- 31 Ağustos 2022
- 427
- 150
- 53
- Konu Sahibi Sunshine11111
-
Lazer beni yaktı. Boynumda vardı yaptırdım üç dört taneydi şimdi tüm boynumda var. Deli gibi artırıyorİğneli için konuşmuşsunuz ama lazer için konuştunuz mu?
Görüştüm. Yazdım yazımda zaten. Hormonel veya başka sebebi yok.bir hekim ile görüştünüz mü?
Görüştüm. Yazdım yazımda zaten. Hormonel veya başka sebebi yok.
Güzellik merkezinde falan değil de bir klinikte lazer yaptırın. Lazer yakmaz ya da arttırmaz. Buz lazer falan değil alex diod şeklinde kıl kökünü yakan cihazlarla yapılması etkili olur. Ben 3-4 sene düzenli yaptırdım. Şimdi yaz başı bir kez yaptırıyorum bir sene rahat ediyorum. Ben de beyaz tenliyim tüylerim de simsiyah ve yoğundu. Tabi fiyatı da ona göre oluyor. Hatta eşim sırtına yaptırdı birkaç seans, sırtı tertemiz şimdi.Lazer beni yaktı. Boynumda vardı yaptırdım üç dört taneydi şimdi tüm boynumda var. Deli gibi artırıyor
Belki yapan yer işinin ehli değildi, bir cildiyeye danışsanız lazer için iyi olabilir aslında.Lazer beni yaktı. Boynumda vardı yaptırdım üç dört taneydi şimdi tüm boynumda var. Deli gibi artırıyor
Ben güzellik merkezine hiç gitmedim en büyük kliniklerden birinde yaptırdım yıllar boyu. Ama olmayan ya da az olan yerlerde artırıyor malesefGüzellik merkezinde falan değil de bir klinikte lazer yaptırın. Lazer yakmaz ya da arttırmaz. Buz lazer falan değil alex diod şeklinde kıl kökünü yakan cihazlarla yapılması etkili olur. Ben 3-4 sene düzenli yaptırdım. Şimdi yaz başı bir kez yaptırıyorum bir sene rahat ediyorum. Ben de beyaz tenliyim tüylerim de simsiyah ve yoğundu. Tabi fiyatı da ona göre oluyor.
Yok. Benim cildime ağda bile yapmamam gerekiyoe o kadar söyleyeyim :) çok sıkıntılı durumdayımaslında hekimler bu kılalrdan kurtulabilmeniz için size en uygun yöntemi önerebiliyor? sizin hekiminiz yapmadı mı bunu?
Genetiğimde de yok aslında. Herkes 40 yaşında cillop gibi bizim ailede. Bir ben böyleyimHormonlardan kaynaklı bi durum yoksa genetik olarak mı acaba
E bu normal değil gibi sanki. Tekrar hormon testi yaptırın. Tiroid vs de bakıyorlar.Ben güzellik merkezine hiç gitmedim en büyük kliniklerden birinde yaptırdım yıllar boyu. Ama olmayan ya da az olan yerlerde artırıyor malesef
O zaman hormonaldir yaa mutlaka herseyine baktırman gerekiyor eğitim araştırmaya gitmen lazım aslındaGenetiğimde de yok aslında. Herkes 40 yaşında cillop gibi bizim ailede. Bir ben böyleyim
Valla 3-4 yıldır sürekli farklı farklı doktorlara yaptırdım. İstedim ki hormonlarım bozuk olsun da tedavisi olsun ama yokE bu normal değil gibi sanki. Tekrar hormon testi yaptırın. Tiroid vs de bakıyorlar.
O zaman geriye önerebileceğim tek bir şey kalıyor o da psikologValla 3-4 yıldır sürekli farklı farklı doktorlara yaptırdım. İstedim ki hormonlarım bozuk olsun da tedavisi olsun ama yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?