- 26 Ocak 2021
- 744
- 753
- 23
- 35
- Konu Sahibi mervesssss
-
Erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanır bu bir gerçek. Belli ki sizin de süslenip kadınsı olmanızı istiyor. Jean pantolonları bırakma zamanınız gelmiş olabilir.Kizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.
Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Bu lafinin üzerinede tartisma cikti, cünki gercekten cok alindim bu lafina…
Sizce abartiyormuyum?
Heralde 7/24 indirim kovalıyorsunuz, çok alınmışsınız konu sahibineevet abartıyorsun. sen indirim kovalamıyorum vs. diyerek ben farklıyım imajı yaratmaya ve kendini övmeye çalışmışsın bunu da alışverişi seven, indirim kovalayan insanlar üzerinden yapmaya çalışmışsın. sevgilin de aslında o insanlar gibi olsan daha iyi olur deyince de egon zarar görmüş. Güzel giyinmeni, daha bakımlı olmanı isteyebilir bunda bir şey yok.
+1evet abartıyorsun. sen indirim kovalamıyorum vs. diyerek ben farklıyım imajı yaratmaya ve kendini övmeye çalışmışsın bunu da alışverişi seven, indirim kovalayan insanlar üzerinden yapmaya çalışmışsın. sevgilin de aslında o insanlar gibi olsan daha iyi olur deyince de egon zarar görmüş. Güzel giyinmeni, daha bakımlı olmanı isteyebilir bunda bir şey yok.
Ne var ki bunda alınıp tartışacak?! İnsan sevgilisine /eşine güzel giyinip bakımlı olmanı isterim demeyip de kime diyecek ki? Sizi beğenmemek değil bu, sizi bakımlı ve güzel giyimli daha güzel bulduğunu / bulacağını söylemek. Üstelik bunu" tarzını hiç beğenmiyorum bu ne beaa "şeklinde öküzce söylememiş. Gayet kibarca, yeri geldiğinde insanca söylemiş. Sevdiğimiz insana bu şekilde kibarca, daha çok beğendiğimiz tarzı, şekli, talebi dile getirmekte hiç bir sakınca görmüyorum ben." parasını ödesin o halde" yorumlarını ise bir kadın olarak görmemiş olmayı tercih ediyorum. Sevgilim sadece bana hediye alabilir. Giyim, kuşam ve kişisel bakımım için para teklifinde bulunamaz asla izin vermem.Kizlar merhaba,
Uzun süredir bir sevgilim var, daha demin konusuyorduk telefonda indirimler hakkinda, bende dedimki: ya ben hayatimda indirim var diye kosusturmadim, cogu insan indirimden aldigi seyi bir kere giyip bir köseye atiyor dedim.
Zaten ben cok basic-düz giyinen bi insanim. Bi jean üstüne bi kazak,shirt,crop vs ceker cikarim…
Sevgilimde dedi ki, ben isterdim senin biraz daha güzel giyinmeni kendine bakmani.
Sizce abartiyormuyum?
Bu yoruma aşşırı katılıyorum.evet abartıyorsun. sen indirim kovalamıyorum vs. diyerek ben farklıyım imajı yaratmaya ve kendini övmeye çalışmışsın bunu da alışverişi seven, indirim kovalayan insanlar üzerinden yapmaya çalışmışsın. sevgilin de aslında o insanlar gibi olsan daha iyi olur deyince de egon zarar görmüş. Güzel giyinmeni, daha bakımlı olmanı isteyebilir bunda bir şey yok.
Kizlar merhaba,
Sizce abartiyormuyum?
Feminist yerleri zarar gören aynı kadınlar alacağın kıyafetlerin parasını sevgilin ödesin de diyorlar ama bi taraftanBenim gördüğüm, ilişkilerde giyim, kuşam, bakım konusunda kadınlar erkeklere istediğini söyleyebiliyorlar da niye bunu erkekler dile getirince feminist yerleri zarar görüyor kadınların anlamıyorum.
Türk kadınının feminizm algısı çelişkilerle dolu zatenFeminist yerleri zarar gören aynı kadınlar alacağın kıyafetlerin parasını sevgilin ödesin de diyorlar ama bi taraftanFeministliğin zirvesi
Uzun süredir sevgilim var dediğiniz 1 ay mı? Zira haziranda başka bir adamla ilgili fal konularına yazmışsınız.Kizlar merhaba,
Sizce abartiyormuyum?
Ben öyle algılamadım konuda.ama yermemiş ki
çoğu insan gerçekten alıp giymiyor ve atıyor bi kenara
bu kocaman bir gerçek yalan değil ki? insan sevgilisiyle konuşur ki böyle şeyler.
Benim eşim de erkek giyimde çalışırken "millet defolu diye giymiyor ben buraya bi arma yaptırdım bak ne güzel oldu" diyor mesela. Hiç aklıma başkasını yerdiği gelmez açıkçası.
yani normal rutin bir konuşmaymış aslında
Hiç abartmıyorsun. Tanıştığınızda da basic giyinen biriydin dimi? Gözleri nereye bakıyormuş? Daha gösterişli giyinen birini beğenip sevgili olsaymış o zaman.Kizlar merhaba,
Sizce abartiyormuyum?
İndirim candırAllah aşkına bu konuda parasını versin o zaman tavırlı mesajlar gördüm. Delirdiniz mi siz? İnsan niye sevgilisini giydirsin? Kıyafet alışverişi için sevgiliden para istemek nedir?
Konu sahibi başkasını gömerek ego tatmini yapmak istemişsin elinde patlamış. Herkes her konuda farklılığımı ortaya koyucam diye çatladı memlekette zaten.
Bakmaktan kastettiği ne ?Kizlar merhaba,
Sizce abartiyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?