- 19 Şubat 2015
- 563
- 415
- 103
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
niye düzgününü bulmuyorsunuz adamları düzeltmek bizim işimiz değil ki..
Dogru soyluyorsunuz ama bulmak kolay degil etrafta da duzgun adam kaynamiyor ki .
Kiz arkadisini asagilayan aramayan kiran aldatan insanlar varken temel bakimini yapiyor ve kiyafet konusunda kotuyse ve bu donemlikse sadece insan biraz dusunebilir.
Sen once toynaklarinla vedalas sonra benim palalara sira gelir diyiversene kiz aaaO yırtık çoraplar da var düzgün kıyafetlerde ama bu gidip yırtık pırtık olanları gidiyor. Anlam veremiyorum bazen şakayla karısık falan söylüyorum hiç oralı değil. Ben normalde kokoş denebilecek derecede bakımlı biriyim ancak bazen özel günlerde ozellikle kaşım bıyıgım çıkıyor bir şey oluyor hemen geliyor pala bıyıklı diye dalga geçmeye başlıyor ay ne yapsam bilemedim
Benim eşim de eski çoraplarına atletlerine yırtık pırtık esofmanlarina sevdalıydı. At şunları derdim, bunlarda yaşanmışlık kaç yıldır beraberiz falan diyordu. Bir eşofman altı vardı inanır mısınız poposunda kocaman avuç kadar yırtık vardı evde giymek isterdi. Eh evi toplayacagim bahanesiyle hepsini çöpe attım. Oh canıma değsin. Eski eşyalarına çok düşkün oluyorlar ya. Delik oldu mu özellikle hoşlarına gidiyor.
Bütün evden uzaklastirdim. Cam silmek ici bile tahammülüm yok dedim.Eşimin de delik tişörtü vardı attırmazdı. Yanına her oturduğumda deliği büyüttüm büyüttüm. Şimdi cam siliyorum :)))
Bence erkek arkadaşınız depresyonda.Depresyonda olan insan kendine bakmaz cünkü hersey manasız gelir.Bu yüzden ikna edin ve psikologa gidin benceÇoğunuz biliyorsunuz erkek arkadaşımla yakın geçmişte bir kaç sıkıntı yaşayıp buraya konu acmıştım. Her şeyi hallettik eski mutlu ilişkimize de döndük ancak erkek arkadaşım kendine hiç bakmıyor. Yani bakmıyordan kastım pahalı giyinmiyor ya da pahalı parfümler sıkmıyor değil. Bildiginiz bakmıyor. Çılgın gibi kilo almaya başladı, üstüne başına hiç ama hiç özen göstermiyor. Durumu olduğunu iyi maaş aldıgını ve evde düzgün kıyafetleri olduğunu bikiyorum ama yırtık çorapla geziyor! Yahu bildiğin altı delik. Tırnaklarını kesmiyor. Allahı var her gün duşunu alır dişlerini fırcalar ama bundan bir tık ötesi yok. Sokak çocuğu gibi geziyor. Kilo konusunu bir kaç kere açtım. Bak kilo alıyoruz bence birlikte diyete başlamalıyız ipin ucu kaçmadan halledelim dedim. Tamam tamam diyip hiç bir şey yapmıyor. Nasıl düzelticem ben bu adamı
Erkek arkadasımla bu konuyu coğu kez konustum aslına bakarsanız ve bir cıkar yol bulamayınca buraya yazdım. Ancak teşekkur ederim yorumunuz için :)Konu sahibinin sevgilisi kendini salmış ama bunu onla konuşamıyor
Başka bi üyenin kocasının ağzı kokuyormuş ama eşi darılır diye söyleyemiyor
Birinin kocası çok uyuyor dönüp ona kızamıyor burda çare arıyor
Arkadaş niye birliktesiniz yanı neyi paylaşmak için ? Siz bu adamlarla bi hayatı paylasmak icinde duygularınızı isteklerinizi dile getiremeyeceksiniz amaç ne ?
Ahaha yahu özünde oyle değildi son zamanlarda böyle saldı kendini anlam veremiyorum bende. 2 gündür yediğine içtiğine dikkat et etmeye başladı ama hadi bakalım hayırlısı :)Enteresan adammış size nasıl laf ediyor pala bıyıklı diye,hem kel hem fodul
niye düzgününü bulmuyorsunuz adamları düzeltmek bizim işimiz değil ki..
Konuşabildiyseniz ne mutlu size umarım gönlünüze göre olurErkek arkadasımla bu konuyu coğu kez konustum aslına bakarsanız ve bir cıkar yol bulamayınca buraya yazdım. Ancak teşekkur ederim yorumunuz için :)
Helal olsun, en iyi yorumniye düzgününü bulmuyorsunuz adamları düzeltmek bizim işimiz değil ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?