Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

Merhaba arkadaşlar,ben de pko luyum,yakında evlenecegim,umarım sorun olmaz,Allah hepimizin yardımcısı olsun...

arkadaşlar ben de kendimi bildim bileli pkoluyum.ılaç,aşılam hepsini en iyi yerde denedik.Ama sonuç olumsuzdu.Ama hayıt kullandım.Şu an 6 aylık hamişim.Bu arada burada bir arkadaşım var.O da pkolu.O da şu an 2 aylık hamile.Arkadaşlar pkolu olmak çocuk sahibi olmaya engel bir durum değil.Allah hepinizin yardımcısı olsun.Her zaman umutlu olun.

Sevgili tezel;
Gerçekten yüreğime su serpildi,çok sagolasın.İnşallah hepimiz çocuk sahibi oluruz.Acaba ben de hayıt kullansam mı?

arkadaşlar bu ayda olmadı 2.aşılama yapılacak vakti zamanı gelmemişti demekki biraz üzüldüm ama hayırlısı böyleymiş demekki umutsuz olmak yok deilmi allah hemipimizin yar ve yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslar,

2 senedir cocuk istiyoruz.ben de pkoloyum.Ayrica prolaktin de yuksek.Dr`um hemen kilo ver dedi.Bir diyetisyene gittim ve verdim.yaklasik 9 aydir prolaktin icin bir ilac,6 aydir da glucophage kullaniyorum.bu ay yumurtlama takibiyle tedavi oldum.17 gün igne oldum.ilk once az dozla basladik,kist olmasin diye.bunyeme az geldi ama o dozlar,gec buyudu yumurtlarim.2 sefer de catlatma ignesi yapti dr.um.arkasindan progestan hormonu tedavisi icin baska bir ilac verdi.bugun icin kandan gebelik testi istemisti.yaptirdim ama eve geldigimde adetim baslamisti. ustune gorme olabilir, tahlil sonucunu alana kadar progesterona devam dedi.umudum yok,ama beklemedeyim.zaten dr ilk denemede bunyeni taniyoruz,2. veya 3.denemede sansimiz daha yuksek demisti.
insallah Allah bu donemlerde hepimize guc versin,moral versin.zor donemler ama muhakkak ki bizim goremedigimiz,bilemedigimiz hikmetler var.Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Merhaba Arkadaşlar.
Bende pkoluyum malesef. Biz 6 yıllık evliyiz. Bende ilk adetimden beri düzensizlik var. Tabi buda yumurtlamaya engel. Biz ilk 2 sene istemedik. Daha sonra istediğimizde yumurtlama takibi falan yapıldı, yumurtalar çatlatıldı, olmadı. Eşimdede sperm hareketliliği azmış. Tüp bebek denedik, ilk denemde tuttu, fakat düşük yaptım. 2. kez tutmadı. Şimdi yeni bi doktora gidiyorum, oda aşılama veya tüp bebek diyor. Çünkü diyor bu zaman kadar kendiliğinden olsa olurdu zaten. Bakalım ne yapıcaz.

hiç sıkma canını. her hastalıkta olduğu gibi bunda da moral çok önemli unutma. OLUMLU DÜŞÜN OLUMLU YAŞA ! hihoyyyt inşallah ikincide olacak ben inanıyorum, sen de inan yerimseniben
benim de hormonlarda anormallik olmuş yine, bu kez de doğum kontrol hapı verdi doktor, önce hormonları düzenleyelim dedi...sonra 3. kez klomen denemesi...sıkıldım aslında, hayatım boyunca başağrısı için bile ilaç kullanmadım ama son 4-5 aydır içtiğim hapın haddi hesabı yok...neyse napalım,herkes için en hayırlısı neyse onu diliyorummmmmmm

canım inşallah hamilesindir

çok sağol canım benim moralim yerinde şimdi sanada geçmiş olsun herşeyde vardır bir hikmet bakarsın hormonların düzene girince hamiş kalırsın inşallaaahhhhhhhhhhh hepimiz çok sıkılıyoruz bu hapları kullanmaktan zaten iyice kilo aldırıyo ne yapalım rabbim yardımcımız olsun

geçmiş olsun canım pko mu yani?

bilmiyorum dr küçük küçük kistlerin var dedi ilaç da vermedi bunlar adet gecikmesi yapar dedi acayip moralim bozuldu habire aklıma geliyor
dün soğan kürüne başladım inşllh işe yarar
5 aydır korunmyordum sanırım kistten olmadı

canım inşallah hamilesindir

Güzel dilegin icin cok tesekkur ederim ama tahlilde de kocaman bir sifir cikti degerim.Adet oldugumda benim icin olay acikti zaten, ama en azindan bu tahlil sonucundan sonra dr um progestan hormonunu kesti cok sukur.
Bu arada dr um dedigine gore bu tip tedavilerden sonra bunye buyuk ihtimalle yumurtlamayi duzene sokarmis.insallah oyle birsey olur yoksa bu kadar ilac almisken bari tüp bebek denemek daha mantikli sanirim bir dahaki tedavide.
ben yine de kendime güvenen bir Pklo olarak ümitliyim:)

soğan kürü inşallah işe yarar sana şifa olur da bebeğine kavuşursun

arkadaşlar yarın 2.aşılamam yapılacak ne olur allah rızası için dua edin
inşallah bu sefer meleğime kavuşurum o günleri görürmüyüm acaba hayal gibi geliyor
inşallah bu sefer hayallerim gerçek olur:Saruboceq:

canım inşallah hayırlısı olur hakkında hemen kavuşursun meleğine umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tut ve hep hamile olduğun gün kocana bu müjdeyi vereceğin anı hayal etopuyorumnanaktan

canım inşallah hayırlısı olur hakkında hemen kavuşursun meleğine umutsuzluğa kapılma moralini yüksek tut ve hep hamile olduğun gün kocana bu müjdeyi vereceğin anı hayal etopuyorumnanaktan

saol bitanem allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu tez zamandagamyoncuiremsu

kızlar sakın haaa umudunuzu kaybetmeyin aban 2 doktor asla çocuğun olamz dedi başka doktor buldum 5 ay yumurta çatlatma tedavisi gördüm sonuç çıkmadı ama doktorum hep bana güven dua et Allahın izniyle bebeğin olacak dedi tedaviyi bıraktı beni dinlenmeye bıraktı 5 ay sonra adet olmayınca eyvah gen hastalığım nüksetti dedim ama bi baktım hamileyim sağlıklı bir hamilelik derken sağlıklı bir kız evladım oldu hemde 1,5 yaşında şimdi...Allah büyüktür herşeyin zamanı var zamanı gtelince sizlerdekuzu anası olacaksınız ben inanıyorum....umudu kaybetmek yok olumsuzluk yok aklınızda hep bu durumu yaşayıpta anne olanları bulunduracaksınız...rabbim en kısa zamanda sağlıkla kucağınızı doldursun inaşallhhhhhhhhhh

anım doktor niye sana asla çocuğun olmaz demişki sonuçta pkolusun ve pkolular çocuk sahibi olamaz diye bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…