilde görülme ihtimaliniz yüksek.

Sizin hayata dair yeni keşfedip heyecanlandiginiz bir ok şey onun için "e o öyle zaten" kategorisinde.

X,y,Z kuşakları aralarında bile 20 yaş yokken kuşak farkı var.

Tabi sizin hayatınız ama bı daha gözden geçirmekte fayda var.

Ben bu tarz birlikteliklerde en cok cinsellige takiliyorum acikcasi. Cunku erkekler 40 tan sonra cinsel.performan olarak.dusmeye basliyor. Kadinlarsa 30 larda nirvanadalar. Sorunlar baslayinca aldatmalar da basliyor. O nedenle uzak durun. Yatak odasi evlilikte cok cok onemli

Ilk baslarda fark gormezde insan sonralari cag farki sorun yaratir bence esim benden 5 yas buyuk o bile bizim zamanimizda boyleydi die konusur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…