Kendine Güvenen Pkolu Hanımlar

:roflol::roflol::roflol:çok espirikmiş gerçekten doktorun ama öyle olmaları daha iyi insana morel veriyolar ayyy canım kısır çekti kızzzdelikafadulden
gercekten de daha iyi ilk zamanlarda cok cekınıyordum korkuyordum ama şimdi cok rahatım e 2 yıldır her ay görüşüyoruz yani beni tanımaycakta kımı tanıycak :):)):)))
hayırlısı bakalım inşallah bı daha kı ayda da bebişimi göstermeye gıderım doktoruma :)))

yaşaaaa :enbuyukkk:

Bende evlenmeden önce çok zayıftım evlendikten sonra 10 kilo aldım zamanla,zaten tüp bebekten sonrada iice coştum şimdi normale döndüm biraz 60 kiloyum canım kilo bizim baş düşmanımız o yüzden dikkat etmeliyiz...hihoyyyt

Evet canım 36 saat sonra ondan sonrada gün aşırı yapabilirseniz daha garanti olur

Son düzenleme:
kızlar çatlatma iğnesi olduğum günden beri kasıklarımda şiddetli sancı var :çok üzgünüm:sanki karnımda kalp varmış gibi atıp duruyo hayır ola inşallah bu 4.ayım hiç böyle olmamıştı:1no2:

bende de olmustu canım agrı ben doktora sormustun ne guzel demişti sevınmişti bu yumurtalıkların saglıklı bı sekılde catladıgını gösterirmiş cnm ama kaç gun oldu sen catlatma iğnesi olalı ki normal yanı telaş yapma cnm inşallah 4. ayında ilk we son agrın olur bundan sonrası dogum sancısı olur inşallah cnm .....

canım aldığımız bütün ilaçlar hormon yoksa ben bu kadar hızlı kilo alan biri deildim 6 ayda 10 kilo ne demeÇok üzgünüm çoookk allah yardımcımız olsun fizikende ruhende yıpranıyoruz:a015: allahım inşallah mükafatını verir çabalarımızın

tramissu canım dün saat 10 da oldum ya ağzından bal damlıyo bacuuuummŞeniz o sancıyı çekmeye razıyım inşallah hepimiz o güzel duyguyu yaşarız

o zaman cok normal canım ya olması dert etme son olur inşallah cnm inan bunu içten istiyorum tatlım ya ........
bu ay başı sen cek bı hafta sonra arkandan gelicem canım ......

canım ne kadar iyisin yaa inşallah canım inşallah hepimiz hamile oluruz insanın sizin gibi arkadaşları olunca dert mert kalmıyo

aslında hep böyleyim ama sen bıde benı aşılama sonrası gör :))) o zamanda salya sumuk sizin umutlarıda götürürüm walla aman allah korusun cnm ya ne dıyorum ben klava:

Off offf.... Kilo benimde başımın derdi...
Ben de evlendikten sonra 9 kilo aldım.
İşin kötüsü pko olanlar kolay da kilo veremiyo walla yapmadığım şey kalmadı zayıflama bantları elma krom ((
:1no2:

eylülrana kilo bizim 1 numaralı düşmanımızkötükedihüso o yüzden çok dikkat etmeliyiz ben ekmek falan yemiyorum ne yapayım daha fazla almamak için dayanıcam

Haklısın canım bizlerde kilo vererek bile hormonlar düzene girdiği için hamile kalabiliyoruz.

ınşallah kurtulalım şu kilolardan da bebişlerimiz gelsin

bende bır tek ben sanıyordum pko we kılo olan meger herkez bu derttrn müzdaripmiş ((

kızlar ya bu ayda hamile kalmazsam bi daha ki ay aşılama yapılacak aşılama hakkında hiç bi bilgim yok :uhm:neler yapılıyo nasıl yapılıyo ilaç yada iğne kullanıyomuyuz tecrübesi olan arkadaşlarım anlatırsanız çok sevinirim canlarımalkisalkisalkisinşallah gerek kalmaz gönlüm öyle istiyo ama hayırlısı tabi allahım ne zaman hayırlı görürse o zaman verir inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz hamiş patlaması olurrrrr:sm_cool::sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…