kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan ?

bizim aramızda 1.5 yaş var. neredeyse de 1.5 yıldır beraberiz. ve inanın bazen yanında çocuksu olduğumu düşünüyorum :) o yüzden bence abartı olmadıkça yaş farkının önemi yok.

erkekler geç olgunlaşır falan filan laflarını bırakın ya :D işlerine gelmedikleri için geç olgunlaşıyor bazıları. zaten öyle kişiyle de yetişkin bir bayan sevgili olmak istemez. olgun bulmuşlar ki birkaç yaş küçük sevgili edinmeyi sorun etmemişler. hadi dinen de yasak olsa neyse diycem de "etik değil" de ne demek :D ortada sübyancılık yoksa gayet de normal.

Hayat korkunun bittiği yerde başlarmış...bence hiç sorun olmamalı

Son düzenleme:
ben 22 o 19 . aslında baya olgun yani bilemedim

BENDE BENDEN BASKA YOK SANIYORDUM :)
gerci birlikteligim yok ama yaklasik 7-8 aydir ugrasiyor, yasi kücük oldugu icin tereddüt ediyorum.

bende 22 yasindayim kendisi 19. inanilmaz olgun. laf olsun diye söylemiyorum. yasadigi SIKINTILARDAN dolayi birde...kücük yasta babasini falan kaybetmis.

Hakkinizda hayirlisi olsun:) tabi benimde

BENDE BENDEN BASKA YOK SANIYORDUM :)
gerci birlikteligim yok ama yaklasik 7-8 aydir ugrasiyor, yasi kücük oldugu icin tereddüt ediyorum.

bende 22 yasindayim kendisi 19. inanilmaz olgun. laf olsun diye söylemiyorum. yasadigi SIKINTILARDAN dolayi birde...kücük yasta babasini falan kaybetmis.

Hakkinizda hayirlisi olsun:) tabi benimde

ah caanımm bende bi zamanlar bi tek ben varım sanıyodum :) bi de biz tanıştığımızda o 17 ben 20ydim :) hey gidi günler şimdi dönüp bakıyorum da,sadece gülesim geliyo :)

yaş farkınıza fazla değilse ve onun açısından da bir sorun yoksa ve onun niyeti de samimiyse (bazı erkekler yaşça büyük hatunlarla ilişkiyi farklı yorumluyorlar) çevrenizdeki insanları salla gitsin

:nazar:hayatıma giren ilk erkekk ve şuan 2. seneye doğru ilerlediğimiz biricik sevgilimle aramda 10 ay var :) ben düyüğüm 10 ay :)

Back
X