Kendinden 3 yaş küçük erkekle birliktelik

Biz de erkek arkadaşımla oyleydik 4 senedir çıkıyoruz cok mu farklı ki böyle dediniz
Sizin ilişkinizi bilmediğim için size yönelik bir eleştiride bulunmadım tabi ki. Üniveriste ortamıyla lise ortamı bir olmuyor, ayrıca o yaşlarda bir erkek bence çok olgun da olmuyor. Üniversite öğrencisi bir kız lise talebesi bir erkeğe sevgililikten çok ablalık yapar gibi geliyor bana. Benim yaşadığım tecrübeler bana bu yorumu yaptırıyor. Sizin için öyle olmadıysa ne mutlu size mutluluklar

Küçük olan benim lisedeydim erkek ünideydi

bende katılıyorum bu yoruma. üniversiteli bir kız liseli bir erkekle anlaşma şansı çok az. ama anlaşıpta bu mutluluğu ileriye taşıyabiliyor ve işi evliliğe götürüyroa ne ala. ben 33 yaşındayım 30 yaşında bir erkekle sevgili olurdum. yani ileriki yaşlarda yaş farkı çok önemli değil ama okul yıllarında bu fark hissedilir

Toplumda erkek kadından büyük olmalı diye algılansada
bence gercekten seviyorlarsa hiç bi sıkıntı yok

Sevgilimle aramda 3 yaş var. Yaklaşık 4 senedir birlikteyiz, biz bir sorun yaşamadık. İlişkimiz başladığında o 23'tü üstelik.
Bizim ilişkimizi kimse garip karşılamadı. Benim ailem için sıradışı bir durum değil. Sevgilimin ailesinden de olumsuz bir tepki olduğunu sanmıyorum.

Sizin örneğinizde çok daha olgun iki insan var. Kendi aralarında bir sorun yoksa başkalarının lafına takılmasınlar. Biri 63 diğeri 60 olduğunda ne fark edecek ki zaten?

Erkeklerin %90 ı maalesef dış güzelliğe önem veriyor, vermiyorum diyen de içten veriyor.
Ve aşk beden gibi ölümlü bir his (Bunu her bu tarz konularda söylerim)..
Gerçek aşk diye bir hisse inanmıyorum, insan kendini tatmin ettiği kadar var o duygu bence..
Alışkanlık var, hoşgörü var, saygı var, sevgi var... Evet insanız ve bu konuda maalesef feministçe erkeklerin bu konuda çok bencil varlıklar olduğunu düşünüyorum..

Mantıksız olarak baksanız da gerçeği görmezden de gelseniz bu böyle..
Hah evlilikte idare eden taraf olursa işte o zaman yürür. Söyleyeceğim son şey anneler yanılmıyor..

3 yaştan ne çıkacak ki? Biz de eşimle yaşıtız. Erkekler geriden gelir sözü çok genel bir ifade. Benim eşim olgunluk olarak benden çok önde gidiyor. Kişiden kişiye değişir olgunluk yaşta değil. Çevrenin abarttıklarına siz takılmayın.

Eşim benden 4 yaş küçük demeye geldim Dünyanın en mutlu çiftiyiz

Merhaba , yetişme yetiştirilme tarzı ilemi igili bilmiyorum fakat önceden malesef bendede vardı böyle takıntılar benden 3 yaş küçük erkek kardeşim var belkide bunun ile ilgili bir psikoloji asla kendimden küçük biriyle birlikte olmam diyordum , fakat şuan o şekilde düşünmüyorum , önemli olan karakterinin oturmuş olması , teyzeniz anlaşabiliyor ise ve doğru kişi olduğunu düşünüyorsa kimin ne dediğine bakmasın , allah herkesin karşısınına doğru kişiler çıkartsın inşallah

Bende eşimden 3 yaş büyüğüm 3 yıl evlilik olmak üzere 6 yıldır beraberiz ben yaş ile ilgili hiç bir sıkıntı yaşamadım kafalar uyustuktan sonra sorun olmuyor

3-4 yaş farkı o yaşlarda belli bile olmaz.
Aslında yaş konusu kişilikle alakalı ben 30 yaşındayım hala deli doluyum bi tarafım hep çocuk
Bazı 20 yaşındalar var benden daha olgun davranıyor yani yaşla alakası yok böyle şeylerin.

Kafa yapıları uyuyosa sıkıntı yok bence benim cevremde herkes kadın erkekden büyük hatta 11 yaş büyük olan bile var kadın küçük olunca herşey yolunda olmuyo

Bende wşimden iki yaş büyüğüm ama sıkıntı olmuyo. İki gönül birse samanlık seyran derler. Takılmasın yaşa

İkisi de 30 lu yaşlarda 3 yıldan bir sorun çıkacağını sanmıyorum
Ha biri 40 diğeri 30 olsaydı sorundu ama bu durumda olmayacak bir şey göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…