bi hafta oldu daha ve neye uğradığımı şaşırdım..
kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..
Daha bi hafta da bunu mu konuştunuz
Bi de nerde yapması gerektiğini biliyolar ailecek düzgünler diyosun :44:
Pes
birbirmizi bi kaç aydır tanıyoruz bana ulaşmak için yapmadığı kalmadı ve bi hafta falan oldu
kötülüğünün yanında iyiliği de var aslında onu da görüyorum o olmasa kesinlikle ayrılırdım ama şöyle bi durum var çok kültürlü ailesi falan da çok düzgün nerede ne yapılması gerektiğini de bilen birisi o yönünü çok sevdim o yüzden işte kafam karıştı..
Nerde ne yapılması gerektiğini biliyor madem, o zaman cinsel ilişki istemesinin de haklı bir sebebi vardır. Yapın o zaman...
nerede ne yapılması gerektiğini bilen biri derken dışarıyı kastetmiştim aslında yalnız olduğumuzda da bu durum geçerli olsaydı zaten buraya yazmazdım..
nerede ne yapılması gerektiğini bilen biri derken dışarıyı kastetmiştim aslında yalnız olduğumuzda da bu durum geçerli olsaydı zaten buraya yazmazdım..
Bu tarz seyler onceden planlanıp konuşuluyorsa o isten hayır gelmez benim icin.
Yani bir erkek daha basından sana "su an hayır desen de ileride olmalı ben erkeğim " vs tarzında konuşuyorsa ortada doğallık ve sevgi olduguna cok inanmıyorum ben.
Kisi bastan senin tepkini anlamak icin konuyu acmış sanırım. Su an hayır ama ileri de olmalı ten uyumu muhabbetine girmiş sonrasından.
Iliski operatör paketi gibi olamaz. Olursa hesaplı iliski olur. Yani icinde opusmek sevişmek olmalı diye iliskisine yaklaşan insanlar bana samimi gelmiyor hic bir sekilde.
Eger sevmiyorsan ve samimi bilmiyorsan ki buraya yazdığına gore hosuna gitmemiş tavrı , ona bundan rahatsız oldugunu ve seni soğuttugunu açıkla. Tepkisine bak. Eger olmazsa ben yokum derse zaten ayrılırsın. Sogudugunu rahatsız oldugunu belirt. Tepkisine bak buna gore karar ver
Sevgiliniz gerçekten çok dürüstmüş. Resmen flört döneminde cinsel beklentilerim va, ten uyumu olmazsa kesin ayrılırım demek istiyor. Ten uyumunu anlayana kadar da hevesini alıp ayrılır herhalde...
daha önceki erkek arkadaşının peki böyle istekleri oluyormuydu
Bilmiyorum bana aktarılan bu diyalog normal geldi. Daha önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış bir erkek eğer konu sahibinin buna mesafeli olduğu hissetmişse bunu sormuş olabilir.
Sonuçta herkes için olmasa da sevişmeyi ilişkinin bir parçası olarak gören insanlar da var ve bu gayet doğal. Beklentiler uyuşmamış sadece.
(Bu size değil)
Bir erkeğe beraberliğinde, ilişkisinde cinsellik yaşamak istiyor diye potansiyel sapık, namus düşmanı muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum. Kız arkadaşı da isterse yaşarlar, istemezse erkek ya bunu kabul eder ilişkisini seks olmadan sürdürür, ya kabul etmez ayrılır.
daha önceki erkek arkadaşım da son zamanlarında böyle istekleri olmaya başlammıştı ama bunu bu kadar açık sözlülükle dile getiremiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?