Kendinden büyük kişiler

diloyadilo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2021
6
0
6
Ben hep kendimden büyük kişilerden hoşlandım,aşık oldum.Taa ilkokulda ki masum sevmelerden bu yaşıma kadar.Hayatıma kendiliğinden girenler,benim özellikle hoşlanıp adım atmadığım kişilerde hep benden büyüklerdi.Yaşımdan büyük göstermiyorum ama Kendi yaşıtlarımı sevemiyorum,olmuyor.Benden yaşı büyük olanların olgunluğu hoşuma gidiyor.Üniversite dönemimde sadece beğendiğim kendimden 1 yaş büyük biriyle deneyip şans vermek istedim ama yapamadım.Evlilik içinde böyle birini istiyorum.23 yaşındayım,erkeklerin geneli kadınlardan daha geç olgunlaşıyor bu yüzden yaşıtlarım olan erkekler bana cocuk gibi geliyor olabilir.Şu ana kadar hayatıma giren sevdiğim adamlarla aramda hep 8–20 yaş vardı.Kafa yapım böyle kişilerle uyuştu.Ben açıkcası memnun ve mutluyum bu durumdan rahatsız olmuyorum ama evlilik çok farklı bir şey eğer olursa ilerde sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum.Hem cinsel açıdan Hem de hayat hareketliliği bakımından.

Kendimden 20 yaş büyük adamı ne yapıcam ya tansiyon şeker ilaçlarını mı takip edicem
Bayramlards elini öpüp harçlık mı isticem?
Evlilik uzun vadeli
23 ile 43 yaş arasında çok fark var
35 olsanız bir şey demem de
Bana garip geliyor amca falan derim ben

Evet ama bunlar dış görünüşü cekici olan adamlardı..en azından bu yaşlar da öyle

Evet ama bunlar dış görünüşü cekici olan adamlardı..en azından bu yaşlar da öyle
Her şey dış görünüş değil uzun vadeli düşünmek lazım kuşak farkı vs vs hayat beklentileri
Bakış açısı olaylara karşı bunlsr önemli birlikte eğlenebilmek de önemli

Ben de çocuksu, ufak, sığ ve heyecanlı tiplerden değil de karizmatik, erkeksi, oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen tiplerden hoşlandım hep. Yaşıma göre olgun olduğum için yaşıtlarımla ilişkilerimden keyif almadım. Ama 20 yaş falan çok fazla. Bu resmen jenerasyon farkına giriyor

Aynı durum bende de var. Bu değişmiyor malesef, ben 10 yaşındayken bile aynıydı kendimden büyük erkeklerden hoşlanırdım. Eşimle aramda 12 yaş var, gayet iyi anlaşıyoruz biz. Kendi yaşıtım biriyle kendimi hayal edemiyorum.

aynı durum bende de var, bana da yaşıtlarım çocuk gibi geliyor fakat 19 yaş büyük biriyle denedim olmuyor. o bana senin 10 yaş daha büyük olması isterdim dedi ben ona senin 10 yaş daha genç olmanı :)

maximum olması gerekn yaş farkı 10-12 diye düşünüyorum.

ha bir de abla tavsiyesi olsun, ilerde bu sevdan yüzünden evlenmiş boşanmış çocuklu adamlarla olacaksın ve inan çok zor. eski eş ve çocuk problemleriyle boğuşmak mı yoksa sana çocuk gibi gelen kendi yaşıtların mı :)

Ben de hep kendimden büyük erkeklere ilgi duydum ama sonunda kendimden 3 yaş küçük bir erkekle evlendim. Kendinizden 20 yaş büyük erkeklere saplanmanız çok sağlıklı bir durum değil, isterseniz bir terapi alın. Ayrıca size şunu söyleyim, kendinde 20 yaş küçük kadınla ilişkiye giren bir erkeğin ya ciddi sorunları vardır, ya da sadece cinsellik için yaklaşıyordur, net; ve kesinlikle olgun falan da değildir. Olgunluk yaşta değil baştadır.

Buruşukları ne yapıyorsunuz bir de cinsel açıdan iyi demiş, iki seneye kalkmayacak adamlar için uğraşma.

Bi tane çıtırından bir genç bul anlarsın farkını. Ama siz kartlara onların paralarına bayılırsınız.

Ayrıca bu dünyada cenneti yaşayan genç koca ile evlenendir, çok şans getirir. Kimi görsem mutlu

Sen de böylesin kime ne ?
Kafan yapın , ruhun , bedenin , kalbin kimle uyuşuyorsa onla olursun.
Yaşı senle aynı olup kafası uymadıktan sonra o ilişkiden ne keyif alacaksın ?

Cinsel açıdan iyi dediği adam zaten son maçlarını oynuyor ahahahah. Onun için böyle düşünceli, kibar ve kadir kıymet biliyorlar. Adam gelmiş 45 e, kıymet bilmeyip napacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…