- Konu Sahibi buse_burcu
-
gercekten de daha iyi ilk zamanlarda cok cekınıyordum korkuyordum ama şimdi cok rahatım e 2 yıldır her ay görüşüyoruz yani beni tanımaycakta kımı tanıycak :):)):))):roflol::roflol::roflol:çok espirikmiş gerçekten doktorun ama öyle olmaları daha iyi insana morel veriyolar ayyy canım kısır çekti kızzzdelikafadulden
Çok geçmiş olsun canım. inşallah bu sefer Allah tamamına erdirir bebeğini kucağına alırsın.
cimeği eylül rana çok saolun kızlar güzel dilekleriniz için hayırlısı bakalım inşallah aşılamaya gerek kalmaz kalırsada canımız saolsun durmak yok yola devam bebişimize giden yolda yapmayacağımız şey yok dimi kadınlar klubünün kendine güvenen hatunlarııııı:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
kızlar bişey sorucam sizdede kilo problemi varmı ya ben 9 aylık evliyim evlenmeden önce 47 kiloydum şimdi 57cokacimcoookoldum dikkat etmeye çalışıyorum yaz da geldi çok rahatsız oluyorum göbüş fırlıyo badilerden:1shok: sıkı bi diyet yapıcam karar verdimsüprizzzzz
kızlar ya bide çatlatma iğnesinden sonra 36 saat sonra ilişki deniliyo doktorum bana iğnenin ertesi gününden itibaren üç gün öneriyo bu ayda hiçbişey söylemedi sizce 36 saat sonra ilişkimi gerekli buay da 36 saat sonramı yapsak ödevimizikaydirigubbakcemile
bende de olmustu canım agrı ben doktora sormustun ne guzel demişti sevınmişti bu yumurtalıkların saglıklı bı sekılde catladıgını gösterirmiş cnm ama kaç gun oldu sen catlatma iğnesi olalı ki normal yanı telaş yapma cnm inşallah 4. ayında ilk we son agrın olur bundan sonrası dogum sancısı olur inşallah cnm .....kızlar çatlatma iğnesi olduğum günden beri kasıklarımda şiddetli sancı var :çok üzgünüm:sanki karnımda kalp varmış gibi atıp duruyo hayır ola inşallah bu 4.ayım hiç böyle olmamıştı:1no2:
Bende evlenmeden önce çok zayıftım evlendikten sonra 10 kilo aldım zamanla,zaten tüp bebekten sonrada iice coştum şimdi normale döndüm biraz 60 kiloyum canım kilo bizim baş düşmanımız o yüzden dikkat etmeliyiz...hihoyyyt
Evet canım 36 saat sonra ondan sonrada gün aşırı yapabilirseniz daha garanti olur
bende de olmustu canım agrı ben doktora sormustun ne guzel demişti sevınmişti bu yumurtalıkların saglıklı bı sekılde catladıgını gösterirmiş cnm ama kaç gun oldu sen catlatma iğnesi olalı ki normal yanı telaş yapma cnm inşallah 4. ayında ilk we son agrın olur bundan sonrası dogum sancısı olur inşallah cnm .....
kızlar bişey sorucam sizdede kilo problemi varmı ya ben 9 aylık evliyim evlenmeden önce 47 kiloydum şimdi 57cokacimcoookoldum dikkat etmeye çalışıyorum yaz da geldi çok rahatsız oluyorum göbüş fırlıyo badilerden:1shok: sıkı bi diyet yapıcam karar verdimsüprizzzzz
aslında hep böyleyim ama sen bıde benı aşılama sonrası gör :))) o zamanda salya sumuk sizin umutlarıda götürürüm walla aman allah korusun cnm ya ne dıyorum benklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?