Erkekler hep 5 yıl geriden gelir bunu bilir bunu söylerim o karakteri oturmuş adamı aynı evin içinde görünce karakteri yarı oturmuş bir çocuk olduğunu görür benim görüşüm bu kimin kimden büyük olduğu benim için pek önemli değil ama genelde böyle olurKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
İşte haklısın da herkes bu sekilde düsünmüyor. 8 aylık bile kendinden küçük olsa bunu söylemeye utanan kadınlad var ciddi ciddiBiri 20 diğeri 17 olsa derdim ki biri üniversitede biri lisede ne alaka çok anlamsız derdim ama 30lu yaşlarda iki insandan bahsediyoruz. Ne sorunu olabilir ki? Zaten oturup konuşmuyorlar mı kafa yapıları aynı olmasa devam etmezler herhalde
Erkekler hep 5 yıl geriden gelir bunu bilir bunu söylerim o karakteri oturmuş adamı aynı evin içinde görünce karakteri yarı oturmuş bir çocuk olduğunu görür benim görüşüm bu kimin kimden büyük olduğu benim için pek önemli değil ama genelde böyle olur
Eşimle.aramda 2 yaş var. Bizim aramızda hiç sorun olmadiKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
M Mulier teyzeme şöyle söyle. Burada konu açanların %95'inin kocası karısından yaşca büyük. Erkeğin büyük olması anlayışlı, olgun vs. olmalarını sağlamadığı gibi küçük olmaları da tam tersine sebep olacak değil.
40 yaşına gelmiş hala kendine ait düşüncesi bile olmayan kim ne derse ona inanan karakterler olduğu gibi 18 20 yaşında kendi ayakları üzerinde duran, neyin ne olduğunu bilen erkekler de var. Kalbinin sesini dinlesin bence.
Bu ihtimal her zaman var evlilik zaten bir kumar tek zarla oynamaya gerek yok amaKendinden 5 yaş büyük bir erkek de karakteri oturmamıssa evde bir çocuk olup saçma sapan sebeplerle evliliği berbat edebiliyor. Bunun çok yaşla ilgisi oldugunu düşünmüyorum lakin fikriniz için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?