Kendinden, erkeklerden utanmak

Keşke en büyük kusurunuz bu olsa
Bundan utanmayın asla begenmemezlik de yapayın
Lazer yapın inanın ilk seneler çok yanıyor
Çevremde de vardı bir arladşım lazer olduğunda çok bagırıyordu zordu ama sonra beden de alıştı
Üzülme...

Yargılamak için demiyorum yanlış anlamayın da bu kadar kıllı olmak nasıl hormon bozukluğu değil nasıl normal çene kulak memesi vs yani siz tüy den de bahsetmiyorsunuz sanırım bildiğiniz kıl ? Kaç dr gördü sizi bir kaç kişi gezin bence bunun birinin beğenip beğenmemesi güzellik vs gibi bir yerden söylemiyorum kişisel olarak çok rahatsız edici

Göğüs ucu için yaptığunız bir şey var mı?

Yani fazla kolajenden mi kıl üretimi diyorsunuz? Ne kadar güzel detaylı araştırmışsınız sağ olun valla :) bazı doktorlardan daha bilinçlisiniz
Size kortizon vuruluyorsa killanmaniz icin neden gerekce araniyor anlayamadim ben? Kortizon killandirir zira. Ben bi noktayi kacirdim galiba.

O zaman başlıktan çıkabilirsiniz. Sizin bugüne kadar kimseye normal bir yaklaşımla yorum yaptığınızı görmedim

Size kortizon vuruluyorsa killanmaniz icin neden gerekce araniyor anlayamadim ben? Kortizon killandirir zira. Ben bi noktayi kacirdim galiba.
Kıllar yılalrdır var. Kortizonu iki aydır vuruluyorum. Kanıma karışmıypr sadece deri altına enjekte ediliyor. Anlamamanız normal bilmiyorsunuz çünkü

Yani fazla kolajenden mi kıl üretimi diyorsunuz? Ne kadar güzel detaylı araştırmışsınız sağ olun valla :) bazı doktorlardan daha bilinçlisiniz
Yani önemli tahlillere bakılmış, belki de sağda solda kalan ufak detaylardadır çözümü diye düşündüm. Tabii ki doktordan iyi bilemem ama işini bilen doktora da denk gelmek gerek, bence vazgeçmeyin iyi doktor araştırmaya devam edin. Ama kendinizi de kalbinizi de yormayın kıldır işte, kiminde çok kiminde az. Hem erkeklerin çoğu kazak giymiş gibi geziyor hiç de gocunmuyorlar. Erkeğin kılı fazla olunca toplum kabul edilir görüyor ama konu kadın olunca kaymak gibi olacak blabla. Yok ya. Napalım kardeşim yani? Bir kere gelmişiz dünyaya.

Reactions: Gao

Kafaya niye bu kadar takıyorsunuz anlamıyorum benimde çok çatlagım var vücüdümda çok kilo alıp verdim gram kimseyi düşünmedim
Çevremde önce çatlakların böyle çok fazla var insanlar bunları kapatmak için çözüm arıyorlar erkekler begenme gibi saçma sapan konuştular sonradan baktılar umursamıyorum ü dönüşü yaptılar fiziğin çok güzel gibi...
erkekler çoğu sizin 8 katınız orman gibiler onlar kara kara düşünmüyor eminim sizde düşünmeyin
kusursız kimseye yoktur beybim
Bu soruların çogu ünlü modellerde bile var

Öyle de işte üzülüyorum ne yapayım sağ olun desteğiniz için çok teşekkür ederim

Bende de var çatlak dediğim gibi, kıl çok, tinea versicolor diye geçmeyen bir mantar var. Memem yok denecek kadar küçük. Çıkıntı yok yani. Fazla iyileşen et benleri var. Hangi birinden utanacağımı şaşırdım

Aslında ben pek kafaya takmıyorum sjsjsjsj. İnsanız sonuçta dediğiniz gibi ünlü mankenlerde bile var bunlar. İlerde eşim sevmez mi diye de düşünmüyorum onlar ilk önce kendilerine baksınlar

Bu çatlak konusunda çok doluyum ya. Ergenlik zamanlarım, bacaklarımda göbeğimde çatlak çıkmış boy atıp birden kilo vermişim, zaten kendimi beğenmiyorum, çatlak nasıl geçer diyorum varolan çatlak geçmez diyorlar allahım ağliyorum sürekli bir gün teyzem çatlaklarımı gördü neden çatladın bu yaşta bu ne hal dikkat et diye azarladı hahaha yıllarca kafaya taktım taktım... Taktım sonra bi feminist aydınlanma yaşadım çok rahatladım oh shhsjs

Ben bu yıl fark ettim şöyle söyliyim çatlak olduğunu ilk başta anlamadım sjsjsjsj. Bende de galiba hızlı kilo alıp vermekten dolayı böyle oldu. Takmıyorum bence yakından bakılınca güzel duruyor:)))

Benimde çok fazla ağrıdan ölüyorum inan hep bol oluyorlar ve yırtılıyorlar bir yaştan sonra küçüktecegim belim çok Agrıyor sizin utandıgınız benim 3 yıldır hayalim bel ağrısından geberiyorum zor....
İnsan kendisini nasıl görürse karşı taraf da öyle görür
Şuan bana çatlagın çok var diyen insanlar fiziğin baya iyi diyorlar....

O zaman başlıktan çıkabilirsiniz. Sizin bugüne kadar kimseye normal bir yaklaşımla yorum yaptığınızı görmedim
Siteden de çıkayım mı ? Yaptığım yorumda ne gibi bir anormallik var garipsemişim bunu garip bulan tek insan da ben değilimdir nickini ilk defa gördüğüm insanın yemeyip içmeyip beni konularda takip edip üstüne kinlendiğini bilmiyordum sorry rahatsız oluyosan konundan engelliceksin bitti gitti sabah akşam sırayla sizi eyleyemeyiz burda

Valla takılacak şey değil ya, insanın elinde olan bir şey de değil her zaman. Ben de kısa sürede çok kilo aldım verdim ilerleyen yıllarda yeni çatlaklarım da çıktı selülit zaten genetik gibi çok küçük yaştan beri var. Aha şimdi hamileyim çatlaklar halay çekecek. Ne yapayım yani en fazla krem yağ sürerim onlar da canı isterse işe yarıyor. Bu arada göbeğin iki yanındaki çatlakları ben de beğeniyorum bir seksi geliyorlar gözüme hahahah

Memelerden bahsediyorsun sanırım, benim de öyle sürekli boynum omzum belim ağrıyor. 13 yaşında memelerim büyük olsun diye dua etmiştim ne bileyim ben tutacak duam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…