Kendinden büyük kişiler

Aşırı yaş farkı sorun olur şimdi olmasa bile ilerde kesin olur, çocuk yapmak istediğinizden cinsel yaşama,hayata bakışınıza kadar. Biz eşimle aynı yaştayız ama eşim 40 yaşında ki adamdan bile daha olgun benim gözümde. yani yaş değil de insanın kendisi önemli bence…

Genelde bu tarz durumlarda babayla ilişkiye bakarlar. Benim de babamla ilişkim çoğunlukla kötü oldu ama asla kendimden büyük kişiler ilgimi çekmedi. Hatta 8-9 yaş büyük birini yaşı 40'a geliyor diye istememiştim. Yaşı büyük, olgun birini istemeniz normal ama 20 yaş büyük birini istemeniz normal değil. O tarz erkeklerin de zaten niyeti sağlıklı olmuyor inanın bana. Kendimden küçükler bana daha çekici geliyor ama ilişkiye başlayamıyorum sadece beğeniyle sınırlı kalıyor.

20 yaş büyük olanlar bekar miydi ?
Bide nasil hitap ediyodun
amca dayı dede ?

20 yaş büyük biri olgun olsa 20 yaşında biriyle sevgili olmaz. Yani ben de senin yaşındayken kendimi yaşıtlarıma göre olgun sanıyodum da bildiğin şu halimle ergenmişim yani, o adam öyle görüyor, o olgunluk sandığın şey de adamlardaki hevessizlik, tecrübe ve boll bol manipülasyon. Tabi kendinden büyük birinden hoşlanmana kim karışır da sen de olgun olunca. O zaman zaten evlilikte sorun olur mu olmaz mı kendin anlarsın.

Bir de kendinden büyük birini daha güvenli, elde tutulabilir, gencim daha değer verir diye bir düşüncen varsa o da yanlış. Onun da yaşla hiç alakası yok.

Bana da hep 30larinin başında erkekler çekici gelmiştir. Kendi düzenini hayatını oturtmuş,ne istediğini bilen,belirsizlik yaratmayan,çalışma hayatına uyum sağlayan. Türkiye de ancak o yaşlarda bunlara ulaşabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…