- Konu Sahibi visnemevsimi
-
Her 50 lik keanue reeves gibi yakışıklı, ünlü, zengin değil amavalla şimdi keanue reeves de 50 küsür yaşında.
gayet de gideri var yani, neden olmasın.
Her 50 lik keanue reeves gibi yakışıklı, ünlü, zengin değil ama
valla şimdi keanue reeves de 50 küsür yaşında.
gayet de gideri var yani, neden olmasın.
Belki o adam öyledirHer 50 lik keanue reeves gibi yakışıklı, ünlü, zengin değil ama
+1000Ya 43 yaşında bir adam üstelik çapkın,(bence tanımı bu değil ama) 23 yaşındaki kıza aşık olacak. Hadi gerçekten samimiyetle aşık diyelim, arkadaşınız kabul edecek mi cidden? Hayatının baharında, bu neyin kafası bence kendine gelsin..
Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.23 yaşında eğitimli bir genç kız nasıl bir yoklukta ki azıcık ilgi gördüğü bir adama 20 yaş farka rağmen aşık oluyor? Yuh yani.
uzak durarak, mesafe koyarak.. bu kadar basit..Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.
Her yoruma saygım var ve teşekkür ediyorum ancak benim konuyu açma amacım arkadaşımın adamın onun heyecanını farketmesi üzerine duyduğu kaygıydı. Bu konuda ne yapabilir nasıl adamın düsüncesini tersine cevirebilirdi. Bir bayanın bir başka bayana böyle bir yorum yapması hoş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?