Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

ne yapayım canım bebişime kavuşmak için herşeyi deniyorumgamyoncuiremsu bende iltihap akıntı falan yok adetlerimde düzenli ama yumoşlar geç gelişiyo ve çaylamıyo soğan kürünü denediğim ay yumurtalar daha erken gelişti fakat ondan sonra birdaha deneyemedim:1no2:

kızlar doktorum gelmiş bugün gidicem bakalım ne olacak sanırım bundan sonra aşılama olacak hayırlısı bakalım ya aşılamadan önce rahim filmi çekiyolarmış çok korkuyorumm bayılanlarla bile oluyormuş senağlama

buse canım cım korkma ya.bişeycık olmaz.inş tutar aşılaman.rahım fılmı nası oluo bılmıom ama düşünme hiç cnm aklına getırme annelık için adım atıyorum dıe düşün.moralını yüksek tut bizi habersız bırakam cnm merak edrım=)

slm arztez nasılsınız arkadaslar allah yardımcımız olsun hepımızın.. kızlar cok sgl yanı ınsanın boyle guzel arkadasları olursa dertlerı azalırr

arkadaslar bende klomen kullandım 5 kutu laporoskopı ve hıstereskopı yaapıldı ,rahım flımmı cekıldı,cif rahım varmıs en son ofıs hısterskopısı yapıldı oda alındı.ama rahım agzında endometrıosıs denılen bela var buyurse rahımı yapıstırıomuss sonra rahımm işlemez hale gelıomuss...onadn bız asılamya gectıkk .ama enson yapılan amelıyat kanaamam durmuo oo dursun ınsallh tedavıye gececegızz dua edelımm hepımıze rabbım hayırlısını versın.cunkuu bız bebek ıstıoruz ama cevremde arkadaslar var hemen ılk geceden hamıle kaldılaar ama suan bebeler problemlıı dıyorumkı olmuor dıye uzuluom ama oluncada hasta dıye uzulmekten ıyıdır rabbım hayırlısını versın dua edelım saglıklı bebekler versın rabbım hepımızeee

hasretım cnmtabıkı geç olsun saglıklı hayırlı bi evlat olsun.herkesın istegı o.benım daha vakıt gecmedıgı için hiçbi tedaviye baslamadım.ama kist var işte ve bu yüzdende cok korkuorum ya olmassa die..annem diyo öyle deme kisti olan cok insan hamıle kalıo.beklıces bakalım.ayrıca eşimdede varikosel şüphesı var anlaşılan biraz daha zorlaştı.ama hayırlı dıorum.

eylul rana cnm 3 yıldır ıstıyomuşsunuz.sen tedavi fılan aldınmı:en kısa sürede bebegınızıe kavuşun inşallah

slm canım doktor bu ay yine çatlatma iğnesi verdi yumoşum 23mm olmuş bu ayda olmazsa aşılamaya geçicez desteğin için saol datluuummm:asigim:

hasretim bende bi daha ki ay aşılamaya yaptırıcam eğer aşılamaylada olmazsa laporoskopi olmayı düşünüyorum kistlerden kurtulmak istiyorum canım herşeyin hayırlısını dilemek lazım benim yakın bi akrabamın yeni çocuğu oldu eşi kansere yakalandı çocuğuna bile sevinemedisenağlama:çok üzgünüm: geç olsun güç olmasın canım allahım ne eylerse en güzelini en hayırlısını eyler dua edelim ve hayırlısını dileyip sabırla bekleyelim

Selam arkadaşlar pende pko luyum...
3 yıldır istiyoruz bizde

slm eylülrana hoşgeldin işte kendine güvenen bir arkadaşımız daha katıldı aramıza inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun varsın 3 yıl olsunu yeterki sonu hayırlı ve iyi olsun şükredelim canım halimize hiç bebek sahibi olamayacaklarda var allahım sabrımızın sonunu verecek inşallahhhhhh:hooray:

arztezcim hiç korkma herşeyin tedavisi var artık olumsuz düşünme lütfen olmaz falan bir daha senden böyle şeyler duymayalım umutsuzluk yok umudumuzu hiçbirzaman yitirmeyelim kaydirigubbakcemile5

Saolun arkadaşlar ben şu an tedavi görmüyorum bi ara gördüm ilkten yumurtalar gelişmedi sonra yumurtalar gelişti ama gebelik oluşmadı doktorum rahim filmi istedi ve ben korkum ara verelim dedim tedaviye işte bu süreçte hamile kaldım ama ikinci ayda kalp atışları durdu.
Ondan sonra da bir daha tedavi olmadım yani bir yıldır
Gelecek yaza kadar beklemeyi düşünüyorum olmassa tüp bebeğe geçeceğiz.
Daha fazla tedavilerle uğraşmak istemiyorum bende çok stres yapıyor tedavi süreci.

içini ferah tut eylülrana öyle yada böyle gelecek bebişlerimiz biz elimizden ne geliyorsa her tedaviyi görüyoruz stres sıkıntı ilaçların yan etkisi herşeye katlanıyoruz mükafatını alacağız ben kalbimden inanıyorumyerimseniben

sgl cnm allah razı olsun desteklerınızden dolayı. ınsan yalnız olunca kendını kotu hıssedıor ama burda sızlerle olmak guzel rabbım hepımıze saglıklı hayırlı guzel evlatlar nasıp etsınn:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Buyrun size kendine güvenen bir pko lu daha kaydirigubbakcemile3

Kısaca hikayemi paylaşayım sizlerle...
5 yıllık evliyim 3,5 yıldır çocuk istiyoruz geçen sene negatif sonuçlanan üç aşılamam var,onun ardından yine geçen sene ekim ayında ilk tüp bebek denemem sonucunda ikizlerime hamile kaldım ama 9. haftada kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldık,kürtajdan bir ay sonra içimde parça kaldığı için tekrar bi operasyon geçirdim,o zamndan bu yana dinlenmedeyim kısmetse temmuzda ikinci tüp bebek tedavimize başlayacağız...

Allahım tüm dileyenlerin kucağını meleklerle doldurur biran önce işallah

kızlar bişi sorcam bn bu ay klomen kullandım yalnız klomendne önce glucohage kullanıyordum klomenle birlikte onada devam edicekmiydim bk yeni aklıma geliyor drumada sormadım klomen bgn sonucu gün pazartesi kontrole gidiyorummmmm ayyyikisini bir mi kullancaktım offfffffff aklıma takıldı ne olur yardım edin

cımegı hoşgelsın cnm aramıza temmuzdakı tüp bebek denemenızde allah yardımcınız olsun inşallah.sonuna kadar karnında saglıklı kalmayı =) sonrda kucagına almayı allahım nasıp etsın inş..

buse cım nebılıyım cnm ben bekarkende öyle derdım herkese sankı bnm cocugum olmıcak gıbı gelıo fılan derdım.nie bılmıom.daha yenı baklım cocuk düşüncemız.öncelıkle allahım cocuk hasretıyle yanan herkese versın.aaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Çok teşekkür ederim arztez allah seninde gönlündekini fazla aratmadan verir işallah a.s.

Canım benim bildiğim ikisini bir arada içebileceğin ama yinede doktorunada telefon açıp bir sor istersen için rahat etsin a.s.

Son düzenleme:

cimeği hoşgeldin aramıza canım öncelikle çok geçmiş olsun inşallah ikinci tüpbebek tedavin pozitif sonuçlanır allahım hayırlısıyla bebişini sana verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…