Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

cümlemizin canım.tabiki çok hamile kalan var işallah bizlerde hamile kalanlar kervanına katılırız.
slm kızlar bende pcoluyum 5 yıldır olmuyo bebikimiz gelmıyo
:teselli: :teselli: :teselli: :teselli: gelir işallah canım en kısa zamanda.
ooooo yazık ya. sınav dünyası işte olmuyorsa bi hayır vardır mutlaka.iyikide aldırmamış veren allah bir yoluna koymuştur.

aslında haklısın şu troid tedavim bitsin bi, az kaldı zaten.hem troid hem prolaktin hemde adetlerim düzelmesi için ilaç alırsam artık,ilaç deposuna dönerim.ohaoldumsmile:)

Bu ay aşılama tedavisine başlamıştık.Pregon iğnesiyle yumurtamı büyütüp ,pregnylle de yumurtaları çatlatacaktık...Ben pregonu yaptıkça e2 hormonu yani östrojen inanmayacaksınız ama
65,
69,
482.... derken de 1680!.. oldu,
lh ım da 8,
10,
10,5 derken 80 e çıktı.
Doktorum şok geçirdi,seni öldürebilirdi bile bu değerler dedi,panik oldu,napacağını şaşırdı,hatta biyerleri falan aramaya başladı...Bugün tedaviyi bıraktık...
hem sağ hem sol yumurtaliğımda 8-10 tane 10 mm lik kalitesiz yumurtalar oluştu.en az 2,3 ay dinlendirelim ,adetten sonra gel,glukofen ve doğum kontrol hapı verelim dedi.(( tabi bu saatten sonra kapısından adım atarmıyım bilmem))
zaten polikistiğim nasıl atılacak bu yumurtalar bilmiyorum,ödüm kopuyor...
Hiç tedavi olmadan,polikistik iken 2 kez hamile kalmıştım zaten.Biri 18 haftalık,birini 11 haftalıkken kaybettim...
1,5 yıldırda pko dan hamile kalamadım...hepimizin hikayesi aynı,ufak tefek farklar var ama bebek hasreti ortak noktamız,ne diyeyim...Rabbim hepimize yardımcı olsun...

biz pkolularda iğneden aşırı uyarılma oluyor.dozunu doktorların iyi ayarlaması gerekli.biliyorlar böyle bir durum olacağını.bende aşılama olacağım zaman sadece 4 gün iğne oldum hepsi kocaman olup kiste dönüştüler aşılamam tutmadı tabi.ama kendiliğinden geçtiler.ben 2.aşılamayı klomenle yaptıracam yaptırırsam eğer.fisfisfis

canım ne kadar ara vermek lazım 2 aşılamanın arasında?... bu arada ekstra bişey yapmadan mı attın yumurtaları merak ettim...

canım ne kadar ara vermek lazım 2 aşılamanın arasında?... bu arada ekstra bişey yapmadan mı attın yumurtaları merak ettim...

canım ben aşılama oldum doktor 1 ay dinlen dedi.bende kistler ya geçmezse ilaç verin dedim,oda geçer olmazsa adetin 14.günü gel bakalım dedi.gittim geçmiş hatta kendiliğinden yumurtam olmuştu.diğer aya 2.aşılamayı yapalım bu defa 10 gün iğne diyince bizde 4 günde aşırı uyarılıyorsa 10 günde hayli hayli aşırı uyarılır dedik.doktor gülü seven dikenine katlanır diyince ara verdik.iyikide vermişiz hipertroidle hamile kalamazmışım zaten..şu an onun tedavisini görüyorum.

Son düzenleme:
canım ilaçların etkisi ertesi aylarda da sürer.olmazsa bi kaç ay ara vermek lazım tedavilere yoksa aşırı uyarılma olmuş olacak ve bu da kistler artar demek.zaten doğal döngüde çoğusu atılıyormuş.sağlıcakla canım

teşekür ederim canım.valla benim doktora kalsa hemen yapacaktı biz erteledik.yoksa hem paramız hem sağlığım boşa gidecekti.

geçmiş olsun,hayırlısıyla atlatıp yepyeni bi başlangıç yaparsın umarım...

slm kızlar bende aranıza katılmak istiyorum bende pkoluyum 3senedir istiyorum ama tık yok bu ay doktor aşılamaya geçelim dedi adet için ilaç verdi bugün adet oldum 3.günü yeni ilaca başlayıp 7.günü gideceğim bakalım iğneler işe yarar yumurta olursa aşılama olacak allah hepimizin yardımcısı olsun

inşallah canım,Allah yardımcın olsun,gelişmelerden haberdar et olurmu?...

memnun kaldınmı ordan?hangi hocaydı orda ilgilenen senle.2009 da mı oldun...

canım feza burak yaptı.herşeyi güzel ama tek memnun kalmadığım şey aşılama yapılan yerde usg var.bi baksalar yumurtalar çatlamışmı çatlamamışmı ona göre aşılama yapsalar.gerçi para kaybetme kaygısı var hiç bir doktor bakmıyor.istisnalar var tabi ama bulabilirsek:1no2:

hadi hayırlı haberlerle gelirsiniz işallah...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…