Kendine Bakmayı Bıraktı?

aynısını geçen ay bende yaşadım tatlım
sevgilim askerdeyken bir saldı deli gibi yiyordu kilo aldı haliyle
aynı sekılde bende biraz kacırdık diyete baslayalim dedigimde hep tamam tamam baslıcam diyip gecistiriyordu
ve ona öyle bir psikolojik baskı yaptımki hep ara ara laf soktum kilosuyla yemek yemesiyle ilgli ilerde olabilceklerden bahsettim espirili sekilde
benim sevgili de cok alıngandır aşırı gaza geldi
suanda 2 haftadir hergün sporda beş kilo verdi

Konu sahibinin sevgilisi kendini salmış ama bunu onla konuşamıyor
Başka bi üyenin kocasının ağzı kokuyormuş ama eşi darılır diye söyleyemiyor
Birinin kocası çok uyuyor dönüp ona kızamıyor burda çare arıyor
Arkadaş niye birliktesiniz yanı neyi paylaşmak için ? Siz bu adamlarla bi hayatı paylasmak icinde duygularınızı isteklerinizi dile getiremeyeceksiniz amaç ne ?

Adam depresyon da arkadaşım..bir psikolog,gerekiyorsa psikiyatrist sorununuzu çözer,acilen yönlendirin

niye düzgününü bulmuyorsunuz adamları düzeltmek bizim işimiz değil ki..

Dogru soyluyorsunuz ama bulmak kolay degil etrafta da duzgun adam kaynamiyor ki .

Kiz arkadisini asagilayan aramayan kiran aldatan insanlar varken temel bakimini yapiyor ve kiyafet konusunda kotuyse ve bu donemlikse sadece insan biraz dusunebilir.

Dogru soyluyorsunuz ama bulmak kolay degil etrafta da duzgun adam kaynamiyor ki .

Kiz arkadisini asagilayan aramayan kiran aldatan insanlar varken temel bakimini yapiyor ve kiyafet konusunda kotuyse ve bu donemlikse sadece insan biraz dusunebilir.

evet ama konu sahibesi bu konuda sevgilisini uyarmış olmalı ve sonuç alamamış olmalı ki buraya konu açmış. bu şekilde olduğunu varsayarak sürekli çaba göstermeye gerek yok bence. yorar insanı bir süre sonra..

Sen once toynaklarinla vedalas sonra benim palalara sira gelir diyiversene kiz aaa

İnsanlar kilo konusunda özellikle pek kendilerine karışılsın veya bir şey densin istemiyorlar. Haklılar da bence.
Aynen sigara gibi düşünün sizin demenizle içen bir insan bırakmaz, kafa da bitirmesi lazım, kilo da öyle maalesef.
Kendisini rahatsız edecek ki ancak harekete geçecek.

Eşimin de delik tişörtü vardı attırmazdı. Yanına her oturduğumda deliği büyüttüm büyüttüm. Şimdi cam siliyorum :)))

Bence erkek arkadaşınız depresyonda.Depresyonda olan insan kendine bakmaz cünkü hersey manasız gelir.Bu yüzden ikna edin ve psikologa gidin bence

Enteresan adammış size nasıl laf ediyor pala bıyıklı diye,hem kel hem fodul

Erkek arkadasımla bu konuyu coğu kez konustum aslına bakarsanız ve bir cıkar yol bulamayınca buraya yazdım. Ancak teşekkur ederim yorumunuz için :)

Enteresan adammış size nasıl laf ediyor pala bıyıklı diye,hem kel hem fodul
Ahaha yahu özünde oyle değildi son zamanlarda böyle saldı kendini anlam veremiyorum bende. 2 gündür yediğine içtiğine dikkat et etmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…