Kendinden, erkeklerden utanmak

Allah allah. Yumurtalıklarda, adet döngünüzde bir sıkıntınız yok değil mi? Çok soru sordum ama cidden bir yerde bir şey gözden kaçmış olmalı gibi geliyor
Yok inanın :) Ben de anlamıyorum ama öyle. Psikolojimi yordu. Bir istiyorum ki yuva kurayım. Bir görüyorum kendimi diyorum utanmaycak mısın utanacaksın başa da çıkamıyorsun

Yok inanın :) Ben de anlamıyorum ama öyle. Psikolojimi yordu. Bir istiyorum ki yuva kurayım. Bir görüyorum kendimi diyorum utanmaycak mısın utanacaksın başa da çıkamıyorsun
Peki cilt sorununuz nedir, onu çözebilirseniz belki ağda ile bir şekilde hallolur. Ama şunu söylemek isterim, insan evlenince birbirini öyle hallerde görüyor ve bir noktada görmek zorunda kalıyor ki, utanma diye bir şey kalmıyor. Hayatta başınıza bir şey gelse bakım konusunda güveneceğiniz ilk kişi eşiniz. Evleneceğiniz kişinin sizi her türlü olduğunuz gibi kabul etmesi gerek. Sizin de kendinizi sevmeniz çok önemli, belki siz kendinizden utandığınız için herkes öyle görecek sanıyorsunuzdur

O da çözülebilecek bir şey değil. Vücudumda kocaman et beni gibi bir şey çıkıyor yaralandığım yerden. En ufak şeyde çıkıyor cizilse bile.

Ya tamam orası öyle de. Benimki çok ekstra geliyor. Yani daha adam evlendi bismillah ilk günden karşısında kıllı bir kadın bulacak. İğrenir, belki gözündeki minnoşluğumu kaybederim. Demez belki ama küçümser. Dışarda kaymak gibi kadınlar var. Kendimi çok kötü hissediyorum.

Sizi küçümseyecek adamla işiniz yok, koyarsınız kapının önüne. Sonuçta kimse mükemmel değil. Herkesin çözemediği durumları var. Hem evlenince ilk günden karşısında kıllı bir kadın bulup da şok olmaz, sonuçta boyun omuz yüz vs görünen yerler, siz de düğün günü tanışmayacağınıza göre evlilik yoluna girilecekse bile isteye girmiş olur.

Lazer yaptir ama sakin Aleksandrayt yaptirma.Bir lazer markasi soyleyecegim onu bulursan nerede varsa orada yaptir.İzmirdeysen de bir yer soyleyeyim onlar onu kullaniyor

Dikkatli falan değiller ya.bekar adam mı var dünyada? En hilkat garibesi kişinin bile bir kısmeti oluyor.her şeyden bağımsız bir olay.gökten iniyor yani resmen.şimdi ben sedef hastasıyım eşim kendi elleriyle bakım yapıyor, yaralarımı öpüyor falan diyenler gelir.ya da 150 kiloyum eşim üstümden inmiyor cart curt diyen.yani demem o ki kısmetin varsa var bu hayatta yoksa da yok.nasıl göründüğünün nasıl biri olduğunun hiçbir önemi yok.sana kim inecek zamanı gelince göreceksin yani.ben şikayetçiyim güzel ve fit bir kadın olarak ama durumu bu yani.

Siz bugüne kadar her şeyi didik didik etmişsinizdir ama idyopatik hirşutizm deniyormuş sanırım hormonlardan herhangi bir sorun olmamasına rağmen aşırı kıllanma olmasına. Bunun da tedavisi var diyorlar bazı yerlerde baktınız mı? Bu alanda uzmanlaşmış doktorlar vs var mıdır ki

Yok tedavisini araştırmadım. Açıkçası hayatımda kimse olmasın dedim hep erteledim. Pek bilinmeyen tedavilerden de çekiniyşrum. Annem nane çayı iç diyoe ama bitki çayı bile çok içmeye korkarım

Kısmetim de yok allahtan ahahsh herhalde diyorum allah sebep diye bunları verdi. Sonucunu da yalnızlık verdi. Ben hala çırpınıyorum işte

Bu kesiklerin kabartılı iyileşmesi konusunda baskılayıcı bir tedavi önerdiler mi? Anladığım kadarıyla yara "aşırı" iyileşiyor. Benim de diş etimde aynı sorun var diş ipi ile kestim 4 yıldır doktor indiriyor o çıkıyor şu an hamilelik falan derken kocaman oldu. Belki iki durum arasında bir bağlantı vardır

Aşırı kolajen yaraların kabarık kabarık iyileşmesine neden olabiliyormuş. Bu araştırma da hirşutizmi olan kadınlarda kolajenin de fazla olduğunu söylüyor.

Eklentiler

• IMG_20251127_210458.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 44
Evet tedaviyi görüyorum ama pek etkili değil şişliği biraz indi fakat her yanım yamalı :) kortizon enjekte ediyorlar içine

Bende de çok fazla tüylenme var ama nedenini biliyorum pcos. Göbeğimde var göğüs uçlarımda var yüzümde lazerden sonra çok fazla artı. 22 yaşındayım çok fazla çatlağım var ve evet eşim ilerde beni böyle sever mi diye düşünmüyorum artık. İnsanız sonuçta sizde çok fazla takılmayın. İğneli iyi diyorlar isterseniz bir deneyin

Aşırı kolajen yaraların kabarık kabarık iyileşmesine neden olabiliyormuş. Bu araştırma da hirşutizmi olan kadınlarda kolajenin de fazla olduğunu söylüyor.
Yani fazla kolajenden mi kıl üretimi diyorsunuz? Ne kadar güzel detaylı araştırmışsınız sağ olun valla :) bazı doktorlardan daha bilinçlisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…