- Konu Sahibi buse_burcu
-
cnm benım sogan kürünü banada dedıler ama ben içemem on yaa sen nası içtin.arı polen karışımını tükettım bnde.ama şimdi sadce tarçın bal yıyom ıltıhap azaldı bitti nerdeyse.allahım her isteyenin kucagına saglıklı sıhhatlı beı bebiş versin İNŞALLAHH
buse canım cım korkma ya.bişeycık olmaz.inş tutar aşılaman.rahım fılmı nası oluo bılmıom ama düşünme hiç cnm aklına getırme annelık için adım atıyorum dıe düşün.moralını yüksek tut bizi habersız bırakam cnm merak edrım=)
arkadaslar bende klomen kullandım 5 kutu laporoskopı ve hıstereskopı yaapıldı ,rahım flımmı cekıldı,cif rahım varmıs en son ofıs hısterskopısı yapıldı oda alındı.ama rahım agzında endometrıosıs denılen bela var buyurse rahımı yapıstırıomuss sonra rahımm işlemez hale gelıomuss...onadn bız asılamya gectıkk .ama enson yapılan amelıyat kanaamam durmuo oo dursun ınsallh tedavıye gececegızz dua edelımm hepımıze rabbım hayırlısını versın.cunkuu bız bebek ıstıoruz ama cevremde arkadaslar var hemen ılk geceden hamıle kaldılaar ama suan bebeler problemlıı dıyorumkı olmuor dıye uzuluom ama oluncada hasta dıye uzulmekten ıyıdır rabbım hayırlısını versın dua edelım saglıklı bebekler versın rabbım hepımızeee
Selam arkadaşlar pende pko luyum...
3 yıldır istiyoruz bizde
hasretım cnmtabıkı geç olsun saglıklı hayırlı bi evlat olsun.herkesın istegı o.benım daha vakıt gecmedıgı için hiçbi tedaviye baslamadım.ama kist var işte ve bu yüzdende cok korkuorum ya olmassa die..annem diyo öyle deme kisti olan cok insan hamıle kalıo.beklıces bakalım.ayrıca eşimdede varikosel şüphesı var anlaşılan biraz daha zorlaştı.ama hayırlı dıorum.
eylul rana cnm 3 yıldır ıstıyomuşsunuz.sen tedavi fılan aldınmı:en kısa sürede bebegınızıe kavuşun inşallah
hasretim canım çok geçmiş olsun üzülme ne olur tedavinini olursun ilk önce sağlığına kavuş sonrada bebişin için tedavini olursun allahım çok büyük herşeyde bi hayır vardır bitanem sen üzme canını allahın izniyle herşey yoluna girer arztez kardeşiminde dediği gibi biz yanındayız dualarımız seninle hadi bakalım bir daha canını sıkmak
cımegı hoşgelsın cnm aramıza temmuzdakı tüp bebek denemenızde allah yardımcınız olsun inşallah.sonuna kadar karnında saglıklı kalmayı =) sonrda kucagına almayı allahım nasıp etsın inş..
kızlar bişi sorcam bn bu ay klomen kullandım yalnız klomendne önce glucohage kullanıyordum klomenle birlikte onada devam edicekmiydim bk yeni aklıma geliyor drumada sormadım klomen bgn sonucu gün pazartesi kontrole gidiyorummmmm ayyyikisini bir mi kullancaktım offfffffff aklıma takıldı ne olur yardım edin
Buyrun size kendine güvenen bir pko lu daha kaydirigubbakcemile3
Kısaca hikayemi paylaşayım sizlerle...
5 yıllık evliyim 3,5 yıldır çocuk istiyoruz geçen sene negatif sonuçlanan üç aşılamam var,onun ardından yine geçen sene ekim ayında ilk tüp bebek denemem sonucunda ikizlerime hamile kaldım ama 9. haftada kalp atışları durduğu için aldırmak zorunda kaldık,kürtajdan bir ay sonra içimde parça kaldığı için tekrar bi operasyon geçirdim,o zamndan bu yana dinlenmedeyim kısmetse temmuzda ikinci tüp bebek tedavimize başlayacağız...
Allahım tüm dileyenlerin kucağını meleklerle doldurur biran önce işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?