kendinden büyük sevgili

alla alla onun erkek olduğunu unutmayacakmışsın sen ne dedin bu durum üzerine ben bakire bir kızım sorumluluğunu kaldırabilecek misin diye sorsaydın ya yok güzelim yol yakınken ayrıl sen bu adamdan ihtiyaçlarını gitsin başka yerlerden gidersin...

peki sizce bu kadar rahat konuşması benim yüzümden mi olmuştur? yani bakıp bu kız hmm bunları bunları kaldırabilir ben söyleyim en iyisi mi demiştir? yoksa cidden dürüstçe kafasındakileri mi söylemiştir

birbirmizi bi kaç aydır tanıyoruz bana ulaşmak için yapmadığı kalmadı ve bi hafta falan oldu

erkek arkadasın sana acıkca iliskinizden beklentilerini dile getirmis. fakat sen ona istemedigini dile getirmene ragmen ikna etmeye calısır gibi kendi dusuncelerini paylasmaya devam etmis...
sadece bu bile ayrılman icin yeterli.

ileride benzer tereddutleri yaşamaman icin bu iliskindeki detayları dogru analiz et;

ilk yanıtında sana anlayıs gosterip ya beklentisizce iliskinize devam edecek ya da istekleri dogrultusunda ayrılacaktı.
boyle bir belirsizlikle kararı sana bırakması, ya seni kırmamak icin ayrılmayı senin teklif etmeni istedigi icin
ya da iliskiniz biraz daha devam ederse sen baglanıp onun isteklerini yerine getirebilme ihtimali icin pusuya yatmıs gibi davrandıgını gosteriyor...
iki kosulda da ayrılmalısın.

baskalarının beklentileri icin istemedigin birseyi yasayacak degilsin.
diyelim ki sen de istedin... ama dusunce tarzına gore bundan daha sonra pisman olacagın acık.
bosuna vakit kaybetme boyle iliskilerde.
ayrıca herhangi birinin egitimi ailesi kulturu, cinsellik yasamanı saglayacak nedenler olamaz, olmamalı.

Sende bi alemsin
Önemi var mı ?

Ya havle erkek olduğumu unutma ne demek biz 5 senedir beraberiz sevgilimle o erkek değil mi?

Bence beklentilerini dile getirmis seninle ilgisi yok olayın. İstemediğin bişeyi yapma yapmasına da izin verme sakın.

Laflara bak ya. Sevgilin adam değil bir kere. Adam gibi adam olsa seni buna zorlamaz Nokta.

muhtemelen senin tecrubesiz oldugunu anlamıstır, direkt yanaşsa kaldırmayacagını dusunmustur.
fakat durust diyip mert sanma, cunku hayır dedigin halde ısrar eder gibi anlatmaya devam etmis...

ayrıca senin herhangi birsey yasamak konusunda cok kesin oldugunu bilseydi 1haftada ten uyumu konusmasını yapan kisi ya sana yanasmazdı ya da yanaşıyorsa bakalım dediklerimi dogru mu diye macera arıyor olurdu.

Ya havle erkek olduğumu unutma ne demek biz 5 senedir beraberiz sevgilimle o erkek değil mi?

Bence beklentilerini dile getirmis seninle ilgisi yok olayın. İstemediğin bişeyi yapma yapmasına da izin verme sakın.

Maşallah ya Allah nazarlardan saklasın..

İlginiz için çok teşekkür ederim :) Gerçekten de doğru diyorsunuz.. Son bir kez daha konuşup ayrılmayı düşünüyorum.. Bana şans dileyin :/ Seni kimseye bırakmam demişti dün umarım korkunç bir tepki vermez..

Neden senin yuzunden olsun ki insanların isteklerini biz belirleyemeyiz ...

ki sen istemediğini söylediğinde eğer senden kaynakli boyle düşünmüş olsaydi susup oturmasi gerekirdi ama o aciklama yapmaya devam etmiş..

Kesinlikle gönülden boyle bir şeyi istemedikce başka birini Mutlu etmek adina sakin yapma olur mu yoksa adi pismanlik oluyor...

Emin ol vermez.

bir haftalık birliktelikte cinsellik düşünüyorsa o adamdan hayır gelmez tek derdi kendi cinsel dürtülerini tatmin etmek...
istemediğin bir şeyi asla yapma...

daha bir kaç aydır tanıyorsunuz ve böyle bir istek de bulunmuş. bence daha fazla devam etmeyin yol yakınken ayrılın derim ben

ne tepkisi ne konusması ne şansı????

kimseye seni bırakmak istemedigi belli ama niyeti başka.
erkeklerin her lafına guvenmeyin.
uyan arkadaşım uyan...

“Kimseye seni bırakmam” da ne demek? Racon mu kesiyor; yoksa maço ayaklarıyla seni mi etkilemeye çalışıyor.
Niyetini başından söyleyecek kadar açık ve net. Neyi konuşacaksın ki hala…

Bende 20-30 yas yas farkiniz var sandim, gayet normal bi yas farkiniz var, yanliz bir haftalik iliskide bunlari dile getiriyorsa ilerde dedigi heralde iki haftalik olunca oluyor... Iliskiye girersiniz girmezsiniz bu sizin bileceginiz bisey ama bukadar cabuk olmamali hicbirsey... Iyi düsünüp karar verin pek ömürlük bi sevgili degil gibi ...

"onunda bir erkek olduğunu unutmamanız gerektiğini" söylemesine takıldım ben.
Ne sonuç çıkar buradan ?
Aba altından sopa mı gösteriyor size, ben erkeğim bunu yaşamadan en fazla bir kaç ay durabilirim sonrasında ya birlikte oluruz ya ben birlikte olacak birisini bulurum mu ?
Ya da biz bayanlar çok daha üstün, iradeli olduğumuz için bir kaç ay değil de yıllarca bekleyebiliyoruz ama o bekleyemiyor mu ?
Bu söylemler hem komik hem de gerçek duyguların hakim olduğu bir ilişki için yakışıksız ve samimiyetsiz söylemler.
Sizinle birlikte olmak istiyor diye sapık muamelesi yapacak değilim erkek arkadaşınıza ama bir haftalık bir ilişkide, birbirini tanımak en büyük öncelik olmalı...Ten uyumuna ne ara gelindi ? Yoksa hep orada mıydı zaten diye düşünmeden edemedim.

birbirmizi bi kaç aydır tanıyoruz bana ulaşmak için yapmadığı kalmadı ve bi hafta falan oldu

daha bir haftalıkken senden böyle birşey istemesi seni cinsel bir obje olarak görmesi anlamına gelir bence hiç sağlıklı bir istek değil şuan bu.diyelim ki uzun süre bir birlikteliğin ardından istedi o farklı ama bence ciddi düşünmedikten sonra böyle birşey bir genç kız için sakıncalı görüyorum ben sakın onun istediğini verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…