kendinden büyük sevgili

Sevgiliniz gerçekten çok dürüstmüş. Resmen flört döneminde cinsel beklentilerim va, ten uyumu olmazsa kesin ayrılırım demek istiyor. Ten uyumunu anlayana kadar da hevesini alıp ayrılır herhalde...

bi hafta oldu daha ve neye uğradığımı şaşırdım..

Şu iki yorumunuz çok tezat

çok dürüstmüş beyefendi.. yemezler..
ben bu konunun gerçek dışı olduğunu düşünüyorum
şayet gerçekse, ve dediğimizi yapacaksan, arkana bakmadan kaç...

Konunun problemi sevgilinin yasi degil ki tavirlari. Kendinden 5 yas buyuk degil, 5 yas kucuk ,16 yasinda bir oglanla da ciksan boyle bir tavirla karsilasabilirsin. "Madem ki sevgilimsin, benim cinsel arzularimi tatmin edeceksin. Erkegim ben, erkek!" diyen birini gorunce arkana bile bakmadan kac. Ister 21 yasinda ol, ister 51.

birbirmizi bi kaç aydır tanıyoruz bana ulaşmak için yapmadığı kalmadı ve bi hafta falan oldu

Daha çok yeni bir ilişki canım.
İstemediğin birşeyi yapmak zorun da değilsin.
Sana yanlış geliyorsa,daha fazla bağlanmadan ayrılmalısın.

Nerde ne yapılması gerektiğini biliyor madem, o zaman cinsel ilişki istemesinin de haklı bir sebebi vardır. Yapın o zaman...

nerede ne yapılması gerektiğini bilen biri derken dışarıyı kastetmiştim aslında yalnız olduğumuzda da bu durum geçerli olsaydı zaten buraya yazmazdım..

nerede ne yapılması gerektiğini bilen biri derken dışarıyı kastetmiştim aslında yalnız olduğumuzda da bu durum geçerli olsaydı zaten buraya yazmazdım..

demekki yalnızken nerde ne yapması gerektiğini henüz öğrenememiş ki bi ilişkide önemli olanda bu

daha önceki erkek arkadaşının peki böyle istekleri oluyormuydu

Bilmiyorum bana aktarılan bu diyalog normal geldi. Daha önceki ilişkilerinde cinsellik yaşamış bir erkek eğer konu sahibinin buna mesafeli olduğu hissetmişse bunu sormuş olabilir.

Sonuçta herkes için olmasa da sevişmeyi ilişkinin bir parçası olarak gören insanlar da var ve bu gayet doğal. Beklentiler uyuşmamış sadece.

(Bu size değil)
Bir erkeğe beraberliğinde, ilişkisinde cinsellik yaşamak istiyor diye potansiyel sapık, namus düşmanı muamelesi yapmaktan ne zaman vazgeçeceğiz merak ediyorum. Kız arkadaşı da isterse yaşarlar, istemezse erkek ya bunu kabul eder ilişkisini seks olmadan sürdürür, ya kabul etmez ayrılır.

Sevgiliniz gerçekten çok dürüstmüş. Resmen flört döneminde cinsel beklentilerim va, ten uyumu olmazsa kesin ayrılırım demek istiyor. Ten uyumunu anlayana kadar da hevesini alıp ayrılır herhalde...

Zamanın da ten uyumunu yakalamak için her tenin tadına baksaydık ohooo peynir olurduk.
Adamlar kolay yolu bulmuş valla...
Katılıyorum baktı ten uyumu yok ayrılır bu adam.

Bir haftalık bir ilişkide bunlarin konusulmasi çok saçma benim ilişkim iki seneyi bulacak boyle bir muhabbet geçmedi aramizda..

Yani her erkek böyledir napim kabul edim deme... Eğer boyle bir şeyi yapmak istemiyorsan sirf biri istiyor diye kabul etme...

Boyle şeyleri konuşmak ne saçma.... Sen kesin kararini bildir ayrilmak istemiyorsan da ayrilma zaten kabul etmesiginde kesin ayrilacaktir senden..

ayy nedense bana çiftler arasında bu tür konuların konuşulması çok itici geliyor.. yani zaten birşey yaşanacaksa zamanı geldiğinde yada ne bileyim birşeyler hissedildiğinde kendiliğinden gelişir o an ..önceden bunların talebini yapmak üstüne konuşmak çok çirkin geliyor tabii bana göre böyle ben olsam ayrılırdım...

Doğru diyorsunuz genel olarak sapık izlenimi oluyor bu da yanlis tabi ki. Hatta dürüst biriymiş bile diyebiliriz beyefendi icin.
Ama bana samimi gelmeyen su bir haftalık biriyle iliski yasıyorsun. Daha tanıma asamasindasin. Olur mu olmaz mı bölümü henüz belki de.
O an bunu söyleyince ben su sekilde algılıyorum kısının bir iliski profili var ve ona uyup uymadığını karsi tarafa soruyor.
Iste benim icinde sorun burada geliyor. Evlilik olsa kriter koyarsın da. Iliski yasiyacaksin daha tanımadın etmedin. Kriter koyup iliski yasamak bana biraz herseyi planlı samimiyetten uzak geliyor. Tabi tamamen kendi düşüncem
Hani samimi dogal insanları daha cok seviyorum belki de bu yuzden bu düşüncem bilemiyorum

daha önceki erkek arkadaşım da son zamanlarında böyle istekleri olmaya başlammıştı ama bunu bu kadar açık sözlülükle dile getiremiyordu

canım bu yönde senin kararın önemli.bu durum sana uymuyorsa yanaşmıcaksın ısrar ederse ayrılacaksın.sana saygı duymasını öğrensin önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…