Kendinden 3 yaş küçük erkekle birliktelik

Mulier

Deliliğin eşiğindeki kadın.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
439
578
103
Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.

Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.

Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.

Erkekler hep 5 yıl geriden gelir bunu bilir bunu söylerim o karakteri oturmuş adamı aynı evin içinde görünce karakteri yarı oturmuş bir çocuk olduğunu görür benim görüşüm bu kimin kimden büyük olduğu benim için pek önemli değil ama genelde böyle olur

Ha 3 yaş fazla ha 3 yaş eksik ne fark eder ki?
İnsanları yaşı değil , yaşantıları etkiler bence.
Eğer karşısında ki kişi bunu sorun etmiyorsa gerisini hiç dinlememsi lazım.
Çünkü insanlar her daim konuşacak bir şey bulurlar .

İşte haklısın da herkes bu sekilde düsünmüyor. 8 aylık bile kendinden küçük olsa bunu söylemeye utanan kadınlad var ciddi ciddi

Kendinden 5 yaş büyük bir erkek de karakteri oturmamıssa evde bir çocuk olup saçma sapan sebeplerle evliliği berbat edebiliyor. Bunun çok yaşla ilgisi oldugunu düşünmüyorum lakin fikriniz için teşekkürler

Eşimle.aramda 2 yaş var. Bizim aramızda hiç sorun olmadi

benim de sevgilimle aramda 3 yaş var. çoğu konuda benden daha olgun yaklaşımları oluyor. yaş tek kriter değil. anlaşmak, güvenmek önemli. benim 90 yaşındaki anneannem bile çok eski bir jenerasyon olmasına rağmen takılmadı buna.

M Mulier teyzeme şöyle söyle. Burada konu açanların %95'inin kocası karısından yaşca büyük. Erkeğin büyük olması anlayışlı, olgun vs. olmalarını sağlamadığı gibi küçük olmaları da tam tersine sebep olacak değil.
40 yaşına gelmiş hala kendine ait düşüncesi bile olmayan kim ne derse ona inanan karakterler olduğu gibi 18 20 yaşında kendi ayakları üzerinde duran, neyin ne olduğunu bilen erkekler de var. Kalbinin sesini dinlesin bence.

Benim eşimle aramda beş yaş var.su ana kadar bir sorun yaşamadım.belli bir yaştan sonrada kimse aradaki yaşı fark etmiyor ve sorun etmiyor bence.hos ben yasimi hiç göstermiyorum. Bu da bir etken tabiki.en önemlisi de eşler sorun etmiyorsa herkese susmak kalır sonrasında.

Tam olarak aynı düşünüyoruz sizlerle. Bu düşünceler şuan mutlu ediyor kendisini yanımda okuyor. Guzel yorumlarınız için teşekkürler

Etrafin dediklerine degil kendi hissettiklerine baksinlar. Baskasinin aklina gore yasamayacaklar evliligi. Kapi kapaninca yalniz kalacaklar. Gunluk hayatta ve yatakta uyumlular mi, hayattan beklentileri ortusuyor mu (or. ne zaman cocuk istiyorlar, ne zaman ev almak istiyorlar, vs). Genelde yas farkindan cikacak sorunlar bu tarz olur gibime geliyor, ama uc yas o kadar az ki bence belli bile olmaz.

Bu ihtimal her zaman var evlilik zaten bir kumar tek zarla oynamaya gerek yok ama

erkek 20 kız 23 olsa iyi olmaz denilebilir.
ama 25 den sonra taraflar birbirini istedikten sonra ne sıkıntı olsun ki

Ben olgunluk, kişilik gibi karakteristik olarak bakmıyorum.. Bana göre fiziksel olarak kadınlar ne kadar bakarsa baksın kendine doğum veya diğer sebepler yüzünden çoğunlukla erkeklerden daha çabuk çöküyorlar. Sonrasında sorun olabiliyor iyi düşünsünler..

Yıne mı bu konu.
Esin benden 7 yas kucuk kac kere ornek verecegım bılmem.
Akıl saglıgı ve karakter, kişisel olgunluk denen şeylere bakın.Yaşa başa takılıp kalmayın.
Tercihleriniz için yaşayın çevreniz için degıl.
Elbette her turlu farklılıklar oluyor lakın hangi yasıt eşler anlaşıyor dort dortluk.
Üstelik neden erkek buyuk olmaya şartlanmış kadın neden buyuk olamıyor.
Kendine guvenı olsun.
Acabalara cok takılmasın.
Oluruna bıraksın.
Eger kötu olacaksa bıle sonu ki bu benim için bile gecerlı hıcbırımızın ilişkisi evlılıgı garanti degıl,yasayıp ona gore hayatına kaldıgı yerden devam etsin.
Bazen insan yanlışlarını bile sevmeli. Cesaretli olsun. Kendı için yaşasın

Pöfff... Bi aşamadılar şunu.

Eşim benden 1 buçuk yaş küçük.
Pek çok konuda benden daha olgun.
Karakter meselesi.

İnsanlar takılmışlar bir biyolojik yaşa, psikolojik yaşı gören yok.

Kayinbabam 60 kaynanam 63 yaşında 41 yillik evliler. Neden olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…