bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...
Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz
Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...
Merhaba. Benim bir derdim var ve çok fazla ikilemde kaldım ne yapacağımı bilemedim umarım bana yardımcı olursunuz
Yeni bi erkek arkadaşım var ama sorun şu 26 yaşında ben de 21 yaşındayım ve seni istiyorum demeye başladı korkuyorum bu konuda çünkü hiç kimseyle birlikte olmadım olmayı da düşünmüyorum.. bunu ona söylediğimde anlayışla karşıladı aslında ama elbet bi gün olacağımızı ten uyumunun da olması gerektiğini şu an saygı duyduğunu ama aylarca da bu durumu sürdüremeyeceğini onun da bir erkek olduğunu unutmamam gerektiğini söyledi.. ama içimden de gelmiyor şu an.. sizce yol yakınken ayrılmalı mıyım? isteklerine karşılık vermeyeceğimi düşünüyorum...
konunun başlığıyla sorunun birbirine uymuyor.
Evlenmeden olmaz deseydin ne kadar süredir berabersiniz illa erkek diye her istediğinimi yapacaksın sonucta bizde kadınız bizimde isteklerimiz oluyo paat diye kucağınamı atlaman lazımmış cnm bence o seninle kendi istekleri için beraber kendiside söylemiş zaten tbi sen daha iyi bilirsin böyle sürmez dediğine göre kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş zaten sakın kendini onun gözünde düşürme isteklerini yerine getirip ağırlığını ortaya koy derim cnm
kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?