- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Evde düzgün kıyafetleri varken nasıl bakımsız olunuyor ki?Çoğunuz biliyorsunuz erkek arkadaşımla yakın geçmişte bir kaç sıkıntı yaşayıp buraya konu acmıştım. Her şeyi hallettik eski mutlu ilişkimize de döndük ancak erkek arkadaşım kendine hiç bakmıyor. Yani bakmıyordan kastım pahalı giyinmiyor ya da pahalı parfümler sıkmıyor değil. Bildiginiz bakmıyor. Çılgın gibi kilo almaya başladı, üstüne başına hiç ama hiç özen göstermiyor. Durumu olduğunu iyi maaş aldıgını ve evde düzgün kıyafetleri olduğunu bikiyorum ama yırtık çorapla geziyor! Yahu bildiğin altı delik. Tırnaklarını kesmiyor. Allahı var her gün duşunu alır dişlerini fırcalar ama bundan bir tık ötesi yok. Sokak çocuğu gibi geziyor. Kilo konusunu bir kaç kere açtım. Bak kilo alıyoruz bence birlikte diyete başlamalıyız ipin ucu kaçmadan halledelim dedim. Tamam tamam diyip hiç bir şey yapmıyor. Nasıl düzelticem ben bu adamı
O yırtık çoraplar da var düzgün kıyafetlerde ama bu gidip yırtık pırtık olanları gidiyor. Anlam veremiyorum bazen şakayla karısık falan söylüyorum hiç oralı değil. Ben normalde kokoş denebilecek derecede bakımlı biriyim ancak bazen özel günlerde ozellikle kaşım bıyıgım çıkıyor bir şey oluyor hemen geliyor pala bıyıklı diye dalga geçmeye başlıyor ay ne yapsam bilemedimEvde düzgün kıyafetleri varken nasıl bakımsız olunuyor ki?
Çorabını kendi oturup yırtmadığına göre demek ki evde yırtık çorabı var ve onu giymeyi tercih ediyor.
Adam hayatından memnunsa nasıl değiştireceksin?
Tırnak olayı kötü ama.
Hiç midem kaldırmaz.
Duş da alsa diş de fırçalasa adam bildiğin pis bence.
Kader mi desem şans mı bilemedim ama 1 tane düzgün insan bulmadı bu zamana kadar beni..niye düzgününü bulmuyorsunuz adamları düzeltmek bizim işimiz değil ki..
Bir şey yapmana gerek yok.O yırtık çoraplar da var düzgün kıyafetlerde ama bu gidip yırtık pırtık olanları gidiyor. Anlam veremiyorum bazen şakayla karısık falan söylüyorum hiç oralı değil. Ben normalde kokoş denebilecek derecede bakımlı biriyim ancak bazen özel günlerde ozellikle kaşım bıyıgım çıkıyor bir şey oluyor hemen geliyor pala bıyıklı diye dalga geçmeye başlıyor ay ne yapsam bilemedim
Ahaha o konuda bir şey diyemem hiç aksatmaz. Normal sartlarda 1 dediğimi 2 etmez ama konu kendine bakmaksa hiç oralı değil.en azından duş alıp dişini fırçalıyomuş buna şükür
Ahaha o konuda bir şey diyemem hiç aksatmaz. Normal sartlarda 1 dediğimi 2 etmez ama konu kendine bakmaksa hiç oralı değil.
Ay yırtık çorapla da gezmesin yaaboşver bakmasın temel temizliğini yapsın yeter
çok süslü gıcır gıcır erkek hep itici gelmiştir bana
Ay yırtık çorapla da gezmesin yaa
bu bana seyi hatirlatti lohusalik halimi esimin annanesigile bile esofmanla yazmayla gttigimiÇoğunuz biliyorsunuz erkek arkadaşımla yakın geçmişte bir kaç sıkıntı yaşayıp buraya konu acmıştım. Her şeyi hallettik eski mutlu ilişkimize de döndük ancak erkek arkadaşım kendine hiç bakmıyor. Yani bakmıyordan kastım pahalı giyinmiyor ya da pahalı parfümler sıkmıyor değil. Bildiginiz bakmıyor. Çılgın gibi kilo almaya başladı, üstüne başına hiç ama hiç özen göstermiyor. Durumu olduğunu iyi maaş aldıgını ve evde düzgün kıyafetleri olduğunu bikiyorum ama yırtık çorapla geziyor! Yahu bildiğin altı delik. Tırnaklarını kesmiyor. Allahı var her gün duşunu alır dişlerini fırcalar ama bundan bir tık ötesi yok. Sokak çocuğu gibi geziyor. Kilo konusunu bir kaç kere açtım. Bak kilo alıyoruz bence birlikte diyete başlamalıyız ipin ucu kaçmadan halledelim dedim. Tamam tamam diyip hiç bir şey yapmıyor. Nasıl düzelticem ben bu adamı
Benim canıma minnet ya cidden..kimse kendindekini beğenmezmiş zaten
benimkininde süsü beni sinir ediyo
sürekli yok gömleğim kırışmışmı yok dişim beyaz görünüyo dimi gibi sorular offff
Çok enteresan ya. Bir tişortü var giyilecek hali kalmamiş ağlıyor resmen tişort beni at kullanma diye. Inatla giyiyor ustune obu delirtiyor beniBenim eşim de eski çoraplarına atletlerine yırtık pırtık esofmanlarina sevdalıydı. At şunları derdim, bunlarda yaşanmışlık kaç yıldır beraberiz falan diyordu. Bir eşofman altı vardı inanır mısınız poposunda kocaman avuç kadar yırtık vardı evde giymek isterdi. Eh evi toplayacagim bahanesiyle hepsini çöpe attım. Oh canıma değsin. Eski eşyalarına çok düşkün oluyorlar ya. Delik oldu mu özellikle hoşlarına gidiyor.
Lohusalık dönemine aşırı saygım var. Ama ben kilo konusunda ona yardımcı olacağımı söylüyorum gel diyorum bak birlikte yapalım hani madem rahatsız bi sekilde aşmamız lazım...bu bana seyi hatirlatti lohusalik halimi esimin annanesigile bile esofmanla yazmayla gttigimibende bhnalimdaydim kilolu oldugum icin gymek istemiyordum oda bunalima girmis buyuk iihtimal bence
Aynı benimkinin de vardi. Paramparça olmuş sırtında önünde kocaman yırtıkları daha giyiyor. Attım ama atınca nasıl rahatladım anlatamam. Hala aklına gelince attin tabi onu der. Evlat mı edinecektim sankiÇok enteresan ya. Bir tişortü var giyilecek hali kalmamiş ağlıyor resmen tişort beni at kullanma diye. Inatla giyiyor ustune obu delirtiyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?