- 13 Nisan 2007
- 33.586
- 102.235
- 1.123
- 46
- Konu Sahibi mervesssss
-
Aynen biz de 10 yıla yakın beraberiz.Biz eşimle 15 yıldır beraberiz bu arada birbirimizin tarzını da değiştirdik ya da yıllar içinde değiştik zaman zaman müdahale de ettik birbirimize yani ne var ki bunda, kendiniz söylüyorsunuz basit giyindiğinizi ee adam basit istemiyor işte
Aynen biz de 10 yıla yakın beraberiz.
Kıyafet,ayakkabı hep yorum yaparız,birbirimizi dinleriz.
Tabii ki dikkate alınmalı.Sevgiliyken bi nike ayakkabısı vardı mesela takribi altıncı ayında yoketmiştim ayakkabıyı yine üniversitede giydiğim bi kaban vardı devrimci misin yahu sen diye diye soğuttu beni o monttan, velhasıl deli gibi aşığım ama bazı giydiği parçalardan hoşlanmayabiliyorum, saçlarımı maşalı sevdiği için dışarı çıkarken yarım saat çocuklara bakar rahatça hazırlanayım diye şimdi sen beni her halimle sevmiyor musun diye beynini mi yiyeyim bazı arkadaşlar bu konuyu çok yanlış anlıyor.
Örneğin memleketimi ailemi büyüdüğüm çevreyi değiştiremem bunlar için bana gelmesini/gelmemesini kompleksli bulurum ama onun dışında günlük hayat akışındaki değişikliklerde müdahale edebilir en yakınımdır tabi ki dikkate alırım.
Bu boşluğu farkeden sevgiliniz de vurmuş, gol olmuş.
Bosbogazlik etmiş,takilmayin bence kötü niyetle soylememis.Ama alinmaniz nornal tabi.Kizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.
Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Başkalarını yermeye çalışmak doğru bir davranış mı?gol olsa ne olacak ki
insan sevdiğine gol atmaz ki?
sonuçta karşı tarafı kırmış
sevgilisi bunu söylerken sevgilisine laf sokuşturmamış ki, sen hep indirimden alıyorsun bak ben senin gibi değilim dememiş ki, tamamen X kişilerden bahsediyor.
ben kocama / karıma gol atsam nolur, onun gönlünü kırdıktan sonra?
he süslenmesini isteyebilir tabi ki ama böyle söylenmez. ben kocama bile gerçekten böyle laf sokmazdım, çünkü bozulurdu.
Başkalarını yermeye çalışmak doğru bir davranış mı?
İnsan sadece kendine yapılana mı ses çıkarmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?