kendinden zorla nefret ettirdi yani

ayy canım :) o aralar birlikte çalıştığım arkadaşımda zayıftı birlikte kilo alma çalışmalarına başlamıştık öyle duyuncada resmen küfür etmiş gibime geldi o kadar sinir oldum anla durumu:)

Anladııım
Olsun ama hemen kötü niyetli demiş gibi algılama bence yani bundan sonra ona karşı negatif yükleme kendini gidişata bak ki canın sıkılmasın:)

Baktın hep böyle ozaman zaten mesafe koyarsın

Halet-i ruhiyeni anlamaya çalışıyorum ama ııı ıhhh olmuyor , yıllardır '' sen bu ara yine kilo mu aldın ? '' sözlerini duyan bir kadın olarak benim için tılsımlı sözler bu yazdıkların ........bileklerin ne kadar ince

Bence şimdiden gard almaya başlama , mesafe koymak istiyorsan da bunun sebebi bu olay olmasın , genel olarak sevgili ailesi ile mesafe iyidir zaten , ilk günden evimizin kızı olmaya gerek yok

bende masefe koymak istemiyorum yani onlara gıcık olmak istemiyorum çünkü aile evlilikte çok önemli sevmek istiyorum evlendi kız görüşmedik sonra sevgilime sömestır tatilinde görüşelim demiş :)

tek sorunun buysa bence birazda problemi kendinde ara.. Daha bismillah dur bakalım bbunun sözü nişanı evliliği var.. herkesin fikri düşüncesi sana zıt olacak sen isteyeceksin onlar istemeyecek bunlar doğal süreçlerdir ve sen öyle basit bir konuda bunları söylüyorsan k.bakma ileride işin zor..

Kıskanıyor olabilir yada herkesle samimi olmaya çalışan sıcakkanlı biri olabilir .
Bana patavatsızlık var biraz gibi geldi .
Çok umursama, sevgilin anlayışlı biriymiş sormuş .

canım sen neden bozuldun ki orda hiç çaktırmıcaksın ona..kız dediğin nadir kibar olur boğazını tutar biraz bi bayanın beli ve bilekleri ince olmalı zaten deseydin keşke..böylelerin ağzının payını vermek lazım.aranı bozma ama o böyle yüzsüz yüzsüz konuşursa birdaha laf sok sende ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…