Sizin ilişkinizi bilmediğim için size yönelik bir eleştiride bulunmadım tabi ki. Üniveriste ortamıyla lise ortamı bir olmuyor, ayrıca o yaşlarda bir erkek bence çok olgun da olmuyor. Üniversite öğrencisi bir kız lise talebesi bir erkeğe sevgililikten çok ablalık yapar gibi geliyor bana. Benim yaşadığım tecrübeler bana bu yorumu yaptırıyor. Sizin için öyle olmadıysa ne mutlu size mutluluklarBiz de erkek arkadaşımla oyleydik 4 senedir çıkıyoruz cok mu farklı ki böyle dediniz
Küçük olan benim lisedeydim erkek ünideydiSizin ilişkinizi bilmediğim için size yönelik bir eleştiride bulunmadım tabi ki. Üniveriste ortamıyla lise ortamı bir olmuyor, ayrıca o yaşlarda bir erkek bence çok olgun da olmuyor. Üniversite öğrencisi bir kız lise talebesi bir erkeğe sevgililikten çok ablalık yapar gibi geliyor bana. Benim yaşadığım tecrübeler bana bu yorumu yaptırıyor. Sizin için öyle olmadıysa ne mutlu size mutluluklar
bende katılıyorum bu yoruma. üniversiteli bir kız liseli bir erkekle anlaşma şansı çok az. ama anlaşıpta bu mutluluğu ileriye taşıyabiliyor ve işi evliliğe götürüyroa ne ala. ben 33 yaşındayım 30 yaşında bir erkekle sevgili olurdum. yani ileriki yaşlarda yaş farkı çok önemli değil ama okul yıllarında bu fark hissedilirSizin ilişkinizi bilmediğim için size yönelik bir eleştiride bulunmadım tabi ki. Üniveriste ortamıyla lise ortamı bir olmuyor, ayrıca o yaşlarda bir erkek bence çok olgun da olmuyor. Üniversite öğrencisi bir kız lise talebesi bir erkeğe sevgililikten çok ablalık yapar gibi geliyor bana. Benim yaşadığım tecrübeler bana bu yorumu yaptırıyor. Sizin için öyle olmadıysa ne mutlu size mutluluklar
Ama konu tam tersi. Niye üzerine alındın o zaman?Küçük olan benim lisedeydim erkek ünideydi
Yanlış okumuşum orneginizi pardonAma konu tam tersi. Niye üzerine alındın o zaman?
Toplumda erkek kadından büyük olmalı diye algılansadaKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
Erkeklerin %90 ı maalesef dış güzelliğe önem veriyor, vermiyorum diyen de içten veriyor.Yanlis anlamayin beni, muhalefet olmak icin yazmiyorum..
Kadin çökünce adamin gönlü geçecek ise ortada zaten gercek bi sevgi, aşk yoktur ki.. Insaniz; degisen, yaşlanan, çöken ve hatta cirkinlesen varliklariz.. Evlilik, aşk, sevgi cok daha baska seylere endeksli olmali bence..
Mantıksız olarak baksanız da gerçeği görmezden de gelseniz bu böyle..Bu söylediğiniz arada çok büyük yaş farkı olursa evet öyle oluyor ama 3 yıl bir erkekle kadının arasında farkedilecek bir yaş değil. Yeri geliyor kendinden 5 yaş küçük kadın bu sebeplerle çöküyor. Üstelik kadınların erkeklerden daha çabuk çöktüğünün bilimsel hiçbir yanı yok. Hatta çoğunluğa vurursak daha 30una gelmemis erkeklerin çoğu kelleşmeye başlıyor ülkemizde. Yeri geliyor büyük olan kadın erkekten çok daha dinç duruyor. Bu tarz seylere bakılması mantıksız geliyor. Biz daha ziyade anlasmazlıga bakıyoruz. Teşekkürler
Eşim benden 4 yaş küçük demeye geldimKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Teyzem 34 yaşında 3 aydır görüştüğü adam ise 31. Ellerine mesleklerini alan iki tane yetişkin insan. Karşısındaki adam da oldukça karakteri oturmuş biri. Fakat annem de dahil olmak üzere kadının erkekten büyük olmasını yadırgayanlar var. Haliyle teyzem de acaba yanlış bir şey mi diye düşünmeye başladı.
Bana göre zaten 3 yaş büyük bir yaş değil, üstelik ikisi de aynı jenerasyon ve 30’lu yaşlarındalar. Arada 13 yaş fark yok neticede bunu neden bu kadar abartıyorlar anlamıyorum. Lakin ileride evlilik olursa vs bir sıkıntı oluyor mu diye düşüncelerinizi almak istedi. Yorumlarınızı bekliyoruz.
aynen benimde hiç sorun olmadıEşimle.aramda 2 yaş var. Bizim aramızda hiç sorun olmadi
Kafa yapıları uyuyosa sıkıntı yok bence benim cevremde herkes kadın erkekden büyük hatta 11 yaş büyük olan bile var kadın küçük olunca herşey yolunda olmuyoKızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
Kızlar merhaba, bu konuyu teyzem adına açıyorum. Bir çıkmazın içinde arasında bu durumu yaşayan veya yaşamakta olan varsa sizleri dinlemek istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?