- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
Konustum da elime ne gelirse onu giyiyorum diyorE söylesene yırtık çorap niye giyiyorsun giyimin değişti saldın kendini kendini soğutmaya mı çalışıyorsun de.
Kilo almasına birşey diyemem ama temiz düzenli giyinmek irade meselesi değil.
O zaman bi gece önceden ayarlasın.Konustum da elime ne gelirse onu giyiyorum diyor
En son onu yapacağım. Böyle olmuyor cünkü. Bir de kilo meselesini halledersej tamamdırO zaman bi gece önceden ayarlasın.
Ya da bi gün git dolabındaki tüm eski yırtık şeyleri at gitsin.
Benim eşim de eski çoraplarına atletlerine yırtık pırtık esofmanlarina sevdalıydı. At şunları derdim, bunlarda yaşanmışlık kaç yıldır beraberiz falan diyordu. Bir eşofman altı vardı inanır mısınız poposunda kocaman avuç kadar yırtık vardı evde giymek isterdi. Eh evi toplayacagim bahanesiyle hepsini çöpe attım. Oh canıma değsin. Eski eşyalarına çok düşkün oluyorlar ya. Delik oldu mu özellikle hoşlarına gidiyor.
Baba deyince akan sular durmuş. De valla yırtık pırtık ne ayol.Aynısı benim eşimde de var, ev dolu resmen ama illa o eskileri giyiyor. Ben da haberi olmadan atıyorum. Geçen babası kızmış bu ne halin diye takım elbisen parlamış koskoca müdürsün epey azarlamış akşamına ayırdı hemen bunu vereceğim babam kızdı diyeAğzına sağlık kp nin ohhh artık ona şikayet edeceğim
Yok hep böyle değildi dediğin gibi. Belki de bahar yorgunluğudur biraz oluruna bırakayım bakalım :)Dönem dönem oluyor bana da bu.
Bıkkın hissediyorum dış görünüşüme önem vermeye bile.
Geçici bahar yorgunluğu belki. Hep böyle değilmiş anlaşılan
Yahu diyet konusunda o da bana geldim Bak ben çok kilo aliyorum biraz yediğimize ictiğimize dikkat etmeye başlayalım dedi. Oh dedim sonunda kilo veriyor. Yok ama gel gör ki hala aynı değişen tek bir şey yoo. Sürekli dısardan yiyor kocaman kocaman menüleri yiyip yanında light içecek içiyor sonra da bak dikkat ediyorum diyor çıldırıcamHer şey tamam ama tırnak olmaazz hayıır buna dayanamaam
Eskiden giyimine dikkat ediyor şimdi etmiyorsa bunalımda olabilir. İnsan canı sıkkınken ne giydiğine bakmaz ya hani öyle. Ama hep böyle giyiniyorsa tarzı böyledir. Yırtık bi tarz
Ben takılmam giyime kuşama ama yırtık çorap giyiyorsa bi demet çorap alır veririm. Yeni çorap almaya üşeniyordur belki.
Gidip yırtık giysilerini birlikte çöpe atıp sonra yavaş yavaş alışveriş yaparak yerine yenilerini koyabilirsiniz.
Kilo olayına ben de çözün bulamadım. Sevgilime diyet yaptırmaya çalıştım ama diyete uymak istemedi. Karar verdiğinde yapar diyetini diye kendi haline bıraktım.Garip olansa başta kendisi bana gelip ona diyet yaptırmamı istemişti
Ben ayarlıyorum da yerinden kalkmıyor ki. Sürekli hadi modundayım. Hoşuma da gitmiyor böyle anne gibi sürekli hadi hadi demek bir yerden sonra susuyorum bendeTırnak hariç kendi tercihi bence.tırnakları kesmek ve temiz tutmak temel bakıma giriyor.bunu ihmal eden biri kocanız olsa çekilmez.kilo konusunda birlikte bir spor salonuna yazılmayı teklif edin veya sahilde,doğada yürüyüş,bisiklete binmek gibi etkinlikler ayarlayın sürekli.
+1Depresyondadir belki, cok yogun çalışıyodur hali kalmiyodur kendine özenmeye.
İnsanız olabilir bu tarz şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?